Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah güzel haberlerle dönersin canım ama olmasada sonuçta yumoslarin var bekleyen.Allah im onlara can versin kucağını doldursun insallah
amin sağol cnm inşallah ama dediğin gibi daha rahatım artık olmassa da yapıcak birşey yok 2 tane var çok şükür allahım herkezin yardımcısı olsun cnm senin nasıl durumlar şuanda aşama olarak

amin sağol cnm inşallah ama dediğin gibi daha rahatım artık olmassa da yapıcak birşey yok 2 tane var çok şükür allahım herkezin yardımcısı olsun cnm senin nasıl durumlar şuanda aşama olarak
Benim cuma günü randevum.kismetse kalinlastirmaya başlıcaz. Sonrada transfer.5 dondurulmuş um var çok şükür genede.

Ne yaptınız verdiniz mi kan merak ettim. Ayrica idrar testiniz silik degil bariz belli cok ilginç gerceten haber verirseniz sevinirim
mrb canım az once geldım yogun gundu..degerım 15.94 olmus dr um duzenlı artmıs ama bızım ıcın deger dusuk boyle olup saglıklı gebelıgı ılerleyen nadır hastalarımız var bekleyelım 4 gun sonra bıdaha kan ver dedı......umıt vermıyo tıbben rabbımben umıt kesılmez tabı...hemen yıne ıgne ve ılaclarına basla dedı bakalım zamana ıhtıyacımız varmıs

Bir suru vitamin verdi bize kaan bey onumuzdeki adettede ignelere baslicaz dedi.bugunden itibaren basladik tedaviye.

Hakkinda hayirlisi olsun canim Rabbimden unut kesilmez. Insallah bir minicik mucizedir seninki ☺

kızlarrrrrr!!!!
199,6 çıktı sonucum, HAMİLEYİM!!!!
çok şükür bin şükür Allahım... devamı gelir inşallahhh...
Çok sevindim Rabbim değerini kat kat arttırsın inşallah kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen ve bu yolda emek verenlerin başına...

Günaydın arkadaşlar, doğumunu Kaan Beye yaptırmayı düşünen var mı aramızda? Hangi hastanede yaptırdığı ve ücreti konusunda bilginiz var mı?

merhaba,
dediğiniz iğne ve jeli ben de kullandım. Kaan Bey'e güvenin, hepimiz kullandık aynı ilaç ve iğnelerden:)
Benim cuma günü randevum.kismetse kalinlastirmaya başlıcaz. Sonrada transfer.5 dondurulmuş um var çok şükür genede.
hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah:) çok az kaldı sizin de:)
Bir suru vitamin verdi bize kaan bey onumuzdeki adettede ignelere baslicaz dedi.bugunden itibaren basladik tedaviye.
hayırlısı olsun hakkınızda:) inşallah gönlünüze göre olur herşey:)
Çok sevindim Rabbim değerini kat kat arttırsın inşallah kucağına almayı nasip etsin, darısı tüm evlat sahibi olmak isteyen ve bu yolda emek verenlerin başına...
çok sağol canım amin:) isteyen herkese versin inşallah Allahım...

Hayırlısı canım. benim de opudan önce kist olmuştu opuya öyle girdim hormon salgılamıyordu. inşallah bu adetle gider. Ben de 7. opu için görüşmeye gideceğim bakalım nasıl olacak.

Tesekkur ederimmm bende turk kahvesiz yapamayanlardanim :)
Yasim 30 sorunumuz esimin sperm hareketsizligi.bir tane asilama deneyimimiz var ama cok acemice ve gereksiz bir deneyimdi.ilk kez tup bebek yaptiricaz :)
Yumurta sorunu yoksa süreç çabuk ilerliyor. hiç merak etme. İnşallah kısa sürede hayırlı sonuçlar alırsın.

Merhaba canım
Kaan beyin tedavi yöntemine güven. Benim başarılı 2 opum testojel kullandığım süreçte olmuştu Tesadüf mü başarı mı bilmiyorum.
Hatta bu opumda da testojelli yöntemi isteyeceğim :)

inşallah Dilekçim. Özellikle senin opunun sonucu benim için çok değerli. Aynı durumda olduğumuz için. Olumlu olduğunda moral buluyorum ve ümitlerim artıyor.
dualarım seninle.

Günaydın arkadaşlar, doğumunu Kaan Beye yaptırmayı düşünen var mı aramızda? Hangi hastanede yaptırdığı ve ücreti konusunda bilginiz var mı?
Ben düşünüyorum:)
Henüz hamile değilim tedavimiz sürüyor ama nasipse başka doktor düşünemiyorum.
Özel Çınarlı ve Alsancak'taki Gazi Hastanesinde bildiğim kadarıyla. Ama Egepol'de de paylaştığı bir kaç fotoğraf görmüştüm facete.
Ücretini maalesef tam olarak bilmiyorum. Doğumu Kaan Bey'e yaptıran arkadaşlar vardı bu forumda inşallah görüp cevap verebilirler.

canım bize de kistten dolayı 2 ay menopoz önerdi ekim ve kasım ayı iğne vermişti aralığın ilk haftası gideceğiz kontrole benim de iyice sabrım tükendi valla nisan ayında başlamıştık tedaviye yumişlerimizi önce karnımıza sonra evimize alabilseydik artıkhasretlik zor vallaha

Canım benimde 1.20 li bi rakamdı sonra 0.99 oldu sonra 0.60 a zor düşmüştü ben 25 gunu falan bulmustu transferim gun icin onemii yok merak etme düşer ama eğer diğer aya kalir öyle daha sağlıklı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…