- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.321
amin inşallah canım. ya evet 30 haftaya merdiven dayadık.bebeklerimde hiç rahat durmuyor zaten. yokluyorlarah canım benim ne zormuş valla... bu kadar emekle sahip olup da bu korkuları yaşamak... ama dediğin gibi kendimi rahatlatmaya çalışıyorum, zaman su gibi geçicek inşallah ben de atlatıcam bu günleri:))
anladım canım benim.. ne güzel ama bitmiş gitmiş çok şükür, artık geriye sayım başladı sayılır senin için:) sağlıkla sıhhatle gelsin meleklerin inşallahh...:) ben de kendimi zorlamadan günlük hayatıma devam ediyorum... inşallah ben de ulaşırım sağlıkla senin haftana:)) çok şükür evet canımm, tabii herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda...
H hayado kızlar ben o iğneleri yaparken hep yetti takı son kutuya kadar.son kutuda nahde hemsireyle beraber hesapladik tam denk geliyordu hatta fazlası kalıyordu ama son gün siringaya bir çektim 80falan çıktı siseden Allahtan saat diliminin başında farkettim bir saat içinde eşim hemen alip geldi.olabiliyor yaniKızlar bana acil bir yardım edin lütfen.
Bugün iğnelere başladım. İçinde gonal f 450 var, 7 gün kullanılacak yazıyor ama doz olarak 150 yazılmış. Ben de ilk seferde içinden çıkan iğnedeki 150ye ayarlayarak vurdum kendime ama içinde çok az kaldı ve sadece 2 kutu var. Nasıl 7 güne yetecek? Yanlış mı yaptım???
Az kaldı az inşallah:)amin inşallah canım. ya evet 30 haftaya merdiven dayadık.bebeklerimde hiç rahat durmuyor zaten. yokluyorlarinşallah 3-4 hafta daha beklerler... tedavim boyunca çok fazla stres sıkıntı üzüntü sahibi olmamıştım hamileliğimde olduğum kadar. inşallah sakin, tembellikle dolu bir gebelik rutinine oturtursan kendini çoook rahat bir hamilelik geçirirsin canım. herşeyin hayırlısı taze anne...
Yaaa evet kendimide görmek istiyorum o listede.inşallah sonucum da güzel çıkar ama tabikide herseyin hayırlısı canım benim. .senin nasıl gidiyor?canım sana şu an stres ve sıkıntı yaramicak, lütfen kendini daha da dibe çekme. ben histodan sonra araya ameliyat sıkıştırdım sen ne diyosun:)) histonun etkisi 2-3 ay kadar sürüyor ben de sormuştum Kaan Hoca'ya, onu sıkıntı etme hiç. transferi 4-5 gün önceden söylüyor canım, kalınlaştırmaya başladıktan sonra. canm benim de muayenelerim hep kısa sürerdi takılma o kısımlara bence, sen çok üzmüşsün kendini herşey batıyor sana, bence azıcık kafanı dağıtmaya çalış olan sana oluyor ama
ayy canım maaşallahh senin karnın da çıkmıştır şimdiii:)) ay sağlıkla gelsinler yeter ki canım benim maaşallah yaa:)) canım bende bulantı hiç olmadı bugüne kadar, sanırım olmaz da bundan sonra... ama akşam saatle kurulmuş gibi ya 9 ya da 10 gibi sızıyorum kafam kalkmıyor. şu anki tek değişikli bu bende:) inşallah senin de biter kusmalarn artık çok sürmez
ekledim canım seni de listeye. hadi hayırlısı olsun sağlıkla tutunsun bebişlerin sana inşallah:)) 3 aralıkta güzel haberini bekliyoruz:))
Hayırlısı olsun Rabbim kucağında göstersinKızlar bugün transferim oldu.2 tane 1. Kalite embriyom şuanda benimle.inşallah benden vazgecmezler dua edin kızlar. 3 aralık sonuç günüm. Hayırlısı artık
Amin canım benim inşallah. Kaldı 9 gün :))) bugün ilk gündü ve geçmedi resmen..Hayırlısı olsun Rabbim kucağında göstersin
inşallah cnm sağ salim rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlısı ..histo dan kaç gün sonra transferin yapıldı cnm.Amin canım benim inşallah. Kaldı 9 gün :))) bugün ilk gündü ve geçmedi resmen..
Benim biraz uzadı canım. O yüzden 26 gün sonra yapıldı. Teşekkür ederim inşallah nasip olur dediğin gibi.sen hangi aşamadasin canım?inşallah cnm sağ salim rabbim kucağına almayı nasip etsin cnm hayırlısı ..histo dan kaç gün sonra transferin yapıldı cnm.
benim yarın histom olucak cnm da herkezin duruma göre transfer günü değişiyor sanırım ama sende rahat ol bence bak bebişlerini almışsın artık ne kadar güzel ne kadar rahat olursan stres yapmassan daha kolay geçer bence konuş sev onları inşallah cnm 10 günün sonunda mutlu haberi alıcaksın...allah herkezin yardımcısı olsunBenim biraz uzadı canım. O yüzden 26 gün sonra yapıldı. Teşekkür ederim inşallah nasip olur dediğin gibi.sen hangi aşamadasin canım?
oyy canım kuzucuklar sığmıyodur artık yaa:))) ama sen stres yapma ve bol bol dinlen canım beklerler merak etme sen:)) ahh ben tedavide kafası rahat biriyken hamilelikte resmen stres yumağı oldum, her dakka aklım bebişte... inşallah canım benim aminn...amin inşallah canım. ya evet 30 haftaya merdiven dayadık.bebeklerimde hiç rahat durmuyor zaten. yokluyorlarinşallah 3-4 hafta daha beklerler... tedavim boyunca çok fazla stres sıkıntı üzüntü sahibi olmamıştım hamileliğimde olduğum kadar. inşallah sakin, tembellikle dolu bir gebelik rutinine oturtursan kendini çoook rahat bir hamilelik geçirirsin canım. herşeyin hayırlısı taze anne...
inşallah canım benim pozitif düşün her zaman bak gör olumlu olacak sonucun inşallah:)Yaaa evet kendimide görmek istiyorum o listede.inşallah sonucum da güzel çıkar ama tabikide herseyin hayırlısı canım benim. .senin nasıl gidiyor?
Amin canım darısı başına. Sonuçta güzel olur inşallah. ..tek dua bu şuanda. ..benim yarın histom olucak cnm da herkezin duruma göre transfer günü değişiyor sanırım ama sende rahat ol bence bak bebişlerini almışsın artık ne kadar güzel ne kadar rahat olursan stres yapmassan daha kolay geçer bence konuş sev onları inşallah cnm 10 günün sonunda mutlu haberi alıcaksın...allah herkezin yardımcısı olsun
Evet hersey onlar için razıyız iyi olsunlar da o yeteroyy canım kuzucuklar sığmıyodur artık yaa:))) ama sen stres yapma ve bol bol dinlen canım beklerler merak etme sen:)) ahh ben tedavide kafası rahat biriyken hamilelikte resmen stres yumağı oldum, her dakka aklım bebişte... inşallah canım benim aminn...
inşallah canım benim pozitif düşün her zaman bak gör olumlu olacak sonucun inşallah:)
benim güzel canım çok şükür bulantım falan yok, ama uyku ve yorgunluk beni benden alıyorgerçi şikayetçi değilim, bebiş sağlıklı olsun büyüsün yeter ki, bulantıya da razıyım:)
Ben sana demiştim tedavi çok rahat esas stres hamilelikte başlıyor diye.kavuştuğun mucizeyi kaybetme korkusu insanı uyiyip bitiriyor.Allahım hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bekleyen herkeste en kisa zamanda hamile kalsin inşallahoyy canım kuzucuklar sığmıyodur artık yaa:))) ama sen stres yapma ve bol bol dinlen canım beklerler merak etme sen:)) ahh ben tedavide kafası rahat biriyken hamilelikte resmen stres yumağı oldum, her dakka aklım bebişte... inşallah canım benim aminn...
inşallah canım benim pozitif düşün her zaman bak gör olumlu olacak sonucun inşallah:)
benim güzel canım çok şükür bulantım falan yok, ama uyku ve yorgunluk beni benden alıyorgerçi şikayetçi değilim, bebiş sağlıklı olsun büyüsün yeter ki, bulantıya da razıyım:)
canım benim olacak inşallah, sen yeter ki hep pozitif ol miniklerinle konuş bol bol:)) güzel haberlerini alıcaz senin de burdan:))Evet hersey onlar için razıyız iyi olsunlar da o yeterhadi bende seninkinde çok inanmistim inşallah bu seferde senin dediğin olur
ah canım o kadar haklıymışsın ki... 8. haftadayım hala anlayamadım hamileliğimi endişe yaşamaktan... amin canımm sağlıcakla gelsinler inşallahh.... Allah isteyen herkese nasip etsin, ne olursa olsun çok güzel bir duyguymuş...Ben sana demiştim tedavi çok rahat esas stres hamilelikte başlıyor diye.kavuştuğun mucizeyi kaybetme korkusu insanı uyiyip bitiriyor.Allahım hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bekleyen herkeste en kisa zamanda hamile kalsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?