- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.261
Hayırlı olsun canım. Nasıl gidiyor hamilelik :)arkadaşlar meraba.. 11.haftadayım vitamin takviyeleriyle ilerliyorum.. devit 3,decavit ve efa s 1200 mü vermişti Kaan Bey,takibi de kendinde devam ettirenlere?..
Hayırlı olsun canım. Nasıl gidiyor hamilelik :)
Came on!:) Yaparsın canım yapamayacak ne varmış. Tamam ilk iğnemi yarım saatte vuramamıştım elim stresten buz gibiydi. Ama sayısını hatırlamadığım kadar çok iğne vurdum.Kizlar biz simdi kaan beyin verdigi vitaminleri kullaniyoruz 15gun sonra ignelere baslicam ama cok korkuyorum o gun aklima geldikce kalbim cok fena atiyor sanki cesaretim yok gibi neler yasayacagim nasil bir surec olucak hazirmiyim bilmiyorum karmakarisigim cesaretimi toplamak icin yorumlarinizi okuyorum ama yok...ertelesemmi diyorum ama bu seferde yasim oldu 30 daha cok uzaklasirsam diye devam etmeliyim diyorum
İnşallah rahat bir hamileliğin geçer. Benim için de dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş :)şuan yolunda herşey.. yorgun argın geçio valla.teşekkürler canım.
İnşallah rahat bir hamileliğin geçer. Benim için de dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Canim benim ne guzel yazmissin be guzel teselliler bunlar tanimadigin kisiyle boyle anlayarak empati kurmak ne guzel cok tesekkur ederim yazdiklarin dedigin gibi hep sonraki adimi dusunup karamsarliga dusuyorum emeklerimin bosa gitme ihtimali cok daha fazla uzuyor beni.dedigin gibi rahat olmaya calisicam..canıneden bu kadar geriliyorsun? bak devamlı bir sonraki adımı, o adımda yaşayacağın zorlukları düşünürsen eğer korkman ve kaçmak istemen çok normal. hepimiz geçtik ve geçiyoruz o yollardan. ister istemez güzel şeyler yaşadığın kadar zorluklar da yaşıyorsun... her adımımız ayrı stres, ayrı bir güçlü psikoloji istiyor. ama bir sonraki adımı düşünmek istiyorsan illa, eşinle senden olacak ortak mucizenizi kollarına aldığındaki heyecanı ve mutluluğu düşün. herşey o mucizenin gerçekleşmesi için, çektiğimiz her zorluk, yaşadığımız her stres... ertelersen gözünde daha fazla büyüyecek, daha çok korkacaksın ve daha fazla erteleyeceksin, unutma bunu. ve işin kötü tarafı erteledikçe kolaylaşmayacak. ben, etrafımda bir sürü arkadaşım bebeklerini büyütürken daha fazla beklemek istemedim şahsen (ki bebek fikrini yeterince ertelemiştik). baktık olmuyor, hiç düşünmedik, yok iğnesi yok acısı, sonu ne olur düşüncesi, hepsini sildik attık kafamızdan. ve hep olumlu olduk. sıkıldığında, endişeler bastığında yaz mutlaka buraya... yalnız değilsin hiiç korkma, bak herşey çok güzel olacak ve herşey yolunda gidecek:)
:)) cok sagol canim insallah kolay gecer ve gulerek hatirlarim bende bu gunleriCame on!:) Yaparsın canım yapamayacak ne varmış. Tamam ilk iğnemi yarım saatte vuramamıştım elim stresten buz gibiydi. Ama sayısını hatırlamadığım kadar çok iğne vurdum.
Yapamam dediğin şeyleri öyle bir yapıyorsun ki sen bile şaşırıyorsun.
Sonunda bebişini kucağını alacağın günü düşün.
Her şeye değer eminim..
oyy canım hadi bakalım sağlıkla devam etsin inşallah:)) baya büyümüşsünüz maaşallah canımm:))arkadaşlar meraba.. 11.haftadayım vitamin takviyeleriyle ilerliyorum.. devit 3,decavit ve efa s 1200 mü vermişti Kaan Bey,takibi de kendinde devam ettirenlere?..
canımm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, yüzyüze tanımasak da burda herşeyimizi bilen bir biz varız:) negatif tarafına bakarsan o korkuyu atamazsın vücudun da negatif enerjiyle dolarCanim benim ne guzel yazmissin be guzel teselliler bunlar tanimadigin kisiyle boyle anlayarak empati kurmak ne guzel cok tesekkur ederim yazdiklarin dedigin gibi hep sonraki adimi dusunup karamsarliga dusuyorum emeklerimin bosa gitme ihtimali cok daha fazla uzuyor beni.dedigin gibi rahat olmaya calisicam..
merhaba canım çok sevindim maaşallah sağlıkla devam eder inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini:))merhaba kızlar bende kaan beyin hastasıyım transfer hazırlığım kaan bey yaptı Allah razı olsun ondan şuan 5 haftalık hamileyim rabbime çok şükür bu rüya bitmez inşallah darısı hepinize inşallah...
Bende de ogün karın ağrısı oldu, hala da var çok fazla da şişlik var karnımda, kanamam da var anlamadım ama çok şükür geldi geçtiO gün narkozun etkisiyle tüm gün bas dönmesi oldu bende.Agrimda cok oldu.o gün hep agri kesici ictim.Ama ertesi gün hic birşeyim kalmadı
Çok saol canım atlattım çok şükür sen nasılsın,nasıl gidiyor:)esme121 canım kusura bakma yeni görebildim. benden çok yumurta toplanmadı, ağrım falan olmadı ama o gün bütün günü sersem geçirdim, devamlı uyuma isteği oldu. anestezi etkisinden dolayı oluyor tabii.. işine gelmene engel değil ama çok verimli olmayabilirsin o gün:)
Hayırlısı olsun, canım hiç öyle düşünme önemli olan bir tane sağlıklı olması ve hayırlısıyla tutması cnm her şey yolunda gider inşallahSlm arkadaşlar. pazartesi günü bende kaan beye gittim. önümüzdeki adetim ultrasonla yumurta sayımı yapacak ona göre vitamin ve ilaç yazacakmış. rezervimde yok denecek kadar az ama hayırlısı...
Hic yapmamaktan iyidirKızlar acil birsey sorcam 6da yapmak gereken yumurta geliltirme iğnemi unuttum şimdi yapsam olurmu?ne yapmalıyım
Tesekkürler yaptım kaan beye sordum farketmez dediHic yapmamaktan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?