- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.241
Teşekkür ederim, peki yumurta toplandığı gün kendime geldikten sonra işe gelmeye engel olacak kadar ağrı oluyor muevet anesteziyle yapılıyor histereskopi. aynı yumurta toplama gibi ama daha kısa sürüyor.
Aslında herkesde değşşiyo kimi çok ağrı çekiyo kimi de hiçbir ağrı çekmiyo mesela ben o gün ağrı çekmedim ertesi günde uzun yola çıkmıştım üstelik benden 14 yumurta toplanmıştı çok şükür iyi geçmiştiTeşekkür ederim, peki yumurta toplandığı gün kendime geldikten sonra işe gelmeye engel olacak kadar ağrı oluyor mu
Teşekkür ederim cevabınız için, işe gelmem lazım benm de, umarım ağrı olmaz sanırım çok uzun da sürmüyorAslında herkesde değşşiyo kimi çok ağrı çekiyo kimi de hiçbir ağrı çekmiyo mesela ben o gün ağrı çekmedim ertesi günde uzun yola çıkmıştım üstelik benden 14 yumurta toplanmıştı çok şükür iyi geçmişti
hadi gözün aydınKızlar iyi haftalar herkese.bende kaan beyden çıktım azonce.haftaya pazartesi kismetse transferim. Birsürü ilaç verdi. fitil,kalçadan ve göbekten iğneler ve haplar.hersey çok yolunda maşallah dedi doktorum.çok heyecanlandım şimdiden.
Sağol canım seninde cumaya dimi?ikimizin de gözü aydınhadi gözün aydın
Gözünüz aydın yakında pozitifi de duyarız inşallah sizden:)Kızlar iyi haftalar herkese.bende kaan beyden çıktım azonce.haftaya pazartesi kismetse transferim. Birsürü ilaç verdi. fitil,kalçadan ve göbekten iğneler ve haplar.hersey çok yolunda maşallah dedi doktorum.çok heyecanlandım şimdiden.
ayy çok güzel çok sevindim cnm hayırlısı bakalım sende artık bir anne adayısın.. bir an önce bana da sıra gelsin artık bekliyorumm..Kızlar iyi haftalar herkese.bende kaan beyden çıktım azonce.haftaya pazartesi kismetse transferim. Birsürü ilaç verdi. fitil,kalçadan ve göbekten iğneler ve haplar.hersey çok yolunda maşallah dedi doktorum.çok heyecanlandım şimdiden.
hayırlı olsun tedaviniz benim hiç bir zaman ağrı sızım olmadı fakat ogün bir sersemlik oluyor bende hep her defasında da evegidince akşama kadar uyumuşumdur sanırım anesteziden oluyor ...Teşekkür ederim, peki yumurta toplandığı gün kendime geldikten sonra işe gelmeye engel olacak kadar ağrı oluyor mu
Ben aslında daha evvel 2 defa anestezi aldım bana da bir şey olmamıştı ama ilk defa yumurta toplanacak ağrı oluyorsa çok o zaman ne yaparım iş yerinde diye düşündüm çünkü kimseye söylemedim tedavi olduğumu zor durumda kalır mıyım acaba diye sormak istedim ilginiz için teşekkür ederim.hayırlı olsun tedaviniz benim hiç bir zaman ağrı sızım olmadı fakat ogün bir sersemlik oluyor bende hep her defasında da evegidince akşama kadar uyumuşumdur sanırım anesteziden oluyor ...
Hayırlı olsun tedavin. Nasıl bir işte çalışıyorsun? yani o gün izin alsan olmaz mı? benim regl ağrısı gibi bir ağrım oluyor ve tüm gün sürüyor. O gün insan evde dinlenmek istiyor nedense.Ben aslında daha evvel 2 defa anestezi aldım bana da bir şey olmamıştı ama ilk defa yumurta toplanacak ağrı oluyorsa çok o zaman ne yaparım iş yerinde diye düşündüm çünkü kimseye söylemedim tedavi olduğumu zor durumda kalır mıyım acaba diye sormak istedim ilginiz için teşekkür ederim.
Yani benim toplanan yumurta sayısı az olduğu için öyle dayanamayacağım bir ağrı olmamıştı. Senin de olmaz inşallah.Çok teşekkür ederim, Tedavim konusunda bilgi vermediğim için iş yerime izin alamam tam gün bu ara yoğunluk var çünkü , işim yorucu değil çok şükür, idare edebilirim Allah'ın izni ile, sanırım yaklaşık 17 tane var ama ne kadarı dolu bilemiyorumpurplelife34
Saol canım, dediğim gibi izinler biraz sıkıntı oluyor malum transfer zamanı mecburen izin kullanıcam o yüzden çok ağrım olmazsa yarım gün gelirim işe ama çok zor olursa mecburen izin alırım, saol canım ilgin için, Zaten bu hormonlar yüzünden sanırım sürekli ağlamaklıyım biri bir şey derse oturur ağlarım artık:)Yani benim toplanan yumurta sayısı az olduğu için öyle dayanamayacağım bir ağrı olmamıştı. Senin de olmaz inşallah.
Çalışırken bir de bu tedavi dışında işi de düşünmek izin al vs gerçekten işyeri de uzaktaysa çok zor oluyor.
Allah yardımcın olsun.
Gözünüz aydın yakında pozitifi de duyarız inşallah sizden:)
Ayy canım benim çok teşekkür ederim Allah izin verirse inşallah bende haykırmak için can atıyorumGözünüz aydın yakında pozitifi de duyarız inşallah sizden:)
Canım benim seninde az kaldı güzel haberlerle dolsun sayfamız inşallah. .Anne adayısin demen bile çok garip oldum hamileyimi nasıl yazarım bilmiyorumayy çok güzel çok sevindim cnm hayırlısı bakalım sende artık bir anne adayısın.. bir an önce bana da sıra gelsin artık bekliyorumm..
O gün narkozun etkisiyle tüm gün bas dönmesi oldu bende.Agrimda cok oldu.o gün hep agri kesici ictim.Ama ertesi gün hic birşeyim kalmadıTeşekkür ederim cevabınız için, işe gelmem lazım benm de, umarım ağrı olmaz sanırım çok uzun da sürmüyor
canım neden bu kadar geriliyorsun? bak devamlı bir sonraki adımı, o adımda yaşayacağın zorlukları düşünürsen eğer korkman ve kaçmak istemen çok normal. hepimiz geçtik ve geçiyoruz o yollardan. ister istemez güzel şeyler yaşadığın kadar zorluklar da yaşıyorsun... her adımımız ayrı stres, ayrı bir güçlü psikoloji istiyor. ama bir sonraki adımı düşünmek istiyorsan illa, eşinle senden olacak ortak mucizenizi kollarına aldığındaki heyecanı ve mutluluğu düşün. herşey o mucizenin gerçekleşmesi için, çektiğimiz her zorluk, yaşadığımız her stres... ertelersen gözünde daha fazla büyüyecek, daha çok korkacaksın ve daha fazla erteleyeceksin, unutma bunu. ve işin kötü tarafı erteledikçe kolaylaşmayacak. ben, etrafımda bir sürü arkadaşım bebeklerini büyütürken daha fazla beklemek istemedim şahsen (ki bebek fikrini yeterince ertelemiştik). baktık olmuyor, hiç düşünmedik, yok iğnesi yok acısı, sonu ne olur düşüncesi, hepsini sildik attık kafamızdan. ve hep olumlu olduk. sıkıldığında, endişeler bastığında yaz mutlaka buraya... yalnız değilsin hiiç korkma, bak herşey çok güzel olacak ve herşey yolunda gidecek:)Kizlar biz simdi kaan beyin verdigi vitaminleri kullaniyoruz 15gun sonra ignelere baslicam ama cok korkuyorum o gun aklima geldikce kalbim cok fena atiyor sanki cesaretim yok gibi neler yasayacagim nasil bir surec olucak hazirmiyim bilmiyorum karmakarisigim cesaretimi toplamak icin yorumlarinizi okuyorum ama yok...ertelesemmi diyorum ama bu seferde yasim oldu 30 daha cok uzaklasirsam diye devam etmeliyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?