- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 41
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.361
Canım inşallah yumoslarin sana tutunmuslardir. Bnmde 2 dusugum var sorunumuz aynı. Perşembe alicam sonucumu.Allah yardımcımız olsun.Merhaba anneler ve anne adayları,siZleri uzun zamandır takip ediyorum,ilk defa yazma gereği duydum,daha önceden 4 kez tüp bebek denemem oldu ancak hep negatif sonuçlandı,daha doğrusu hamile kalıp 2 kürtaj,2 düşük yaşadım,Dr aruhun hastasıydım,onca dökülen paralara rağmen malesef olmadı,sorunum kan pıhtılaşmasıymış,sorunun ne olduğu da 4. Bebeğimden sonra anlaşıldı malesef,sonuç olarak 5.denememi yaptık ve cuma günü testimin sonucunu alıcam,nolur dua edin,insanı kocasından daha iyi anlayan biri varsa o da sizsiniz.3 yumoş transfer yapıldı,nolur yalvarırım dua edin benim için
Canım çok tesekkürler insallah iyi ki varsınız insan rahatlıyocanım öncelikle çok teşekkür ederiz, Allah herkese nasip etsin inşallah...
canım umutsuzluk bizim en büyük düşmanımız. tutunacaksa kaçıncı kalite olursa olsun tutunur iç merak etme. kafana böyle şeyleri takma ve pozitif olmaya çalış. bak ne güzel 3 tane yumurtan varmış maaşallah Allah kucağında görmeyi nasip eder inşallah:))
canım benim ben okudum hemen sana. merak etme içinde senin mutlu haberi almanı bekliyorlar heyecanla inşallah:)) sık dişini 2 günün kaldı valla, çok heyecanlı Allahım nasip eder inşallah sana da hayırlısıyla:)Tamam canım 10 tane senindirteşekkür ediyorum okunmuş sayıyorum. Okuyuncada haber verirmisin içim rahat etsin eminim canım hiç birzaman evet tamam demicez belki ama en azından mücadeleyi bilerek vermek var.şimdi içimdemi yoksa vazmi gectiler bebeklerim bilmiyorum. Ama napalım bunada şükür. .
merhaba hoşgeldin aramıza. cuma günü pozitif sonucunu alır ve inşallah bebeklerine kavuşursun..Merhaba anneler ve anne adayları,siZleri uzun zamandır takip ediyorum,ilk defa yazma gereği duydum,daha önceden 4 kez tüp bebek denemem oldu ancak hep negatif sonuçlandı,daha doğrusu hamile kalıp 2 kürtaj,2 düşük yaşadım,Dr aruhun hastasıydım,onca dökülen paralara rağmen malesef olmadı,sorunum kan pıhtılaşmasıymış,sorunun ne olduğu da 4. Bebeğimden sonra anlaşıldı malesef,sonuç olarak 5.denememi yaptık ve cuma günü testimin sonucunu alıcam,nolur dua edin,insanı kocasından daha iyi anlayan biri varsa o da sizsiniz.3 yumoş transfer yapıldı,nolur yalvarırım dua edin benim için
hehehh olabilir canım:)) az kalmış valla ayy ne güzel sağlıkla kavuşursun meleklerine inşallah canımm... evet aynen tam merkezdeler, her hareketin onlara odaklı.. ay o tekmeleri iple çekiyorum zaten, daha çok var ama zaman geçiyor valla... zaten bütün gün hareket etmedim, ama kafaya da takmadım... yarınki muayenemde sağlıkla görürsem meleğimi çok rahatlicam:))boylu poslu olcaklar herhalde sığışamadılarstresim yok canım. çok şükür. zaten kaan bey yatmamı istiyor bakalım 2-3 hafta daha yatıcam inşallah dururlar teyzesi. aklının bebişte olması normal. tüm hayatımızı etkiledi hatta tam merkezindeler. tekmeleri hissetmeye başlayınca tüm acabaların gider biraz daha rahatlarsın. ayrıca kahve leke gelmiş kafana takma ama dinlenmeye çalış mümkün olduğunca.,.
AMiN INSALLAHİYİ AKŞAMLAR ALLHIM BİZE PEYGAMBERİMİZİN HATRINA.fatma anamız hatrına sehit sühedalar .hatrına, hazreti yusu,f hatrına yaptığımız iyilikler okuduğumuz dualar hurmetine ayşe anamız hatrına yağan yağmurlar hürmetıne ANNELİĞİ HAYIRLISIYLA NASİP ET ALLAHIM KUSURSUZ SIKINTISIZ AMİNNNNN
inşallah hayırlısı olsun cnm hakkındakızlar günaydın
nihayet histereskobi sonrası 2 ay menepozdan sonra bu cumartesi kontrole gideceğiz inşallah başka bir aksilik olmaz da transfer aşamasına geçebiliriz dualarınızı bekliyorum !!!
Canım bende bekliyordum yarın sonuç günüm nihayet.son 3 gündür bende çok ağladım.çok duygusalim.inşallah Allah im yüzümüzü güldürur.Kızlar çok heycanlıyım cuma sonucum çıkıcak?benim gibi bekleyen var mı?allahım Zaman hiç geçmiyor,saçma sapan ağlıyorum,duygusalım çok,göğüslerim sertleşti,sürekli yatıyorum,annem 3 sene önce vefat etti,sürekli kayınvalidem bakıyor,ama annem yanımda olsa eminim bu günleri daha kolay atlatırdım,en çok bu zamanlarda ihtiyaç duyuyorum,gene duygusalım bağladım,offff şu Zaman biran önce geçsede öğrensem
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH HEPİMİZİNCanım bende bekliyordum yarın sonuç günüm nihayet.son 3 gündür bende çok ağladım.çok duygusalim.inşallah Allah im yüzümüzü güldürur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?