Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Malesef en son söyliyeceklerini en başta söylüyorlar. gerçekleri kabüllenmek zor oluyor. inşallah hamileyim dediğim dediğim günleri görmek nasip olur. amh testi için izmir de tavsiye edebileceğiniz yer var mı?

cnm benden adetli iken istemişlerdi o testeleri (izmir kentte)

izmir kente randevu almak istedğimde hemen verirler mi?
ara bir konuş istersen ama ücretli.kadın doğumdan randevu almadan yaparmı yapmazlar mı bilmiyoru..başka yerde yaptırabiliyorsan orda yaptır derim çok para alıyorlar. bnm 3 tahlile 500 tl mi neydi tam hatırlamıyorum ama ona yakın bişeydi

ben şifada yaptırmıştım canım. ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

izmir kente randevu almak istedğimde hemen verirler mi?
fsh,lh, e2 bu tarz tahlilleri devlet hastanesinde yaptırabilirsin canım. hem o kadar para vermene gerek kalmaz. ama amh ile ilgili irenbe de yapıyor olabilir, veya dediğim gibi şifa da yaptırmıştım kaan bey onu baz aldı.

Canım benim de Kaan bey ile ilk randevumda adetli değildim. Onu düşünme. Adet olunca yine çağırmıştı.
Ben amh testini 2 kez yaptırmıştım ikisini de irenbede yaptırdım. 180 tlydi . Geçen seneydi bilmiyorum ücrette artış olmuş mudur.

ben ilk izmir kente gitmiştim tahlillerim olmasına rağmen yeniydi bir de tekrardan istediler ekstradan tekrar bakalım dediler öyle yapıldı.. kaan beye adetliyken gitmiştim ve testlerin arasından çok zaman geçmediği için istemedi yapılanları baz aldı..

Canımcım nasıl başladı mı belirttiler :)
Ne zaman keseyi görmeye gideceksin ?
ay canım inanmazsın ama hala öyle aman aman bişeyim yok:))
göğüslerde şişme oldu biraz, arada acıyorlar.
kasıkta ara ara bazı hareketlenmeler oluyor, ağrı, sancı gibi... ama öyle çok belli etmiyor kendini.
bir tek belirtim akşamları deliler gibi uyumam:)) 9-9:30 gibi ağzımdan sular akarak uyuyorum kafamı kaldıramıyorum hehheh:))
kısmetse haftaya çarşamba keseye gidicez... merak ediyorum kalp atışını da duyar mıyız acaba

Duyacaksın biliyorum ben :)
Ne güzel inşallah hamileliğin de rahat geçer canım.

kızlar mrb siteye yeni giriş yaptım.11/11 çarşamba günü transferim gerçekleşti transfer sonrası vagifem tablet kullanan var mı? bu tablet bir aplikatörün ucunda.basınca uzağa fırlıyor embriyoya zarar vermez değil mi???Bu beni huzursuz ediyor.lütfen acil cevap verirseniz sevinirim

kızlar herkese günaydın,

bu çarşamba kısmetse kontrole gidicem. 6+2 falan olucam sanırım. şimdi merak ettiğim bişiy var, alttan bakıyolar ya, acaba kalp atışı duyulur mu, yoksa erken mi? yani hayal kırıklığına uğrayıp endişelenmemek adına soruyorum. erken mi sizce? Kaan hoca 42. gün sonrasına randevu al demişti son kan tahlilimi bildirdiğimde, 44. gün almış oluyorum ben randevuyu. ama erken mi bilemedim, daha geçe almak istemedim artık biran evvel kontrole girelim istiyorum çünkü...

ne diyorsunuz tecrübeli hamileler:)

hoşgeldin arkadaşım transferin hayırlı olsun.
ben dediğin gibi bir aplikatör kullanmadığım için bilmiyorum ama embriyoya zarar verecek birşey olduğunu da sanmıyorum. kafana takılan konularla ilgili merkezi arayıp hemşirelerle görüşebilirsin bence, en azından kafandan çıkmış olur. ama dediğim gibi sıkıntılı bir durum olacağını sanmam.

Canım ben 5+6 ken gittim ama kaan hoca değildi ikisininde kalp atışı duyuldu üstelik karnımdan baktı bence seninki vakit olarak gayet iyi bide kaan hoca alttan bakıyo ya daha da net görülür hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz.

ay canım inşallah duyarız valla kalp atışını hayırlısıyla:) inceden bir heyecan ve panik sardı beni de. ya bi de duyulmazsa diye korkuyorum.. inşallah herşey yolunda gider de güzel haberlerle gelirim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…