Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İnşallah cnm veririm bende evet hepimiz çok korkuyoruz sanırım,uzun uğraşlar verdiğimiz için sanırım,evet inşallah Can'ım yarın benim test günüm,ben 10 gibi alırım sonuçlarımı,rüyambebeğim bugün senden bekliyoruz güzel haberlerini inşallah yarın da ben,yazarken bile çok duygulanıyorum,gözlerim doluyor

Canım inşallah dediğin gibi olur güzel çıkar sonuCum. Verdim kanimi ogleden sonra cikacakmis heyecandan ölücem. .. Dua edin ya çok zor gerçekten.

Eklentiler

• 20151207_012002.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 61
nihayet rahim kalınlaştırma sürecine başladık DENEYİMLİ ARKADAŞLAR bu süreçte neye dikkat etmem gerekiyor kaan beyin verdiği ilaçların dışında? şu anki en büyük korkum kabızlık transferden sonra da bu çok önemli ama ne yapsam olmuyor valla ilaç da kullanmak istemiyorum kuru kayısı, incir, limonlu su... hiç bi işe yaramıyor bu sorun bende hep var maalesef! bi de nar suyu bu dönemde mi içiliyordu tam da mevsimi ben günde 1 bardak taze sıkılmış içiyorum ama hangi dönemde içeceğimiz konusunda emin olamadım ayrıca kaan bey bant verdi hemşire kalça üstü veya kürek kemiği üzerine yapıştırılacak dedi ama burda konuşulmuştu kalkmaması ve rahat olunması için neresi daha iyi oluyordu? bir de tadı acı olan bir ilaçtan bahsedilmişti o hangisi benim kullandığım ilaçlar arasında acı olan yok ama prednol diye bi ilaca ayın 9 unda başlayacam o mu yoksa doktor vermedimi??? ne çok soru sordum değil mi ama bu konularda beni aydınlatırsanız çok çok çok sevinirim canlar?????? şimdiden heyecan başladı valla!!!

İnşallah canım ikimiz içinde herseyin hayırlısı olur artık. .. verdim kanimi öğlen belli olcakmis

Hadi bakalım Allah'ın izniyle bismillah ay gene ağlıyorum idrar testin pozitife dönmüş çok sevindim bebeğin bizimle demekki,allahım bende istiyorum,ikimizinde yardımcısı olsun

Selam arkadaşlar,

1,5 yıllık yumurta toplama mücadelesinden sonra nihayet transfer aşamasına gelebildim. Toplam 8 kez opu yapıldı. Hele ki Eylül'den beri aralıksız 3 toplama ve iğneler.

Ekim'de 3 yumurta toplanmıştı ve bu benim için bir rekordu kesin bir tanesi embriyo olur ve var olan 2 embriyom ile birlikte transfere başlarız diye düşünürken olumsuz yanıt aldık. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şok oldum. Ardından bir toplama daha yaptık bu sefer daha labaratuvar ortamına bile gidemedi çünkü yumurta boş çıktı. O gün bütün gün ağladım. Kendi kendime söz verdim o gün de ağlayacaktım sonra ağlamayacaktım. Ve o gün yine toplama için iğnelere başladık. Artık umrumda değildi. Olursa olurdu olmazsa Nisan'a kadar dinlenecektim. Kafamdan tüp bebeği ilk defa 2 haftalık süre içinde attım. Çünkü kendi kendime bir plan yaptım. Bu da olmazsa Nisan'da son kez deneme yapıp her koşulda transfere gidecektim. Bir mucize oldu ve toplanan 2 yumurta da embriyo oldu. Şu an 8 toplamadan 4 embriyom var.

Ama artık transfer hazırlığındaki histereskopi için tekrar narkoz almaya ve tekrar iğne vurmaya fiziksel ve psikolojik olarak gücüm yok.

Biraz dinlenmek istiyorum. İlaçsız, iğnesiz 3 ay geçirmek istiyorum. Bahar ayında transfer yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Hem dinlenmiş olacağım, hem bahar mevsimi çok severim. O zaman kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.

Embiyolarım 2. kaliteymiş ama 2. kalite embriyolarla ikizlere hamile kalan arkadaşlarımız var. Ben de ikiz çok istiyorum tabi Allah neyi nasip ederse. Yeter ki sağlıklı, hayırlı evladım olsun.

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Allah embriyolarımıza can versin inşallah.

Son düzenleme:
İnşallah canım seninde yarın güzel haberlerini alırız. Benim korkularım hala devam ediyor.inşallah hersey çok güzel olur. ..

tatlım tebrik ederim yuppiiii darısı biz bekleyenleerin başına inşallah ben daha transfer olmadan korkularım başladı sen rahat la artık nasıl geçecek o 12 gün benim için .
10.gün rahim kalınlığı 6.5 tu en az 8 olmalıymış biraz nazlı zaten dediler progesteron da düşmemişti inat etmişti çarş yine kontrol inşallah artmıştır bir an önce transfere geçeriz bizde.

Teşekkür ederim canım inşallah artmıştır. Bildir mutlaka bize. Hersey çok güzel olacak inşallah

Buarada nar suyu iç bol bol

canımm merhabaaa çok sevindiim ne güzel 4 tane minnosun olmuş kaç tanesi transfer olacak nasipse bence arayı çok açma bi an önce kavuşsunlar annelerine çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…