Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar selam,
bugün 15. günümdü testimi tekrarlattım, 838,2 çıktı. 11. gün 199.6'ydı, bana böyle çok güzel gelmedi sanki sonuç? bir de 11. gün testimi sabah 8,30 gibi yaptırmıştım, bu testim 13,30 gibi oldu.
düşük mü sizce? içim çok huzursuz oldu...

Günaydın arkadaşlar, doğumunu Kaan Beye yaptırmayı düşünen var mı aramızda? Hangi hastanede yaptırdığı ve ücreti konusunda bilginiz var mı?
Canim ben dusunuyorum Allah nasip ederse.iki gün öncede konuştum kaan beyle.ikiz olduğu için benim sadece egepolu tavsiye edyor.onun fisinda cinarlida olabilir dedi.ben karatasta yapmak istiyordum soyledim siz ne derseniz ben oraya gelirim dedi ama bende o ne derse onu yapmak istiyorum.bakalım kısmet hayirlisi neresiyse orası olsun.fiyatta soyleymis bunu kaan bey kendi söylemiyor muhasebeden bilgi aldık.hastane doğum ücreti+2.600(kaan bey ve irenbe)

hayırdır canım
canım bhcg değerimi ölçtürdüm de bugün, katlanmış ama sanki tam sınırda gibi, ona takıldım. 11. gün 199,6 olan değerim 15. gün 838,2 çıkmış. aslında normal biliyorum ama böyle zar zor yükselmiş gibi, canım sıkıldı biraz
ben mi takıntılıyım, yoksa hakkaten takmalı mıyım bilemedim...

Takıntılı hamileler grubuna hosgeldin canim:) iki gunde iki kat artması gereken değerin dört gunde dört kat hatta kusuratida var artmış heraet yolunda yani maşallah. Ama emin ol doku ayin boyle gecicek...

Takıntılı hamileler grubuna hosgeldin canim:) iki gunde iki kat artması gereken değerin dört gunde dört kat hatta kusuratida var artmış heraet yolunda yani maşallah. Ama emin ol doku ayin boyle gecicek...
ay hoşbulduk o küsürat saat farkından olabilir mi acaba, sabah verdiğim kanda problem çıkmış bakamamışlar, 13.30da tekrar verdim kanı. önceki değer 8,30 'da aldırdığım kandan. 9 ay nasıl geçicek böyle canım çok zormuş

Canım normal bence..sıkıntı yapma kendine dycem ama stres her dönemde bizimle..bu kafada dolanan sorular hiç bitmiyor...

Hmm anladım.. Peki sen izmirde mi oturuyorsun? Ben milastayım mesela kaan beye yaptırmak istesem o mu gelir benim mi gitmem gerekir acaba? Benim de ikiz çünkü.. Egepolü tavsiye etme sebebi bebek yoğun bakımla mı ilgili acaba? Of daha benimkine çok var ama insan düşünüyor işte..

inşallah Dilekçim. Özellikle senin opunun sonucu benim için çok değerli. Aynı durumda olduğumuz için. Olumlu olduğunda moral buluyorum ve ümitlerim artıyor.
dualarım seninle.
Sağol amin cnm benim evet bizim durum özellikle benim mucize gibiydi zordu ama demekki allah tan ümüt kesilmez nasip ve hayırlısı herşeyin yarın mutlaka yazarım cnm ama inanıyorum 1 tane daha olucak inşallah herkese iyi akşamlar ...

Canim zor walla emin ol aklın hep onlarda oluyor ben bu kadar takintili biri olduğum hiç bilmezdim.insanın omrunden ömür gidiyor ama sonuna hepsini unutturacak muhtesem biseye kavuscaz Allahın izniyle.ben hamile oldugumu ogrendigimin ucuncu gunu irenbeyi arayıp ağlaya ağlaya benim migdem bulanmiyo biseymi oldu acaba demiştim.sonra hapsurdum aradım.başım ağrıdı aradım...sende ara bol bo

Ewet canim ben izmirdeyim.muglaya gelirmi hiç bilmiyorumegepolun yeni doğanı çok iyiymiş o yüzden orayı tavsiye ediyor.inşallah sağlıkla alırız canim bebislerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…