- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.181
Aynı şeyleri ben de hissediyor ve düşünüyorum. Bizim rezervlerimiz az olduğu için transfer olmazsa yine deneriz diyemiyoruz. Bu aşamalara bile 2 senede geldik.İnşallah öyle olur cnm ya ama korkuyorum olmassa tutmassa başka embriyom yok yumurtada çok zor toplanıyor benden zaten yıkılırım inan ki inşallah allahım isteyen herkese arattırmadan versin yarabbim çok zor süreçler her adım ayrı bir stres hep bir korku var nasip ...
Yok canim yaptırma artık kaan bey değerin uygun olmasa yaptir bidaha derdi zaten.sen kaan beyi dinlekızlar herkese selamlar,
ben bugün 3. testimi yaptırdım, merkezi aradım hemşireler 4. testi yaptırın dediler, aynı anda Kaan Hoca'ya mesaj atmıştım, o da muayene için randevu al yazmış. tekrar aradım artık, Kaan hoca'ya sorduğunuzu sanıyordum dedim, genelde 4'e tamamlatıyor ondan istiyoruz dedi hemşire. ama Kaan hoca randevu al diyince artık ben de aldım randevu...
artık yaptırmayım di mi kan testi? ya da tedbir amaçlı yaptırsam mı acaba... o testler de ayrı stres aslında...
Canım içim rahat edecek dersen yaptır aklında soru işareti kalmasın.kızlar herkese selamlar,
ben bugün 3. testimi yaptırdım, merkezi aradım hemşireler 4. testi yaptırın dediler, aynı anda Kaan Hoca'ya mesaj atmıştım, o da muayene için randevu al yazmış. tekrar aradım artık, Kaan hoca'ya sorduğunuzu sanıyordum dedim, genelde 4'e tamamlatıyor ondan istiyoruz dedi hemşire. ama Kaan hoca randevu al diyince artık ben de aldım randevu...
artık yaptırmayım di mi kan testi? ya da tedbir amaçlı yaptırsam mı acaba... o testler de ayrı stres aslında...
di mi canım sordum zaten 4.yü yaptırayım mı diye mesajda, gerek görmedi ki tarih al dedi. evet en güzeli tabii ki Kaan hoca'yı dinlemekYok canim yaptırma artık kaan bey değerin uygun olmasa yaptir bidaha derdi zaten.sen kaan beyi dinle
yaptırmasına yaptırırım da işte o stres var ya insanı mahvediyor.Canım içim rahat edecek dersen yaptır aklında soru işareti kalmasın.
Ama Kaan Bey gerek görmemiş gibi duruyor.
Hislerini dinle şeker :)
Tarlusalı yumurtalar erken çatlamasın diye veriyorlar aynı zamanda.arkadaşlar tarlusal kullananız var mı?
bu ay saizen, estrefom, testojel ve vitaminler de kullanıyorum. Hep zamanında, düzenli adet oluyorum ben. bu ilaç genelde düzensiz olanlara veriliyormuş. Bir de saizen ile yumurtaları büyüttükten sonra adet söktürücü kullanmamın mantığını anlamadım. Kafam baya karıştı, beni aydınlatabilir misiniz?
Tarlusalı yumurtalar erken çatlamasın diye veriyorlar aynı zamanda.
Sana nacizane tavsiyem; tedavide verilen ilaçlarla ilgili nette araştırma yapma ya da yan etkilerini vs hiç bir şeyi okuma. Bunu yapıyorsun diye söylemiyorum genel olarak tavsiyem.
Ben ilaçların isimlerini aklımda tutmadım defalarca kullanınca aklımda kaldı :) Hiç ne iğne ne işe yarar ne ilaç ne işe yarar tam olarak bilmem.
Opudan önce çatlatmayı önleyici iğne yerine tarlusalı vermişti dr hemşire de açıklamıştı o yüzden biliyorum.
Çok çok teşekkür ederim. Haklısınız çok inceliyorum aldığım tüm ilaçları. Ama bunu doktorumuzu sorgulamak için değil diğer rahatsızlıklarımı etkileyen bir ilaç almamak için yapıyorum. Ama artık sorgulamayacağım. Teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olsun
kızlar herkese selamlar,
bu ilaçların hepsini bende kullandım ve eminim formdaki birçok kişi de kullanmıştır.(tarlusalı bende kullandım ve adet düzensizliğim de yoktu ) ben yan etkisi neymiş ne değilmiş diye sorgulamıyorum psikolojik yönden .gerçekten gereksiz o kadar çok şey var ki insanın kafasının karışması normal ama bunlara takılmayın derim doktor bey zaten sizin durumunuza göre ilaç veriyor.. o kadar iğne yedim ilaç içtim sadece doktoruma güvendim...arkadaşlar tarlusal kullananız var mı?
bu ay saizen, estrefom, testojel ve vitaminler de kullanıyorum. Hep zamanında, düzenli adet oluyorum ben. bu ilaç genelde düzensiz olanlara veriliyormuş. Bir de saizen ile yumurtaları büyüttükten sonra adet söktürücü kullanmamın mantığını anlamadım. Kafam baya karıştı, beni aydınlatabilir misiniz?
merhaba cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun diyorum hemen vakit kaybetmeden başlamanı tavsiye ederim.bende aynı şekilde rezervim çok azdı 36 yaşındayım şuan 1 yıl olmadı korunmadan ve bana da tüp bebek dediler 2 yıldır tedavi görüyorum 2 tane emriyom oluşa bildi 2 yılda o yüzden vakit kaybetmeden başla derim cnm irembe kaan bozkurt benim ve burdaki arkadaşların çoğu onun hastası ve ben kendi adıma söylüyorum 7 sefer opu oldum ben doktorumu olmuyor diye değiştirebilirdim ama hayır kaan beye sonuna kadar güvendim bıkmadan usanmadan oda bende mücadele ederek 2 tane oluşa bildi benim için mucize birşeydi çünkü ama belki senin hemen yumurta oluşabilir daha az zamanda olabilir ama lütfen bebek istiyorsan sakın bekleme ve hemen git cnm hakkında hayırlısı olsun kafana birşey takılırsa sor herkez burda yardımcı olur zaten cnm kolay gelsinn.Slm arkadaşlar. yaşım 37. yumurta rezervim yok denecek kadar. hormon değerlerim menapoz sınırında. tüp bebek önerildi. benim durumumdaki kişilerde başarı oranı yüksek tüp bebek merkezi ve dr var mı önerebileceğiniz? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..
sağol cnm benim amin inşalah ama dediğim gibi çok korkuyorum olumlu düşünüp olumlu olsun çok doğru söylemişsinAynı şeyleri ben de hissediyor ve düşünüyorum. Bizim rezervlerimiz az olduğu için transfer olmazsa yine deneriz diyemiyoruz. Bu aşamalara bile 2 senede geldik.
Allah yanımızda olsun emeklerimizi boşa çıkarmasın. İnşallah hepimizin.
Olumlu düşün olumlu olsun inşallah.
Sen benden önce transfere gidiyorsun Senin olumlu olması benim için büyük moral kaynağı ve umut olacak.
Dualarım seninle.
Canım Allah'a güven. Bu çektiklerimizin karrşılığını transferde göreceğiz. Buna inan.sağol cnm benim amin inşalah ama dediğim gibi çok korkuyorum olumlu düşünüp olumlu olsun çok doğru söylemişsin
Merhaba,Slm arkadaşlar. yaşım 37. yumurta rezervim yok denecek kadar. hormon değerlerim menapoz sınırında. tüp bebek önerildi. benim durumumdaki kişilerde başarı oranı yüksek tüp bebek merkezi ve dr var mı önerebileceğiniz? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..
Merhaba,
Peki amh ölçülmüş müydü? Bir de kontrol esnasında yumurta taşlan görünüyor mu?
bende hemen başlamak istiyorum ama geçen ay hormon değerlerim uçuktu. fsh ım 21 idi. dr um fsh ın 20 nin altına insin öyle başlayalım dedi. bu ay da hormon değerlerim normale indi. bu defa da kist oluşmuştu. yine önümüzdeki aya kaldı. beklemekte birşey değil. rezervim tükeniverecek diye korkuyorum. benim ailemde erken menapoz var.merhaba cnm öncelikle tedavin hayırlı olsun diyorum hemen vakit kaybetmeden başlamanı tavsiye ederim.bende aynı şekilde rezervim çok azdı 36 yaşındayım şuan 1 yıl olmadı korunmadan ve bana da tüp bebek dediler 2 yıldır tedavi görüyorum 2 tane emriyom oluşa bildi 2 yılda o yüzden vakit kaybetmeden başla derim cnm irembe kaan bozkurt benim ve burdaki arkadaşların çoğu onun hastası ve ben kendi adıma söylüyorum 7 sefer opu oldum ben doktorumu olmuyor diye değiştirebilirdim ama hayır kaan beye sonuna kadar güvendim bıkmadan usanmadan oda bende mücadele ederek 2 tane oluşa bildi benim için mucize birşeydi çünkü ama belki senin hemen yumurta oluşabilir daha az zamanda olabilir ama lütfen bebek istiyorsan sakın bekleme ve hemen git cnm hakkında hayırlısı olsun kafana birşey takılırsa sor herkez burda yardımcı olur zaten cnm kolay gelsinn.
Aslan pencesi otu kürü icip hormon değerlerini normale getirin..yumurta rezervi icin bal polen propolis tarcin cörek otu karışımı hergün yiyinSlm arkadaşlar. yaşım 37. yumurta rezervim yok denecek kadar. hormon değerlerim menapoz sınırında. tüp bebek önerildi. benim durumumdaki kişilerde başarı oranı yüksek tüp bebek merkezi ve dr var mı önerebileceğiniz? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?