- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- 208
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.301
sebebi plesentam aşağıdaydı büyük bir ihtimalle bu sebep oldu kanamaya. ve 14. haftamdam 20. haftama kadar devam etti. ara ara kırmızı geldi sonra kahveye döndü. o yüzden kırmızı bile olsa sakin olmaya çalış. burda çoğu arkadaşımızında ufak büyük kanamaları oldu çoğu bebeklerini kucağına aldı. Allahım karnımızdakilere ömür biçtiyse her türlü sıkıntı da bırakmaz bizi yavrularımız. dediğim gibi kendini çok yormamaya çalış. bebeğin sana sıkı sıkı tutundu annesi gümbür gümbür kalbi de atıyor maşallah. Herşeyin hayırlısı.çok sağol canım benim.. ciddi misin canım yaa sebebi neymiş peki? o kadar zor ki sakin kalabilmek.. aynen canım Allah'a emanetiz diyorum, sizin desteğiniz yazdıklarınız bana moral veriyor... evet ecopirin kan sulandırıyormuş, dün de iğne günümdü yaptırdım hemen. yorulmamaya çalışıyorum şimdilik, inşallah devam etmez yoksa ben bu stresle deliricem
ah canım benim ne zormuş valla... bu kadar emekle sahip olup da bu korkuları yaşamak... ama dediğin gibi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, zaman su gibi geçicek inşallah ben de atlatıcam bu günleri:))Geçer inşallah..içini rahat tut..bende de kıpkırmızı olduğu zaman oldu.. 6, 7 derken bakmışsın 12:))
anladım canım benim.. ne güzel ama bitmiş gitmiş çok şükür, artık geriye sayım başladı sayılır senin için:) sağlıkla sıhhatle gelsin meleklerin inşallahh...:) ben de kendimi zorlamadan günlük hayatıma devam ediyorum... inşallah ben de ulaşırım sağlıkla senin haftana:)) çok şükür evet canımm, tabii herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...sebebi plesentam aşağıdaydı büyük bir ihtimalle bu sebep oldu kanamaya. ve 14. haftamdam 20. haftama kadar devam etti. ara ara kırmızı geldi sonra kahveye döndü. o yüzden kırmızı bile olsa sakin olmaya çalış. burda çoğu arkadaşımızında ufak büyük kanamaları oldu çoğu bebeklerini kucağına aldı. Allahım karnımızdakilere ömür biçtiyse her türlü sıkıntı da bırakmaz bizi yavrularımız. dediğim gibi kendini çok yormamaya çalış. bebeğin sana sıkı sıkı tutundu annesi gümbür gümbür kalbi de atıyor maşallah. Herşeyin hayırlısı.
Mrb canım narkozdan uyanırken bi ağrı sezdim kasıklarımda o an hemşire girdi odama ağrım var diyince demin ağrı kesici vurdum geçer şimdi dedi hakkatende 10 dakkaya geçti benim kanamam 1 hafta sürdü ama öyle çok değil azar azarHerkeze günaydın ve iyi haftalar olsun inşallah arkadaşlar. perşembe günü histo olucam birşey sormak istiyorum histo dan sonra ağrı veya kanama oluyor mu opu da çok rahattım hiç ağrı sızı olmuyordu sadece uyku buda aynı mı acaba tecrübeli arkadaşlarımm.
Canım tam olarak bilmiyorum ama Allahtan erken fark etmişsin zararı olmaz gibi geliyo ama yinede sormanda fayda var canımkızlar selam,
bişey sorucam bilenler varsa eğer, ben prednolün 16 mg'lığını almışım yanlışlıkla, içmiş bulundum 1-2 kez, zararı olur mu acaba? çok dikkatsizim kendime kızıyorum...
ay tatlım ne kategoriye bakıyorum ne başka bişeye, asabım bozuluyo prospektüse bakınca ben de bakmıyorum artık:)) sağol canım sordum sağolsun Kaan hoca'da sıkıntı olmaz dedi. ama dikkat etmek lazım valla insan farketmiyor bazenKızlar merhaba, herkese iyi haftalar olsun inşallah,
krc05 istersen Kaan hocayı arayıp sor canım gebelikte ilacın hangi kategoriye girdiğini bilemediğim için yardımcı olamıyorum ama için rahat olsun bir şey olmaz inşallah
ay sorma canım benim bir anda elimi atınca farkettim. neyse ki çok içmemiştim. zararı olmaz dedi Kaan hoca da.Canım tam olarak bilmiyorum ama Allahtan erken fark etmişsin zararı olmaz gibi geliyo ama yinede sormanda fayda var canım
canım öncelikle bi sakin ol bakalım (ben çok olabiliyormuşum gibi konuşuyorum ama olmamız lazım canımmkızlar bilginize ve duanıza ihtiyacım var ayın Kasım 27 de histo olmuştum o gündür bu gündür progesteron düşmedi transfere geçemiyoruz düşmediği için son 10 gündür 2 mg prednol ve doğum kontrol hapına başladık çarş kontrolüm var inşallah artık düşmüştür ya çünkü çok sıkıldım
ne vitamin ne de diğer kalınlaştırma ilacı kullanmıyorum offf.benim tedavim niye böyle vitamin hapıda kullanmadım normalde kullanılıyor herkesde tedaviye inancım azalıyor ne yapcam ya.
birde histodan sonra korunmuyoz hamile kalma riski yokmu sadece 10 gündür progesteron düşsün diye doğum kontrol hapına başladık prednol 4 mg ı yarıya düşürdük.26 sından yani histodan ayın 13 üne koruyucu bişey kullanmadım histoda ria falan mı takılıyor.yiine çöküşe geçiyorum.
bide progesteron düşerse kalınlaştırma estrofem 2*2 bide bant kullanıyoruz ya kaç gün sürüyor o kalınlaştırma süreci yardımınıza ihtiyaç ım varr:'(
ah arkadaşım ah süreç uzadıkça ben boğuluyorum sanki heran bi aksilik çıkcak diye ödüm kopuyo panik atakmı oldum acaba benim histo olalı bir ay oldu histonun etkisi gitmişmidir acaba diye düşünüyorum şimdide.progesteron düşünce kalınlaşma aşaması şimdi kaç gün sürer 16 17 günmü çarşamba belli olucak progesteron düştüyse.. transfer için gün ne zaman belli olurki kaç gün önceden söylüyor transfer gününü kaan bey artık muayene kısa sürüyo yüzünü bile göremiyorum oda tedirgin ediyor beni önceden böyle değildicanım öncelikle bi sakin ol bakalım (ben çok olabiliyormuşum gibi konuşuyorum ama olmamız lazım canımm)
sorduğun sorulara teknik cevaplar veremicem, bilgim yokken atıp sallamak istemiyorum ben daha çok psikolojik kısmındayım.
tedavilerin hiçbir kısmını bi başkasıyla karşılaştırma canım. herkesin sorunu farklı, çözümü farklı farklı. o vitamin kullanmış ben kullanmadım, ben bunu kullandım o kullanmamış deme. o karşılaştırmaya girersen hamile kaldığında çıldırırsınbenden söylemesi:))
çöküş kısmını silip atıyosun hemen, şu anda sana çöküş değil moral ve motivasyon lazım. evet biliyorum kolay değil, ama şu anda senin tedavine etki edecek en kötü şey moral bozukluğu ve negatif düşünceler. bak ben hep söylüyorum, bardağın boş tarafına bakan ben bile tedavim boyunca hep olacağına inanarak hareket ettim. hatta eşim bi ara, bak çok umutlusun bu çok güzel ama kötü bir sonuç da olabilir dediğinde, hayır ben o ihtimal olsa da düşünmek istemiyorum dedim hep. evet olabilirdi ve olmayadabilirdi ama ben hep moralimi yüksek tuttum. bu motivasyonum eminim çok etkiledi bebeğimin bana tutunmasına. o yüzden sil at kafandan olumsuzlukları lütfen...
kalınlaştırma süreci histodan sonra başlayıp 16-17 gün kadar sürdü canım. transferden sonra devam ediceksin. hamile kaldığın taktirde gebeliğin 10. haftasına kadar devam ediyor.
canım inşallah kafan azıcık rahatlamıştır...
Bugün tam 13+1 oldum büyüdük artık teyzesi önümüzdeki kontrolde cinsiyetleride netleşir inşlh birini erkek gördü diğeri göstermedi pek, sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil sabah kusmalarım devam ediyo onun haricinde şükür iyiyim.. sende varmı bulantı halsizlikay tatlım ne kategoriye bakıyorum ne başka bişeye, asabım bozuluyo prospektüse bakınca ben de bakmıyorum artık:)) sağol canım sordum sağolsun Kaan hoca'da sıkıntı olmaz dedi. ama dikkat etmek lazım valla insan farketmiyor bazen
ay sorma canım benim bir anda elimi atınca farkettim. neyse ki çok içmemiştim. zararı olmaz dedi Kaan hoca da.
sen nasılsın bu arada, nasıl gidiyor bebişlerle gebelik:) 11. haftan mı bitiyordu canım senin de?
Kızlar bana acil bir yardım edin lütfen.
Bugün iğnelere başladım. İçinde gonal f 450 var, 7 gün kullanılacak yazıyor ama doz olarak 150 yazılmış. Ben de ilk seferde içinden çıkan iğnedeki 150ye ayarlayarak vurdum kendime ama içinde çok az kaldı ve sadece 2 kutu var. Nasıl 7 güne yetecek? Yanlış mı yaptım???
Canım listeye eklermisin benide yaş 31.sorun pko.herkese günaydınlar,
uzun zamandır güncellememiştim listemizi, renklerimizin artması dileğiyle...:)
Eki Görüntüle 1697531
canım sana şu an stres ve sıkıntı yaramicak, lütfen kendini daha da dibe çekme. ben histodan sonra araya ameliyat sıkıştırdım sen ne diyosun:)) histonun etkisi 2-3 ay kadar sürüyor ben de sormuştum Kaan Hoca'ya, onu sıkıntı etme hiç. transferi 4-5 gün önceden söylüyor canım, kalınlaştırmaya başladıktan sonra. canm benim de muayenelerim hep kısa sürerdi takılma o kısımlara bence, sen çok üzmüşsün kendini herşey batıyor sana, bence azıcık kafanı dağıtmaya çalış olan sana oluyor amaah arkadaşım ah süreç uzadıkça ben boğuluyorum sanki heran bi aksilik çıkcak diye ödüm kopuyo panik atakmı oldum acaba benim histo olalı bir ay oldu histonun etkisi gitmişmidir acaba diye düşünüyorum şimdide.progesteron düşünce kalınlaşma aşaması şimdi kaç gün sürer 16 17 günmü çarşamba belli olucak progesteron düştüyse.. transfer için gün ne zaman belli olurki kaç gün önceden söylüyor transfer gününü kaan bey artık muayene kısa sürüyo yüzünü bile göremiyorum oda tedirgin ediyor beni önceden böyle değildi
ayy canım maaşallahh senin karnın da çıkmıştır şimdiii:)) ay sağlıkla gelsinler yeter ki canım benim maaşallah yaa:)) canım bende bulantı hiç olmadı bugüne kadar, sanırım olmaz da bundan sonra... ama akşam saatle kurulmuş gibi ya 9 ya da 10 gibi sızıyorum kafam kalkmıyor. şu anki tek değişikli bu bende:) inşallah senin de biter kusmalarn artık çok sürmezBugün tam 13+1 oldum büyüdük artık teyzesi önümüzdeki kontrolde cinsiyetleride netleşir inşlh birini erkek gördü diğeri göstermedi pek, sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil sabah kusmalarım devam ediyo onun haricinde şükür iyiyim.. sende varmı bulantı halsizlik
ekledim canım seni de listeye. hadi hayırlısı olsun sağlıkla tutunsun bebişlerin sana inşallah:)) 3 aralıkta güzel haberini bekliyoruz:))Kızlar bugün transferim oldu.2 tane 1. Kalite embriyom şuanda benimle.inşallah benden vazgecmezler dua edin kızlar. 3 aralık sonuç günüm. Hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?