Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım inşallah yumoslarin sana tutunmuslardir. Bnmde 2 dusugum var sorunumuz aynı. Perşembe alicam sonucumu.Allah yardımcımız olsun.

Canım çok tesekkürler insallah iyi ki varsınız insan rahatlıyo

canım benim ben okudum hemen sana. merak etme içinde senin mutlu haberi almanı bekliyorlar heyecanla inşallah:)) sık dişini 2 günün kaldı valla, çok heyecanlı Allahım nasip eder inşallah sana da hayırlısıyla:)
merhaba hoşgeldin aramıza. cuma günü pozitif sonucunu alır ve inşallah bebeklerine kavuşursun..

hehehh olabilir canım:)) az kalmış valla ayy ne güzel sağlıkla kavuşursun meleklerine inşallah canımm... evet aynen tam merkezdeler, her hareketin onlara odaklı.. ay o tekmeleri iple çekiyorum zaten, daha çok var ama zaman geçiyor valla... zaten bütün gün hareket etmedim, ama kafaya da takmadım... yarınki muayenemde sağlıkla görürsem meleğimi çok rahatlicam:))

Selam kızlar rahim kalınlaştırmaya başladığınızda adet mi görüyoruz estrofem prednol ve climara bant ecopirin b12 ve previt kullanıyorum şimdi.
progesteron düştü rahim kalınlaştırmaya başladık bir hafta önce ve adet oldum ilaçlara başlayınca o gün hemşire 15 gün sonra transfer dedi adet oldum ya aynı normal gebelik gibi adet başladı ve 15 .gün yumurtlama günü gibi olcak transfer günü
birde previt folik asit ihtiyacını karşılıyornu ekstra folik asit kullanıyormusunuz

İYİ AKŞAMLAR ALLHIM BİZE PEYGAMBERİMİZİN HATRINA.fatma anamız hatrına sehit sühedalar .hatrına, hazreti yusu,f hatrına yaptığımız iyilikler okuduğumuz dualar hurmetine ayşe anamız hatrına yağan yağmurlar hürmetıne ANNELİĞİ HAYIRLISIYLA NASİP ET ALLAHIM KUSURSUZ SIKINTISIZ AMİNNNNN

Kizlar adet olana kadar esrofem kullanmami soylemisti kaan bey aslinda bugun adet olmam lazimdi olmadim dunde ilac bitti bidaha almadim alip devam etmelimiydim bilemedim

Hamile arkadaşlarım hepinizin hamile haberini ( yayınlayabilirsiniz için söylüyorum ) burdan aldım. Sizler kadar heyecanlandım. Hepimiz birbirimiz için sevindik,üzüldük. Şimdi sizden bukez de benim için birsey istiyorum.41 ayetel kursi okutuyorum.hamile arkadaşlarım. Hamileler duası kabul olurmuş. Perşembe sonucum açıklanacak. İnşallah bebislerimiz tutunmuslardir.benim için okurmusun.kaç ve kaç kere okuduğunu söyleyebilirsiniz. .. Allah im herkese nasip etsin anneligi. Beni anladığınız için sizi dahada çok seviyorum

AMiN INSALLAH

kızlar günaydın
nihayet histereskobi sonrası 2 ay menepozdan sonra bu cumartesi kontrole gideceğiz inşallah başka bir aksilik olmaz da transfer aşamasına geçebiliriz dualarınızı bekliyorum !!!

Kızlar çok heycanlıyım cuma sonucum çıkıcak?benim gibi bekleyen var mı?allahım Zaman hiç geçmiyor,saçma sapan ağlıyorum,duygusalım çok,göğüslerim sertleşti,sürekli yatıyorum,annem 3 sene önce vefat etti,sürekli kayınvalidem bakıyor,ama annem yanımda olsa eminim bu günleri daha kolay atlatırdım,en çok bu zamanlarda ihtiyaç duyuyorum,gene duygusalım bağladım,offff şu Zaman biran önce geçsede öğrensem

Canım bende bekliyordum yarın sonuç günüm nihayet.son 3 gündür bende çok ağladım.çok duygusalim.inşallah Allah im yüzümüzü güldürur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…