Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet cnm prensesimiz yolda:) 41 Kere masallah saglikla gelsinler ins bebisler

Canım tebrikler, sağlıkla gelsin minik kızın.... Ben de geçen hafta öğrendim benim de kızım olacakmış :)))

ah canım o kadar haklıymışsın ki... 8. haftadayım hala anlayamadım hamileliğimi endişe yaşamaktan... amin canımm sağlıcakla gelsinler inşallahh.... Allah isteyen herkese nasip etsin, ne olursa olsun çok güzel bir duyguymuş...[/QUOTE]

Gözün aydın tatlım tebrikler... Bak sağlıkla gidiyor herşey... Yanlız bu yol uzun bir yol, olabildiğince kuruntusuz geçirmeye çalışmak lazım... :) Artık elimizden geldiği kadar. Benim 15+3 oldu bugün... Bu haftaya kadar çok sık migren atağı ve soğuk algınlığı geçirdim... İlk hamileliğimde böyleydi benim.... İkinci trimestir daha kolay geçer diye umuyorum :) Bu arada kızım olacağını öğrendim ben de... Çok çok sevgiler herkese...

krc05 Gözün aydın tatlım tebrikler... Bak sağlıkla gidiyor herşey... Yanlız bu yol uzun bir yol, olabildiğince kuruntusuz geçirmeye çalışmak lazım... :) Artık elimizden geldiği kadar. Benim 15+3 oldu bugün... Bu haftaya kadar çok sık migren atağı ve soğuk algınlığı geçirdim... İlk hamileliğimde böyleydi benim.... İkinci trimestir daha kolay geçer diye umuyorum :) Bu arada kızım olacağını öğrendim ben de... Çok çok sevgiler herkese...

krc05 canım nasıl gidio hamilelik? Ya benim hiç belirtim yok sendede öyleydi dimi sanki olmicakmis gibi.çok korkuyorum da...
canım ben de seni merak edip girmiştim foruma... iyi canım çok yorgun ve uykuluyum, çalışırken zorluyor baya... ama şikayetçi değilim tabii ki:)
canım benim de belirtim yoktu hiç ama hiç. devamlı kasığımda batma, göğüs ucunda acıma, ne biliyim değişik bişeyler olsun diye bekledim ama hiçç olmadı. artık ailelere tutmadığını nasıl söylicem diye düşünmeye başlamıştım. burda kızlar takılma belirtilere diyorlardı, haklılarmış... gerçi benim öğrendikten sonra da çok çok bir belirtim olmadı, aşırı uyku dışında :) o yüzden hiç takılma belirtiye falan kendini de dinleme. bebeğin sağlıkla tutuncak inşallah sana hep pozitif ol

Son düzenleme:
kalbiminozu ve D Difrenbahya Kızlar çok sevindim sizin adınıza 30. haftayı devirmişsiniz ikinizde... Maşallah bebişlere... kalan kısmını da sağlıkla geçirin inşallah... Birkaç hafta sonra da artık büyük buluşma için gün sayarsınız... Güzel haberlerinizi almak dileğiyle... Bu arada doğumları nerde yapmayı düşünüyrsunuz? Karar verebildiniz mi?

canımm nerelerdesin sesin çıkmadı senin de.. çok teşekkür ederim canım çok sağol... valla stres dolu bir yolmuş hakkaten, bu sabah k.rengi lekelenmem oldu gene ama çok takmamaya çalışıyorum kafama, çarşamba kontrolde sağlıkla görürüm inşallah meleğimi:) oyy senin de baya olmuş maaşallah! çok geçmiş olsun canım inşallah 2. trimesterin çok daha rahat geçer öyle diyolar:)) oyyy bir prenses daha geliyor demek, sağlıkla gelsin annesi düzeltiyorum listeyi hemen:)

canım öncelikle çok teşekkür ederiz, Allah herkese nasip etsin inşallah...
canım umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız. tutunacaksa kaçıncı kalite olursa olsun tutunur iç merak etme. kafana böyle şeyleri takma ve pozitif olmaya çalış. bak ne güzel 3 tane yumurtan varmış maaşallah Allah kucağında görmeyi nasip eder inşallah:))

Canim teşekkür ederiz az kaldı walla sabirsizlikla beklyyoruz artık.saglikla gelsinler inşallah hepimizin bebislleri.seninde kız olcakmis çok sevindim.iz egepilde yapcaz dogumlari Allah izon verirse

Canım benim inşallah. Senden birsey isteyebilirmiyim? Benim için tutsun diye ayatel kursi yi okurmusun.kaç kere okuyabilirsen. Ve kaç kere okuduğunu söyle olurmu?hamileler okuyunca kabul olurmuş 41 kere hamileler okutmak inşallah. Allah im duysun sesimizi inşallah. .. belirti olmayınca senin gibi oluyormuş hakliymissin. Korkum bitmio malesef. Sende çok dikkat et kendine. Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah.

Hamile arkadaşlarım hepinizin hamile haberini ( yayınlayabilirsiniz için söylüyorum ) burdan aldım. Sizler kadar heyecanlandım. Hepimiz birbirimiz için sevindik,üzüldük. Şimdi sizden bukez de benim için birsey istiyorum.41 ayetel kursi okutuyorum.hamile arkadaşlarım. Hamileler duası kabul olurmuş. Perşembe sonucum açıklanacak. İnşallah bebislerimiz tutunmuslardir.benim için okurmusun.kaç ve kaç kere okuduğunu söyleyebilirsiniz. .. Allah im herkese nasip etsin anneligi. Beni anladığınız için sizi dahada çok seviyorum

tatlım okurum tabii. ama çok okuyup da sayıyı geçmeyim? istersen 10 tane alayım. eksik kalırsa gene okurum. herkes kaç okuyacağını söylesin sayın şaşmasın istersen:)
canım korkular hiç bitmiyormuş. kafanı başka şeylere vermeye bak. ben işe veriyorum kendimi şu an düşünmemek için olumsuzlukları.. inşallah olacak canım benim inşallah:)

canım seninde gözün aydın. prenses geliyormuş. inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla gelsinler bebeklerim. evet canım zar zor yata kalka 30.uda devirdik. darısı başına inaşşah. kaan bey ikiz gebeliklerde doğum için egepolü öneriyor. o yüzden egepolde yapacağım. D Difrenbahya . da egepolde yapacaktı değişmediyse fikri ( difrenbahya cevap yazmış okumamıştım )

boylu poslu olcaklar herhalde sığışamadılar stresim yok canım. çok şükür. zaten kaan bey yatmamı istiyor bakalım 2-3 hafta daha yatıcam inşallah dururlar teyzesi. aklının bebişte olması normal. tüm hayatımızı etkiledi hatta tam merkezindeler. tekmeleri hissetmeye başlayınca tüm acabaların gider biraz daha rahatlarsın. ayrıca kahve leke gelmiş kafana takma ama dinlenmeye çalış mümkün olduğunca.,.

Tamam canım 10 tane senindirteşekkür ediyorum okunmuş sayıyorum. Okuyuncada haber verirmisin içim rahat etsin eminim canım hiç birzaman evet tamam demicez belki ama en azından mücadeleyi bilerek vermek var.şimdi içimdemi yoksa vazmi gectiler bebeklerim bilmiyorum. Ama napalım bunada şükür. .

Canim bende okudum 10 tane..Allah kabul etsin inşallah

Merhaba anneler ve anne adayları,siZleri uzun zamandır takip ediyorum,ilk defa yazma gereği duydum,daha önceden 4 kez tüp bebek denemem oldu ancak hep negatif sonuçlandı,daha doğrusu hamile kalıp 2 kürtaj,2 düşük yaşadım,Dr aruhun hastasıydım,onca dökülen paralara rağmen malesef olmadı,sorunum kan pıhtılaşmasıymış,sorunun ne olduğu da 4. Bebeğimden sonra anlaşıldı malesef,sonuç olarak 5.denememi yaptık ve cuma günü testimin sonucunu alıcam,nolur dua edin,insanı kocasından daha iyi anlayan biri varsa o da sizsiniz.3 yumoş transfer yapıldı,nolur yalvarırım dua edin benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…