- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 41
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.381
İsteyen herkese nasip etsin Allah im inşallah. ..Rüyambebeğim bence sen hamilesin ama ben değilim gibi geliyor bana
Valla bence rüyambebeğim hamile ama ben değilim,ne bileyim öyle hissediyorum,karamsar mıyım acaba onu da bilmiyorum ama çok korkuyorum[/QUOTEfbence ikinizde hamilesin benim içime de böyle doğuyor insallah güzel haberlerinizi alcaksınız
n
canım valla heyecanla bekliyorum ben de:) bu arada eksik kalan duan var mı? tamamlayabilirm hemen, yaz lütfen.Allah razi olsun bitanem sonucumu bekliyorum kizlar
cnm liste çok güzel benide ekliye bilirsin.(transfere hazırlık yaş 36 yumurta rezervi azlığı ..R Ruyambebegim canım heyecanla bekliyoruz hadi güzel sonuçlarla gel bize:))
D derinmasalim neden ben değilim diyorsun olumsuzu çekme canım inşallah ikiniz de hamilesiniz:))
A arslan33 canım hadi bakalım sen de güzel sona yaklaşıyosun, inşallah herley yolunda gider de transferin olur ve alırsın bebeklerini artık:))
renklerimiz artsın herkese moral olsun hadi bakalım kızlarrrr:))
Eki Görüntüle 1706515
olumlu olucak cnm kesinlikle ...buna inanAllah razi olsun bitanem sonucumu bekliyorum kizlar
canım neden düşük diye moral bozuyorsun hemen, önemli olan katlanması diyo dr.lar hep. sonuç olarak pozitif maaşallah, Kaan Hoca'yla görüştün mü o ne dedi? gayet hamilesin ya bence:)Sonucum 32.84 çıkmış düşük yani
Sonucum 32.84 çıkmış düşük yani
Ya çok güzel bir umut verdin bana.nasip artık. Tekrar 4 gün sonrami ister tahlil..Eee canım süper bi haber bu... Sakın umutsuzluğa kapılma.. Hamilesin sende... Düşük deme... Benimde 10.günüm 35 çıkmıştı şimdi de Allah izin verirse 1 ayım kaldı kızımı kucağıma almaya..
Ya çok güzel bir umut verdin bana.nasip artık. Tekrar 4 gün sonrami ister tahlil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?