Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ayyy hadı hayırlısı olsun canım bakalım bız napıcaz zor sureclerı yenı bıtırdım tek sıkıntı ızın konusu ınsallah bende guzel haberler verırım

oyy canım benim yaa:)) Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin inşallah ne mutlusundur sen şimdi... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Tesekkur ederimmm bende turk kahvesiz yapamayanlardanim :)
Yasim 30 sorunumuz esimin sperm hareketsizligi.bir tane asilama deneyimimiz var ama cok acemice ve gereksiz bir deneyimdi.ilk kez tup bebek yaptiricaz :)

oyy canım benim yaa:)) Allah sağlıkla kavuşturmayı nasip etsin inşallah ne mutlusundur sen şimdi... Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
mrb kızlarrrrrrrr. 8gunumdeyken ıdrar testı yaptım negatıftı...pazartesı test gunumdu..kan testı yaptım 5.88 cıkmıstı negatıf dıe eve geldım...snra drumla gorustum kımyasal dedı.....tekrar kan testı ıstedı......bugun evde ıdrar testı yaptım sılık ama belırgın sılık ıkıncı cızgı cıktı....sızce umıtlenmelımıyım sonucta kımyasal ıse 5.88 ıle cıft cızgı belırgın sekılde cıkarmıydı..cıksa bıle 8 gun neden cıkmadı degerım dusmesı lazım deıl mıydı..cok kafam karıstı yada tecrubelısınız dıye soruyorum tup bebekte gec dollenme olabılıtr mı

kanda 5.88 çıktığında kaçıncı gündü eğer gebelik oluştuysa değer bazen hızla yükseliyor anladığım kadarıyla iki gün geçmiş 5.88 in üstünden yarın bi daha kan verin derim yani şöyle ki benim ilk kan sonuçum 16.7 di iki gün sonra 65 çıkmıştı ümitlenmeyin ama kesinlik kazanması için idrar testi değilde kan yaptırın idrar testleri güvenilir değiller. çift çzgiyi görmek uğruna idrar testi yaptımıştım silik çıkınca çok üzülmüştüm bebeğime bişey oldu diye koşa koşa kan yaptırmıştım 339 çıkmıştı bu kadar uyumsuzlar. yani ne negatifine ne pozitifine güven olmuyor.

transferden sonra 11.gundu kan testı yaptıgımda canım

çok dogru canım zaten transferımın 8.gunu evde ıdrar testı yaptım negatıf...transfer gununu saymazsak 11 gun ıdı test gunum 5.88 ıdı pazartesı gunu.bugun ıse evde test yaptım sılık cıktı resımde ayatım bı umıt ıste belkı mucızem benımledır

Eklentiler

• 20151104_202438.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 95
  • 20151104_202438.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 98
İdrar testin baya belirgin çıkmış. Düşük bir değerde öyle çıkmaz ama şaşırdım. Sen en iyisi yarın kan testi yaptır. 11.güne göre değerin düşük ama için rahat etsin diye tekrarlaman daha iyi olur.

Cnm idrar testine göre baya hamilesin gördügüm kadariyla ama doktorun dedigi gibi deger 11. güne göre Cok az cikmis sanki o yüzden kimyasal demiste olabilir.bence Sen kan testini tekrarla.varsa ztn artarak devam eder kan degerin. Allah gönlüne göre versin ins:)

amınnn ınsallah canım benım rabbım hepımızın gonlune gore versın

slm kızlar, ben tedaviye yeni başladım. Aranızda Saizen büyüme hormonu iğnesi vurulan var mı? ayrıca testojel diye bir jel de kullanıyorum şuan, normalde erkeklere verilen bir ilaçmış. Büyüme hormonu da çocuklar içinmiş. Biraz şaşırdım ama Kaan beye güvendiğim için hepsini kullanıyorum.

hayırlı olsun cnm tedavin herkez o iğneyi kullanıyor merak etme kaan hocaya sonuna kadar güven cnm

Aramıza hosgeldiniz Onları bende kullandım.

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım ama olmasada sonuçta yumoslarin var bekleyen.Allah im onlara can versin kucağını doldursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…