Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Ya bu ne kadar durağan bir sayfa oldu böyle. .. Hamile arkadaşlar sizde katılımcı olun sorularımızı deneyimlerinizle cevaplandırin. Hepiniz bu aşamalardan geçtiniz. Sizinle sevindik sizinle üzüldük endişelendik bizde. Diğer arkadaşlarım uyuyonuzmu yaaaaa

Epeydir giremedim arkadaşlar ne güzel yeni hamilelik haberleri var .hamile arkadaşları tebrik ediyorum inşallah allah kucağınıza hayırlısıyla almayı nasip etsin darısı başımıza. Benim tedavi de bir adım ileri iki adım geri ilerleyemedi bir türlü

Canım hepimiz için zor bir süreç zaten. Elimize alana kadar da rahat nefes alamicaz hic.Senin durumun nedir?

Geçen ay ki adetim de kaan hoca sağ overde iki tane yumurta taslağı gördü. bir sürü ilaç ve vitamin verdi. bu önümüzdeki adetim de yumurtalıkların durumuna göre yumurta toplama işlemine başlayacak. inşallah bu ay tedavim başlar.

Kızlar çok korkuyorum yarın 2.testimi yapıcam dayanamadim idrar testi aldım. Tek çizgi çıktı. Kaan beyden dondurulan yumurtalarimi kullanmam kaç para?

Kızlar çok korkuyorum yarın 2.testimi yapıcam dayanamadim idrar testi aldım. Tek çizgi çıktı. Kaan beyden dondurulan yumurtalarimi kullanmam kaç para?
Cnm lütfen üzme kendini ve idrarda geç çıkabiliyormuş yarın ki kan testin önemli durduk yere canını sıkıyorsun. Dur bakalım yarın inşallah değerin katlanmış olur pozitif düşün böyle şeylerle meşgul olma. Bnde tekrar test vercem napalım olmazsa sa kısmet,nasip şimdi değilmiş diyeceğim vardır vakti zamanı hayırlısı.. bak ne güzel dondurulmuşların var olmayanları da düşün... benim yok kalmadı yumurtam olmazsa o iğneler sil baştan başlayacak. Moral bozmak yokk

Canim dur daha onları düşünme bi testini yaptir bakalım yarın.benim ilk degerim çok yüksekti ikinci testim çok daha yüksek çıkmıştı.ogün eşime idrar testi aldırdıçift çizgi gormek istiyorum diye bi yaptım tek çizgi.hemen hastaneyi aradım söyledim sen kan değerine bak boşver onu dediler.sende öyle yap bence olumlu düşün guzel duaun.hoş ne soyleaem fayda etmiyecek biliyorum çünkü ben hamile olduğumu öğrendiğim denkalp atisilarini duyana kadar hergün bir kere hastaneyi aradım aglayarak.artık seaimi duyunca tanıyordu sinem hemşire.

Yaaa inşallah benimde öyledir. . çok üzüldüm öyle görünce. Çok kotuyum şuanda. Yarın olsun da rahatliyim artık. Acaba bugunmu yaptirsam ?

Rüyambebeğim benim ablam hamileyken ayı dolduğunda test yaptığında 15 dk sora pembeleşmişti,hemen pembeleşmemişti,valla ben o idrar testlerine hiç güvenmiyorum,için rahat olsun sen hamilesin?kaçta vercen test,kaçta çıkar sonuç?

Ogleden sonra çıkar canım sonuç. 1 gibi sanırım. Sabah erkenden vermeye gitcem işte. İnşallah dediğin gibi olur.iyi geliorsun bana Sağol

herkese günaydınlarrr,
R Ruyambebegim canım seni ve endişelerini çok çok iyi anlıyorum. bak ben kaçıncı haftamdayım artık, geçen hafta Kaan Hoca'dan fırçayı yedim de kendime geldim, bırak artık bu endişeleri yeter diye! 4 günde 1 tekrarlanan testlerin arasında o kadar çok korkum oldu ki, inan artık saatleri sayıyordum, 3 gün kaldı, 2,5 günden az kaldı diye:) kan değerim yükselecek mi, bebek tutunacak mı... hep korku hep endişe. bak inanıyorum bugün kan değerin katlanmış olarak çıkacak, biraz daha rahatlicaksın:) çok strese giriyorsn ben de senin gibiyim, ama inan bize zarar vermekten başka bir olayı yok bu korkuların endişelerin. şimdi kanını vermeye gitmişsindir, lütfen sonuç çıkana kadar ya kitap oku, ya kendine bir uğraş bul, düşünmemeye çalış. ve bol bol dua et, çok rahatlatır seni emin ol:)
güzel haberlerini bekliyoruz:)
D derinmasalim canım senin de tekrar testin yarındı di mi, hadi bakalım arka arkaya güzel haber verin bizlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…