- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 63
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.121
amin sağol cnm inşallah ama dediğin gibi daha rahatım artık olmassa da yapıcak birşey yok 2 tane var çok şükür allahım herkezin yardımcısı olsun cnm senin nasıl durumlar şuanda aşama olarakİnşallah güzel haberlerle dönersin canım ama olmasada sonuçta yumoslarin var bekleyen.Allah im onlara can versin kucağını doldursun insallah
Benim cuma günü randevum.kismetse kalinlastirmaya başlıcaz. Sonrada transfer.5 dondurulmuş um var çok şükür genede.amin sağol cnm inşallah ama dediğin gibi daha rahatım artık olmassa da yapıcak birşey yok 2 tane var çok şükür allahım herkezin yardımcısı olsun cnm senin nasıl durumlar şuanda aşama olarak
ayy çok sevindim cnm çok güzel inşallah arkandan da ben gelirim hemenBenim cuma günü randevum.kismetse kalinlastirmaya başlıcaz. Sonrada transfer.5 dondurulmuş um var çok şükür genede.
İnşallah canım hepimizin kucakları dolsun inşallah arka arkaya olcaz gibi zaten.seninde az kalmis süper bence.gönlünü ferah tut.ayy çok sevindim cnm çok güzel inşallah arkandan da ben gelirim hemen
mrb canım az once geldım yogun gundu..degerım 15.94 olmus dr um duzenlı artmıs ama bızım ıcın deger dusuk boyle olup saglıklı gebelıgı ılerleyen nadır hastalarımız var bekleyelım 4 gun sonra bıdaha kan ver dedı......umıt vermıyo tıbben rabbımben umıt kesılmez tabı...hemen yıne ıgne ve ılaclarına basla dedı bakalım zamana ıhtıyacımız varmısNe yaptınız verdiniz mi kan merak ettim. Ayrica idrar testiniz silik degil bariz belli cok ilginç gerceten haber verirseniz sevinirim
mrb canım az once geldım yogun gundu..degerım 15.94 olmus dr um duzenlı artmıs ama bızım ıcın deger dusuk boyle olup saglıklı gebelıgı ılerleyen nadır hastalarımız var bekleyelım 4 gun sonra bıdaha kan ver dedı......umıt vermıyo tıbben rabbımben umıt kesılmez tabı...hemen yıne ıgne ve ılaclarına basla dedı bakalım zamana ıhtıyacımız varmıs
inşallah canım benımHakkinda hayirlisi olsun canim Rabbimden unut kesilmez. Insallah bir minicik mucizedir seninki ☺
Hangi vitaminler adları ne. ?Bir suru vitamin verdi bize kaan bey onumuzdeki adettede ignelere baslicaz dedi.bugunden itibaren basladik tedaviye.
Teşekkür ederim canım, kızımız olduAmin canım hepimizin evlatlarını bağışlasın seninde gözünaydın kızmı erkekmi bebişin?
Çok sevindim Rabbim değerini kat kat arttırsın inşallah kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen ve bu yolda emek verenlerin başına...kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
merhaba,slm kızlar, ben tedaviye yeni başladım. Aranızda Saizen büyüme hormonu iğnesi vurulan var mı? ayrıca testojel diye bir jel de kullanıyorum şuan, normalde erkeklere verilen bir ilaçmış. Büyüme hormonu da çocuklar içinmiş. Biraz şaşırdım ama Kaan beye güvendiğim için hepsini kullanıyorum.
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:) çok az kaldı sizin de:)Benim cuma günü randevum.kismetse kalinlastirmaya başlıcaz. Sonrada transfer.5 dondurulmuş um var çok şükür genede.
hayırlısı olsun hakkınızda:) inşallah gönlünüze göre olur herşey:)Bir suru vitamin verdi bize kaan bey onumuzdeki adettede ignelere baslicaz dedi.bugunden itibaren basladik tedaviye.
çok sağol canım amin:) isteyen herkese versin inşallah Allahım...Çok sevindim Rabbim değerini kat kat arttırsın inşallah kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen ve bu yolda emek verenlerin başına...
Hayırlısı canım. benim de opudan önce kist olmuştu opuya öyle girdim hormon salgılamıyordu. inşallah bu adetle gider. Ben de 7. opu için görüşmeye gideceğim bakalım nasıl olacak.Tatlım Merhaba
Dün Kaan Bey ile görüştük,bende çikolata kistide olduğu için Kasım ve Aralıkda geçici menopoza girmem gerekiyormuş kisti baskılamak adına.2tane ayda bir deca iğnesini Olacağım.
Ocak gibi kısmetse histo ve transfer aşamasına gireceğim inşallah..
Hakkımızda hayırlı olsun..
Yumurta sorunu yoksa süreç çabuk ilerliyor. hiç merak etme. İnşallah kısa sürede hayırlı sonuçlar alırsın.Tesekkur ederimmm bende turk kahvesiz yapamayanlardanim :)
Yasim 30 sorunumuz esimin sperm hareketsizligi.bir tane asilama deneyimimiz var ama cok acemice ve gereksiz bir deneyimdi.ilk kez tup bebek yaptiricaz :)
Merhaba canımslm kızlar, ben tedaviye yeni başladım. Aranızda Saizen büyüme hormonu iğnesi vurulan var mı? ayrıca testojel diye bir jel de kullanıyorum şuan, normalde erkeklere verilen bir ilaçmış. Büyüme hormonu da çocuklar içinmiş. Biraz şaşırdım ama Kaan beye güvendiğim için hepsini kullanıyorum.
inşallah Dilekçim. Özellikle senin opunun sonucu benim için çok değerli. Aynı durumda olduğumuz için. Olumlu olduğunda moral buluyorum ve ümitlerim artıyor.mrh arkadaşlar bugün kontrolüm vardı ve c.tesi nasipse son opum olucak artık inşallah burdan da 1 tane bile yumurtamız olsa artık transfer için hazırlanıcaz bakalım hayırlısı hepimiz için herkeze bol şanslarr..
Ben düşünüyorum:)Günaydın arkadaşlar, doğumunu Kaan Beye yaptırmayı düşünen var mı aramızda? Hangi hastanede yaptırdığı ve ücreti konusunda bilginiz var mı?
canım bize de kistten dolayı 2 ay menopoz önerdi ekim ve kasım ayı iğne vermişti aralığın ilk haftası gideceğiz kontrole benim de iyice sabrım tükendi valla nisan ayında başlamıştık tedaviye yumişlerimizi önce karnımıza sonra evimize alabilseydik artıkhasretlik zor vallahaTatlım Merhaba
Dün Kaan Bey ile görüştük,bende çikolata kistide olduğu için Kasım ve Aralıkda geçici menopoza girmem gerekiyormuş kisti baskılamak adına.2tane ayda bir deca iğnesini Olacağım.
Ocak gibi kısmetse histo ve transfer aşamasına gireceğim inşallah..
Hakkımızda hayırlı olsun..
Canım benimde 1.20 li bi rakamdı sonra 0.99 oldu sonra 0.60 a zor düşmüştü ben 25 gunu falan bulmustu transferim gun icin onemii yok merak etme düşer ama eğer diğer aya kalir öyle daha sağlıklı olurselam kızlar histonun 9.günü progesteron hala 1.20 lerde histodan 4 gün sonra anca prednol e başlamıştım 4 gün içtim anlamlı bi düşüş olma mış şimdi bir 4 gün daha içip test yapıcaz inşallah düşer cumartesi günü bir türlü estrofem ve bantlara geçemiyom.
estrofem ecopirin ve bantlara başladıktan kaç günde rahim kalınlaşıp transfer oluyor bu ilaçlar kalınlaştırma için değilmi bu arada :))boşuna umutlanmıyım
ona göre kendimi ayarlıycam şimdi kestiremiyom normalde histodan 15 16 gün sonra transfer olmuş hep ama benim progesteron düşmüyo .yardımcı olursanız sevinirim.transfer gününü ne zaman konuşcaz kaan beyle.çok sağolun şimdiden
bide bitki çayı yeşil çay içsem progesteron düşermiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?