Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaşlar bnde kaan beyin hastasıyım uzun zamandır yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. gece gece uyku tutmadı burayı okurken değeri düşük olan arkadaşları okudum umut olmak için yazmak istedim benim 9.gün kan değerim 11 di bnde çok üzülmüştüm olmadı diye ama kaan bey 9.gün için değerin güzel olduğunu önmli olan katlanması olduğunu söyledi daha sonra 12.gün de 33 çıktı ve devam etti şükür şimdi kısmetse bnimde oğlum olcak.bu arada sorunum rezerv azlığı amh 0.01 uzun mücadeleler sonucu bu günlere geldik Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

aminnn inşallah canım teşekkürler dualarınızı eksik etmeyin kaan bey bana da size dediği gibi konuşmuştu. bnm de amh değerim 0,7 rabbim bebişlerimizi bizlere bağışlar inşallah..tutunmuşlardır annelerine. tekrar teşekkürler umut oldunuz. kan verdim öğleden sonra sonuç almaya gidicem hayırlısı...

Dualarım seninle canım inşallah güzel haberlerle geleceksin

kızlar çok sevindim çok güzel haberler vermişsiniz hamilesiniz inşallah değerleriniz katlanarak devam edecek inanın

Egeli çoookkkk sevindim senin adına,artık garantiledin hamileliğini sen,sıra ben ve rüyambebeğim de,ben salı o ptsi öğrenecek sanırım,benim 19.01 si,inşallah senin gibi yükselir bizim de değerlerimiz,Allah bu yolda çabalayan isteyenlerin kucağını boş bırakmasın,çok zor ya,ablamın kızı var 2 yaşında ölüyorum bitiyorum ona,allahım yarabbim benim de böyle sağlıklı bir evladım olsa diyorum,ağlıyorum,nolur dua edin,artık bende anne olmak istiyorum

R Realist-20 canım bak gördün mü ne güzel yükselmiş hem de 2 kattan fazla:)) maaşallah hep böyle devam eder umarım:))
R Ruyambebegim ve D derinmasalim kızlar sizin de inşallah böyle güzel güzel katlanarak artacak hiç sıkıntı etmeyin bakın en canlı örnekler karşınızda:)) hadi bakalım sizden de güzel haberler bekliyoruz pazartesi ve salı günleri:))

Evet çok heveslendim inşallah canım dediğin gibi olur ama çok korkuyorum çünkü çok hastayım. ÖksürüP duruyorum.

Canım benim inşallah bizde güzel haberler verebiliriz kismetse.pazartesi benim doğru.

R Realist-20 canım ya çok sevindim.sen göbekten iğne vuruluyormuydun? Ben çok hastayım. Habire oksuruyorum.ve çok korkuyorum.inşallah pazartesi bende güzel haberler veririm size..
Evet cnm vuruluyordum hala devam ediyoruz hibor 3500 e 3 günde 1 de Kalça dan depot..hatta göbek çok kötü oldu koldan olabilirmiyim diye sormuştum sorun olmaz dediler kol ve göbekten oluyorum. Senin devam ediyor mu? Dikkat et geçmiş olsun kaan beye sormadan sakin ilaç falan hatta soğuk algınlığı için yapılan karışım çayları var ya onları bile içme..

Evet bende vuruluyorum 4000 lik benim.diğerlerine devam.yok ilaç falan almıyorum ama korkuyorum burnumu himkirirken falan :)

inşallah canım inşallah bende tekrar kan testi yaptırıcam 4 günde bir tekrarla dediler bana da inşallah hepimiz güzel haber alırız herkese şifa olsun inşallah :)

inşallah canım inşallah bende tekrar kan testi yaptırıcam 4 günde bir tekrarla dediler bana da inşallah hepimiz güzel haber alırız herkese şifa olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…