Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ben de listeye girmek istiyorum. 26 yaşındayım çikolata kisti nedeniyle Dün itibariyle yumurta geliştirici iğnelerim başladı. Allah hepimizin güzel sonuçlar görmemizi nasip etsin inşallah

amin inşallah canım. ya evet 30 haftaya merdiven dayadık.bebeklerimde hiç rahat durmuyor zaten. yokluyorlar inşallah 3-4 hafta daha beklerler... tedavim boyunca çok fazla stres sıkıntı üzüntü sahibi olmamıştım hamileliğimde olduğum kadar. inşallah sakin, tembellikle dolu bir gebelik rutinine oturtursan kendini çoook rahat bir hamilelik geçirirsin canım. herşeyin hayırlısı taze anne...

H hayado kızlar ben o iğneleri yaparken hep yetti takı son kutuya kadar.son kutuda nahde hemsireyle beraber hesapladik tam denk geliyordu hatta fazlası kalıyordu ama son gün siringaya bir çektim 80falan çıktı siseden Allahtan saat diliminin başında farkettim bir saat içinde eşim hemen alip geldi.olabiliyor yani

Az kaldı az inşallah:)

Yaaa evet kendimide görmek istiyorum o listede.inşallah sonucum da güzel çıkar ama tabikide herseyin hayırlısı canım benim. .senin nasıl gidiyor?

Benim biraz uzadı canım. O yüzden 26 gün sonra yapıldı. Teşekkür ederim inşallah nasip olur dediğin gibi.sen hangi aşamadasin canım?
benim yarın histom olucak cnm da herkezin duruma göre transfer günü değişiyor sanırım ama sende rahat ol bence bak bebişlerini almışsın artık ne kadar güzel ne kadar rahat olursan stres yapmassan daha kolay geçer bence konuş sev onları inşallah cnm 10 günün sonunda mutlu haberi alıcaksın...allah herkezin yardımcısı olsun

oyy canım kuzucuklar sığmıyodur artık yaa:))) ama sen stres yapma ve bol bol dinlen canım beklerler merak etme sen:)) ahh ben tedavide kafası rahat biriyken hamilelikte resmen stres yumağı oldum, her dakka aklım bebişte... inşallah canım benim aminn...
Yaaa evet kendimide görmek istiyorum o listede.inşallah sonucum da güzel çıkar ama tabikide herseyin hayırlısı canım benim. .senin nasıl gidiyor?
inşallah canım benim pozitif düşün her zaman bak gör olumlu olacak sonucun inşallah:)
benim güzel canım çok şükür bulantım falan yok, ama uyku ve yorgunluk beni benden alıyor gerçi şikayetçi değilim, bebiş sağlıklı olsun büyüsün yeter ki, bulantıya da razıyım:)

Amin canım darısı başına. Sonuçta güzel olur inşallah. ..tek dua bu şuanda. ..

Evet hersey onlar için razıyız iyi olsunlar da o yeter hadi bende seninkinde çok inanmistim inşallah bu seferde senin dediğin olur

Ben sana demiştim tedavi çok rahat esas stres hamilelikte başlıyor diye.kavuştuğun mucizeyi kaybetme korkusu insanı uyiyip bitiriyor.Allahım hepimize hayırlısıyla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah. Bekleyen herkeste en kisa zamanda hamile kalsin inşallah

Evet hersey onlar için razıyız iyi olsunlar da o yeter hadi bende seninkinde çok inanmistim inşallah bu seferde senin dediğin olur
canım benim olacak inşallah, sen yeter ki hep pozitif ol miniklerinle konuş bol bol:)) güzel haberlerini alıcaz senin de burdan:))
ah canım o kadar haklıymışsın ki... 8. haftadayım hala anlayamadım hamileliğimi endişe yaşamaktan... amin canımm sağlıcakla gelsinler inşallahh.... Allah isteyen herkese nasip etsin, ne olursa olsun çok güzel bir duyguymuş...

Günaydın kızlar ara ara giriyorum cvp yazamıyorum anne adayı olanlar tebrik ediyorum allahım sagsağlim kucağınıza almayı nasip etsin,allahım bizlerede göstersin ,birsey sormak istiyorum benim 3tane yumurtam donduruldu ama ikinci kalite bu durumda tutunmasında sorun oluyo biraz umutsuzlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…