Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

arkadaşlar meraba.. 11.haftadayım vitamin takviyeleriyle ilerliyorum.. devit 3,decavit ve efa s 1200 mü vermişti Kaan Bey,takibi de kendinde devam ettirenlere?..

Came on!:) Yaparsın canım yapamayacak ne varmış. Tamam ilk iğnemi yarım saatte vuramamıştım elim stresten buz gibiydi. Ama sayısını hatırlamadığım kadar çok iğne vurdum.
Yapamam dediğin şeyleri öyle bir yapıyorsun ki sen bile şaşırıyorsun.
Sonunda bebişini kucağını alacağın günü düşün.
Her şeye değer eminim..

Canim benim ne guzel yazmissin be guzel teselliler bunlar tanimadigin kisiyle boyle anlayarak empati kurmak ne guzel cok tesekkur ederim yazdiklarin dedigin gibi hep sonraki adimi dusunup karamsarliga dusuyorum emeklerimin bosa gitme ihtimali cok daha fazla uzuyor beni.dedigin gibi rahat olmaya calisicam..

:)) cok sagol canim insallah kolay gecer ve gulerek hatirlarim bende bu gunleri

arkadaşlar meraba.. 11.haftadayım vitamin takviyeleriyle ilerliyorum.. devit 3,decavit ve efa s 1200 mü vermişti Kaan Bey,takibi de kendinde devam ettirenlere?..
oyy canım hadi bakalım sağlıkla devam etsin inşallah:)) baya büyümüşsünüz maaşallah canımm:))

canımm hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, yüzyüze tanımasak da burda herşeyimizi bilen bir biz varız:) negatif tarafına bakarsan o korkuyu atamazsın vücudun da negatif enerjiyle dolar o yüzden hep poizitif hep pozitiffff:))
merhaba canım çok sevindim maaşallah sağlıkla devam eder inşallah ve sağlıkla kucağına alırsın miniğini:))

kızlar benim tarlusal 14ünde, saizen iğnelerim de 17sinde bitti, hastalanmayı bekliyorum ilk muayenem için. ne durumda olduğumu çok merak ediyorum. Bir türlü hastalanamadım ama herhalde ilaçların etkisi. Bana da dua edin lütfen :)

benim durumda olanınız var mı hiç?

Çok saol canım atlattım çok şükür sen nasılsın,nasıl gidiyor:)

Slm arkadaşlar. pazartesi günü bende kaan beye gittim. önümüzdeki adetim ultrasonla yumurta sayımı yapacak ona göre vitamin ve ilaç yazacakmış. rezervimde yok denecek kadar az ama hayırlısı...

Slm arkadaşlar. pazartesi günü bende kaan beye gittim. önümüzdeki adetim ultrasonla yumurta sayımı yapacak ona göre vitamin ve ilaç yazacakmış. rezervimde yok denecek kadar az ama hayırlısı...
Hayırlısı olsun, canım hiç öyle düşünme önemli olan bir tane sağlıklı olması ve hayırlısıyla tutması cnm her şey yolunda gider inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…