- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.161
evet canim bitmicek gbi her gun ayri biseyi takiyor insan kafasina... aslinda bence de normal ama kafamda ne kurduysam dusuk gbi geldi...Canım normal bence..sıkıntı yapma kendine dycem ama stres her dönemde bizimle..bu kafada dolanan sorular hiç bitmiyor...
yazdim canim yazmaz miyim:) adamcagiz gayet normal yazmis, ama iste takintili olunca maalesef insana hicbirsey moral veremiyor o an..Canım Kaan Bey'e yazdın mı sonucu? En iyi değerlendirmesini o yapar.
ahh canim saglikla gelsinler yeter ki tek dilegimiz o... ama hakkaten her durum bizde buyuk paniklere yol aciyor... kiyamam sana yaa oyle maalesef insan "hersey normal"i duymadan rahatlayamiyor maalesefCanim zor walla emin ol aklın hep onlarda oluyor ben bu kadar takintili biri olduğum hiç bilmezdim.insanın omrunden ömür gidiyor ama sonuna hepsini unutturacak muhtesem biseye kavuscaz Allahın izniyle.ben hamile oldugumu ogrendigimin ucuncu gunu irenbeyi arayıp ağlaya ağlaya benim migdem bulanmiyo biseymi oldu acaba demiştim.sonra hapsurdum aradım.başım ağrıdı aradım...sende ara bol bo
Amiiin inşallahevet canim bitmicek gbi her gun ayri biseyi takiyor insan kafasina... aslinda bence de normal ama kafamda ne kurduysam dusuk gbi geldi...
yazdim canim yazmaz miyim:) adamcagiz gayet normal yazmis, ama iste takintili olunca maalesef insana hicbirsey moral veremiyor o an..
ahh canim saglikla gelsinler yeter ki tek dilegimiz o... ama hakkaten her durum bizde buyuk paniklere yol aciyor... kiyamam sana yaa oyle maalesef insan "hersey normal"i duymadan rahatlayamiyor maalesefne diyim ki su gbi stressiz rahat gecsin de saglikla kavusalim meleklerimize insallahh...
Sınır 30 diye biliyorum. Muhtemelen ilaç verir. Herkesten istiyor. Çabuk düşüyor zaten.
Merhaba, evet ameliyat olmadan hamile kaldım 2. denememizde. Doktorum Kaan Bozkurt. Ameliyatı önermedi bize bizde direk tüp bebek yaptık.merhabalar sanirim cikolata kistiyle hamile kalmissiniz, ameliyat olmadan mi oldu? ve hangi doktora gittiniz. paylasirsaniz cok sevinirim.
canım nasıl geçti opun?Sağol amin cnm benim evet bizim durum özellikle benim mucize gibiydi zordu ama demekki allah tan ümüt kesilmez nasip ve hayırlısı herşeyin yarın mutlaka yazarım cnm ama inanıyorum 1 tane daha olucak inşallah herkese iyi akşamlar ...
Cnm dışardaydık yazamadım dün 1 tane yumurtam çıktı fakat sabah aradılar maalesef. Yumurta istedikleri kalitede döllenmemiş olmadı yani cnm allahtan 2 tane var nağpalım artık inşallah onlar olur cnm ya biz artık transfere hazırlanalım dedi Kaan bey artık ona seviniyorum Cnm ilaç verdi 10 gün içicem sonra adet olunca gidicem historopkopi için gün vericek ler böyle cnm hayırlısı bakalımcanım nasıl geçti opun?
Canım benimde 1.20 li bi rakamdı sonra 0.99 oldu sonra 0.60 a zor düşmüştü ben 25 gunu falan bulmustu transferim gun icin onemii yok merak etme düşer ama eğer diğer aya kalir öyle daha sağlıklı olur
günaydınlar,Günaydın Kızlar,
Herkese hayırlı haftalar olsun inşalah. Ben de başadım tedaviye, yumurta geliştirme için iğnelere başladım. İğneleri kendi kendinize yapabiliyor musunuz ben çok zorlandım:S Bir de iğne kullandığınız dönemde de vitaminlere devam ettiniz mi?
Çok teşekkür ederim, biraz zorlandım ama alışıcam sanırım, evet çalışıyorum ama ona göre ayarladım kendimi her akşam saat 7 de evde olup; yapıyorum:) Zaten vitamin olarak sadece b12 ve previt positive kullanıyorum devam edeyim ben de o zmn, Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bu dönemde yeme- içmeye dikkat ettiniz mi? asitli içecekler içmemek minumum çay- kahve gibigünaydınlar,
tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah:) ben kendime yapıyordum pek zorlanmadım açıkçası, iğneler küçük olduğundan can yakmıyor ondan rahat atlattım o dönemi. ama yapamıyorsanız sağlık ocağına gidip yaptırabilirsiniz, ya da çalışıyorsanız revirde hemşire yapar hemen.
Kaan hoca o dönemde vitaminlere devam ettirdi diye hatırlıyorum, opu işleminden sonra bazılarını kesti. zaten muayeneye gittikçe söylüyor o devam bu değil diye..
rica ederim. sorun tabii hepimiz birbirimize sorarak öğreniyoruz:) devam edin gittiğinizde hatırlatın Kaan hocaya, devam edeyim mi falan, garantiye alın gene:) valla tedaviye başladığımda hep dikkat etmeye çalıştım ama öyle çok fazla değil, kahve-asitli içecekleri azalttım biraz o kadar. bi de opu öncesi yumurta kalitesi için balparmak'ın arı sütü-bal-propolisini yedim eczaneden alıp. hamile kalırsam alışmış olayım diye dikkat etmeye başlamıştım siz de öyle yapın:)Çok teşekkür ederim, biraz zorlandım ama alışıcam sanırım, evet çalışıyorum ama ona göre ayarladım kendimi her akşam saat 7 de evde olup; yapıyorum:) Zaten vitamin olarak sadece b12 ve previt positive kullanıyorum devam edeyim ben de o zmn, Çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bu dönemde yeme- içmeye dikkat ettiniz mi? asitli içecekler içmemek minumum çay- kahve gibi
Ben zaten tedaviye başlamadan önce burayı takip ediyordum, tam başlayacağım zaman da sizin hamilelik haberinizi gördüm çok sevindim ve bu benim için umut oldu. Dilerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.rica ederim. sorun tabii hepimiz birbirimize sorarak öğreniyoruz:) devam edin gittiğinizde hatırlatın Kaan hocaya, devam edeyim mi falan, garantiye alın gene:) valla tedaviye başladığımda hep dikkat etmeye çalıştım ama öyle çok fazla değil, kahve-asitli içecekleri azalttım biraz o kadar. bi de opu öncesi yumurta kalitesi için balparmak'ın arı sütü-bal-propolisini yedim eczaneden alıp. hamile kalırsam alışmış olayım diye dikkat etmeye başlamıştım siz de öyle yapın:)
olsun canım hayırlısı. hadi inşallah her şey çok güzel olacakkCnm dışardaydık yazamadım dün 1 tane yumurtam çıktı fakat sabah aradılar maalesef. Yumurta istedikleri kalitede döllenmemiş olmadı yani cnm allahtan 2 tane var nağpalım artık inşallah onlar olur cnm ya biz artık transfere hazırlanalım dedi Kaan bey artık ona seviniyorum Cnm ilaç verdi 10 gün içicem sonra adet olunca gidicem historopkopi için gün vericek ler böyle cnm hayırlısı bakalım
ne güzel inşallah arkasından da sizler gelirsiniz:)) inşallahh aminn çok sağolun:)Ben zaten tedaviye başlamadan önce burayı takip ediyordum, tam başlayacağım zaman da sizin hamilelik haberinizi gördüm çok sevindim ve bu benim için umut oldu. Dilerim inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz ve sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Bu bilgiler benim için çok değerli teşekkür ederim ben de alayım eczaneden, şimdi iğne olarak menopur- gonal f- gonopeptyl bir de ilaç olarak femera kullanıyorum siz de bunları mı kullanmıştınız?
aynen aşağı yukarı aynı sanırım bakalım yumurtalar nasıl cevap verecek:) Bu düşünceler, acaba olur mu olacak mı ya olmazsa endişesini aslında ilk olarak atmam lazım üzerimden::O hayırlısıyla olsun inşallah :)ne güzel inşallah arkasından da sizler gelirsiniz:)) inşallahh aminn çok sağolun:)
ne demek rica ederim. valla isimlerini şimdi net hatırlayamicam azcık balık hafızalıyımdır:) merional ve fostimon vardı, bi de gonapeptyl aklıma gelenler.. aşağı yukarı benzer şeyler zaten hepimizin...
İnşallah öyle olur cnm ya ama korkuyorum olmassa tutmassa başka embriyom yok yumurtada çok zor toplanıyor benden zaten yıkılırım inan ki inşallah allahım isteyen herkese arattırmadan versin yarabbim çok zor süreçler her adım ayrı bir stres hep bir korku var nasip ...olsun canım hayırlısı. hadi inşallah her şey çok güzel olacakk
Ben bütün ignelerimi kendim yaptim.folik asit ictim. Ve demir hapı. Bende demir eksikliği olduğu için doktorum icmemi söylemiştiGünaydın Kızlar,
Herkese hayırlı haftalar olsun inşalah. Ben de başadım tedaviye, yumurta geliştirme için iğnelere başladım. İğneleri kendi kendinize yapabiliyor musunuz ben çok zorlandım:S Bir de iğne kullandığınız dönemde de vitaminlere devam ettiniz mi?
Canım 0.60 mi 0.80 mi net hatırlamıyorum başlamıştık ve prednol kullanmıştım sadece sonra kısa bir süre sonra kalinlasmisti ilkinde ama dedigim gibi transfer zamanı çok uzun bi zamandı histodan sonraçok teşekkür ederim canım. sende düşürmek için sadece prednolmü kullandın transferle histo arasımı 25 gün sürdü histonun 12.günü cmt sonucum 1.03 müydü neydi kaça düşmesi lazım progesteron kaça düşünce kalınlaştırmaya başladınız birde kalınlaştırmaya başladıktan kaç gün sonra transfer oldunuz bütün planlarım şaştı.kontrolede hiç çağrılmadım histodan sonra siz kontrole gitmişmiydiniz .tekrardan çok teşekkürler. sevgiler
Canım 0.60 mi 0.80 mi net hatırlamıyorum başlamıştık ve prednol kullanmıştım sadece sonra kısa bir süre sonra kalinlasmisti ilkinde ama dedigim gibi transfer zamanı çok uzun bi zamandı histodan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?