- 7 Eylül 2014
- 303
- 844
- 158
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.401
Kızlar 10.gün degerim 20.8 bnmde çok düşük değil mi yarın tekrarlanacak
Hayırlısı cnm inş. Öyledir. Ben zaten olumsuz diye artık günlük hayaCanım düşük olması mühim değil.. Önemli olan artış göstermesi.. Ama dediğim gibi benimde 10.gün 35 çıkmıştı... İkinizde hamilesiniz
hayırlısı inş. canım ben artık kendimi kötüye hazırladım günlük hayatıma devam ediyorum işten izinliydim başladım ilk iki gün çok kötüydüm ağla ağla yok mafoldum şükür bugün daha iyiyim toparladım olmazsa bikaç ay sonra tekrar başlarız herşey de vardır bir hayır yarın ola hayrola...dr beyle konuşuyoruz ben ağlamaklı tabi sonucum çok kötü diyorum o da hayır pozitif ben direk odaklanmışım olumsuza burda arkadaşların değerlerini görünce umutsuz oldum. dr bey de kat kat artması önemli bizim demişti..Canım düşük olması mühim değil.. Önemli olan artış göstermesi.. Ama dediğim gibi benimde 10.gün 35 çıkmıştı... İkinizde hamilesiniz
aminnn inşşş..Canım düşük olması mühim değil.. Önemli olan artış göstermesi.. Ama dediğim gibi benimde 10.gün 35 çıkmıştı... İkinizde hamilesiniz
O daha donmedi canım. Bekliyorum haber ama bnm hep bu civarlardaydi dusuyordu dahada sonra. Çok korkuyorum
kızlar değeriniz pozitif şu anda. Kaan Bey'in söyleyeceği önemli ama önemli olan katlanması hepimiz biliyoruz. üzülüp sıkılıp size tutunmaya çalışan miniklerinizi de üzmeyin sakın. bakın ne güzel 5'in üstünde bir değer çıkmış,Kızlar 10.gün degerim 20.8 bnmde çok düşük değil mi yarın tekrarlanacak
Evet 4 gün sonra çok önemli benim için. Nasip artik.senin kaçtı ilk değerin?kızlar değeriniz pozitif şu anda. Kaan Bey'in söyleyeceği önemli ama önemli olan katlanması hepimiz biliyoruz. üzülüp sıkılıp size tutunmaya çalışan miniklerinizi de üzmeyin sakın. bakın ne güzel 5'in üstünde bir değer çıkmış,blue-eyes arkadaşımız da ne güzel yazmış benim de çok yüksek değildi doğumuza az kaldı diye:) hadi bakalım toparlanın, test tekrarı yaptırınca rahatlarsınız merak etmeyin:)
Saol cnm Dualarını zi eksik etmeyinkızlar değeriniz pozitif şu anda. Kaan Bey'in söyleyeceği önemli ama önemli olan katlanması hepimiz biliyoruz. üzülüp sıkılıp size tutunmaya çalışan miniklerinizi de üzmeyin sakın. bakın ne güzel 5'in üstünde bir değer çıkmış,blue-eyes arkadaşımız da ne güzel yazmış benim de çok yüksek değildi doğumuza az kaldı diye:) hadi bakalım toparlanın, test tekrarı yaptırınca rahatlarsınız merak etmeyin:)
İnşallah senin de güzel çıkar canım hayırlısı olsun.haber ver mutlakaBenimde yarın sonuçlanıcak,bakalım nolcak
ayynen öyle canım. bak şimdi miniğin tutunmuş sana düşün, şimdi endişelere kapılıp bebişini de üzme:) bak iyi çıkacak değerin ben inanıyorum 4 gün sonra. çok zor farkındayım ama kötü düşünmemeye çalış canım, moralini iyi tut ki meleğin de sana tutunsun iyice:) benim 100 küsürdü ama, herkesin değeri başka başka olur nolur takılma bunlara...Evet 4 gün sonra çok önemli benim için. Nasip artik.senin kaçtı ilk değerin?
evet canım en doğrusunu Kaan Hoca söylemiş. tabii ki gönül yüksek olsun istiyor ama önemli olan katlanması unutmayın ve pozitif olun. hepinize dua ediyorum kızlar ben de... Allah hepinize hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh...Kaan beyle konuştuğumuzda bana:değerin kat kat artması önemli bizim için. Sonuç pozitif diye söylemişti ve 3 yada 4 gün sonra testi tekrar etmemi söyledi sinem hemsire yle görüştük o da:değeri senin gibi olup ta gebelik elde ettiğimiz çok hastamız var sakin ol sonuç şimdilik pozitif olumlu düşün diye konuşmuştuk hatta ben olumsuz bu saten sonra ne yapmam gerek diye sormuştum. Şimdiden böyle düşünme vs. .bana destek olmuşlardı saolsunlar
canım transferden 3 gün sonra alabilirsiniz diyolar. sıkıntı olmaz yani merak etme:)Canım duş aldım sıkıntı olmaz dimi sen nezaman almıştın?
Canim gözün aydın.soonucta önemli olan katlamasi.kacinci gününde yaptırdın testi? Inşallah hepinizin katlayarak artar değerleri.Ay bir yorum yapın nolur
aminnn cnmmm aminnnayynen öyle canım. bak şimdi miniğin tutunmuş sana düşün, şimdi endişelere kapılıp bebişini de üzme:) bak iyi çıkacak değerin ben inanıyorum 4 gün sonra. çok zor farkındayım ama kötü düşünmemeye çalış canım, moralini iyi tut ki meleğin de sana tutunsun iyice:) benim 100 küsürdü ama, herkesin değeri başka başka olur nolur takılma bunlara...
evet canım en doğrusunu Kaan Hoca söylemiş. tabii ki gönül yüksek olsun istiyor ama önemli olan katlanması unutmayın ve pozitif olun. hepinize dua ediyorum kızlar ben de... Allah hepinize hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?