Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım sen gittin mi kalp atışını duymak için
canım benim günaydın,
gittim canım da yazmayı unuttum ben çıkışta yazıcaktım yolda telefonla yazamadım sonra da unuttum gittik gördük miniğimizi, ben "hocam duyar mıyız kalp atışlarını" diye sordum, duyamazsak bidakine duyarız dedi Kaan hoca. ben daha ekranda minik fasulyeyi ararken Kaan hoca kalp atışının sesini dinletti birden:) çok şükür bin şükür, duyduk kalp atışını, bu arada tek kese var... gene de şükür..
sen nasılsın canım herşey yolunda mı? yeni tedaviye başlayacak mısın? ya da dondurulmuşlarını alacak mısın yakın zamanda öyle sorayım..

Gözün aydın canım hadi darısı bizlerin başına Sana 2 tane transfer edilmişti di mi 1 tanesi sımsıkı tutunmuş sana Hangi ilaçlara devam ediyorsun Ben biraz beklemeye aldım canım kendimi Dondurulmuşlarım var

sağol canım benim evet 2 taneydi 1 tanesi tutunmuş sağlıkla devam eder inşallah. transferden sonra kullandığım ilaçlar aynen devam ecopirin, prednol, previt positive, proluton depot ve climara forte. hayırlısı olsun inşallah canım benim

kızlar selam,
az önce tuvalete gittiğimde pembe akıntımın olduğunu gördüm, korkmalı mıyım?!? çok endişeliyim((

kızlar selam,
az önce tuvalete gittiğimde pembe akıntımın olduğunu gördüm, korkmalı mıyım?!? çok endişeliyim((
Canım öncelikle hayırlı olsun o güzel mucizenin kalp atışını duymuşsunuz ne güzel bende de hep kahve akıntı olmuştu kaan hocaya msj atmştm ilaçlara aynen devam demişti bence çoğu kişide ilk zamanlar lekelenmeler oluyor bence endişe etme dinlenmeye çalış bide kaan hocaya da istersen bilgi ver.

canim benim cok tesekkur ederim, bin sukur duyduk.
mesaj attim herkeste olur demis, ecopirini kes dedi. yalniz benimki kirmizi kan seklinde. Kaan hocaya kirmizi olursa sıkıntı mı dedim, o da olabilir degil demis. merkezi de aradim, bu donemde cogu hamilede oluyor, adet kanamsi gbi cok kanama olmadigi muddetce problem degil dediler.
tabi bu arada dayanamadim dr.a gittim hemen, cok sukur hersey yolunda simdilik ama kasik ve bel agrim var. kim ne derse desin, endiseyi atamiyorum ustumden 12. haftaya kadar nasil gecer zaman canim cok korkuyorum

arkadaşlar birsey sorucam yeni çıkan bir ilaçmış interntte hiçççç bilgi bulamadım aranızda bilen yada kullanan varmı PROGENY M cevaplarsanız sevinirim

krc05 canım öncelikle hayırlı olsun görmüşsün meleğini..kalp atışını duymuşsun için rahatlamıştır...benim de oldu lekelenmem kahveydi hatta zaman zaman kırmızı..kaan beyle görüştük normal demişti..bize ecopirini hemen bıraktırmıştı..seni çok iyi anlayabiliyorum..bacaklarım tutmadı benim kanamam olunca o kadar panik yaptım..ama rahatlattı bizi kaan bey sağolsun..hatta gelmenize bile gerek yok dedi bunun için..devam edebilir demişti gercekten 10 gün kadar devam etti ve bitti çok sükür..yani olabiliyor canım..içini rahat tut..bişey olmaz Allahın izniyle..

sagol canim benim çok teşekkür ederim evet Allah'a şükür duyduk kalp atışlarını:) hala kendime gelebilmiş değilim hala çok korkuyorum çünkü kanamam pembe yada kahverengi değil bildiğin kırmızı. evet Kaan hoca herkesde oluyor diye beni rahatlattı ama inan korkudan hala aklımı başka bir şeye veremiyorum. İnşallah benim de kısa süre içinde geçer geçmezse diye korkuyorum her şeyin hayırlısı inşallah her şey yolunda gider canım benim...
eveet biz de 6+4 olduk bugün:)) 12leri gorseydik hayirlisiyla...:)

krc05 canım geçmiş olsun. endişelerinde seni çok iyi anlıyorum. Ama lütfen sakin ol. Benimde 14. Haftamda bacaklarımdan kan boşaldı. Kıpkırmızı. Ama çok şükür bugünlere geldik. Evet hiç hoş bir durum değil ama bunlar olabilecek şeyler. Zaten kaan bey ecopirini kesmiş. Ve iğne sizi koruyor. Tabi önce Allaha emanetiz. Temizlik bulaşık yemek vs yapma dinlenmeye çalış. Herşey güzel olacak Allahın izniyle.

çok sağol canım benim.. ciddi misin canım yaa sebebi neymiş peki? o kadar zor ki sakin kalabilmek.. aynen canım Allah'a emanetiz diyorum, sizin desteğiniz yazdıklarınız bana moral veriyor... evet ecopirin kan sulandırıyormuş, dün de iğne günümdü yaptırdım hemen. yorulmamaya çalışıyorum şimdilik, inşallah devam etmez yoksa ben bu stresle deliricem

Geçer inşallah..içini rahat tut..bende de kıpkırmızı olduğu zaman oldu.. 6, 7 derken bakmışsın 12:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…