- 30 Kasım 2015
- 52
- 63
- 3
- 42
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.461
Canım inşallah dediğin gibi olur güzel çıkar sonuCum. Verdim kanimi ogleden sonra cikacakmis heyecandan ölücem. .. Dua edin ya çok zor gerçekten.herkese günaydınlarrr,
R Ruyambebegim canım seni ve endişelerini çok çok iyi anlıyorum. bak ben kaçıncı haftamdayım artık, geçen hafta Kaan Hoca'dan fırçayı yedim de kendime geldim, bırak artık bu endişeleri yeter diye!4 günde 1 tekrarlanan testlerin arasında o kadar çok korkum oldu ki, inan artık saatleri sayıyordum, 3 gün kaldı, 2,5 günden az kaldı diye:) kan değerim yükselecek mi, bebek tutunacak mı... hep korku hep endişe. bak inanıyorum bugün kan değerin katlanmış olarak çıkacak, biraz daha rahatlicaksın:) çok strese giriyorsn ben de senin gibiyim, ama inan bize zarar vermekten başka bir olayı yok bu korkuların endişelerin. şimdi kanını vermeye gitmişsindir, lütfen sonuç çıkana kadar ya kitap oku, ya kendine bir uğraş bul, düşünmemeye çalış. ve bol bol dua et, çok rahatlatır seni emin ol:)
güzel haberlerini bekliyoruz:)
D derinmasalim canım senin de tekrar testin yarındı di mi, hadi bakalım arka arkaya güzel haber verin bizlere inşallah
İnşallah canım ikimiz içinde herseyin hayırlısı olur artık. .. verdim kanimi öğlen belli olcakmisİnşallah cnm veririm bende evet hepimiz çok korkuyoruz sanırım,uzun uğraşlar verdiğimiz için sanırım,evet inşallah Can'ım yarın benim test günüm,ben 10 gibi alırım sonuçlarımı,rüyambebeğim bugün senden bekliyoruz güzel haberlerini inşallah yarın da ben,yazarken bile çok duygulanıyorum,gözlerim doluyor
İnşallah canım seninde yarın güzel haberlerini alırız. Benim korkularım hala devam ediyor.inşallah hersey çok güzel olur. ..İnşallah hadi bakalım sen hamilesin,sıra bende,yarın bende güzel haberleri vericem
İnşallah canım seninde yarın güzel haberlerini alırız. Benim korkularım hala devam ediyor.inşallah hersey çok güzel olur. ..
Teşekkür ederim canım inşallah artmıştır. Bildir mutlaka bize. Hersey çok güzel olacak inşallahtatlım tebrik ederim yuppiiiidarısı biz bekleyenleerin başına inşallah ben daha transfer olmadan korkularım başladı sen rahat la artık nasıl geçecek o 12 gün benim için .
10.gün rahim kalınlığı 6.5 tu en az 8 olmalıymış biraz nazlı zaten dediler progesteron da düşmemişti inat etmiştiçarş yine kontrol inşallah artmıştır bir an önce transfere geçeriz bizde.
Buarada nar suyu iç bol boltatlım tebrik ederim yuppiiiidarısı biz bekleyenleerin başına inşallah ben daha transfer olmadan korkularım başladı sen rahat la artık nasıl geçecek o 12 gün benim için .
10.gün rahim kalınlığı 6.5 tu en az 8 olmalıymış biraz nazlı zaten dediler progesteron da düşmemişti inat etmiştiçarş yine kontrol inşallah artmıştır bir an önce transfere geçeriz bizde.
canımm merhabaaa çok sevindiim ne güzel 4 tane minnosun olmuş kaç tanesi transfer olacak nasipse bence arayı çok açma bi an önce kavuşsunlar annelerineSelam arkadaşlar,
1,5 yıllık yumurta toplama mücadelesinden sonra nihayet transfer aşamasına gelebildim. Toplam 8 kez opu yapıldı. Hele ki Eylül'den beri aralıksız 3 toplama ve iğneler.
Ekim'de 3 yumurta toplanmıştı ve bu benim için bir rekordu kesin bir tanesi embriyo olur ve var olan 2 embriyom ile birlikte transfere başlarız diye düşünürken olumsuz yanıt aldık. Büyük hayal kırıklığı yaşadım. Şok oldum. Ardından bir toplama daha yaptık bu sefer daha labaratuvar ortamına bile gidemedi çünkü yumurta boş çıktı. O gün bütün gün ağladım. Kendi kendime söz verdim o gün de ağlayacaktım sonra ağlamayacaktım. Ve o gün yine toplama için iğnelere başladık. Artık umrumda değildi. Olursa olurdu olmazsa Nisan'a kadar dinlenecektim. Kafamdan tüp bebeği ilk defa 2 haftalık süre içinde attım. Çünkü kendi kendime bir plan yaptım. Bu da olmazsa Nisan'da son kez deneme yapıp her koşulda transfere gidecektim. Bir mucize oldu ve toplanan 2 yumurta da embriyo oldu. Şu an 8 toplamadan 4 embriyom var.
Ama artık transfer hazırlığındaki histereskopi için tekrar narkoz almaya ve tekrar iğne vurmaya fiziksel ve psikolojik olarak gücüm yok.
Biraz dinlenmek istiyorum. İlaçsız, iğnesiz 3 ay geçirmek istiyorum. Bahar ayında transfer yapmak istiyorum Allah nasip ederse. Hem dinlenmiş olacağım, hem bahar mevsimi çok severim. O zaman kendimi daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum.
Embiyolarım 2. kaliteymiş ama 2. kalite embriyolarla ikizlere hamile kalan arkadaşlarımız var. Ben de ikiz çok istiyorum tabi Allah neyi nasip ederse. Yeter ki sağlıklı, hayırlı evladım olsun.
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Allah embriyolarımıza can versin inşallah.
Teşekkür ederim canım.canımm merhabaaa çok sevindiim ne güzel 4 tane minnosun olmuş kaç tanesi transfer olacak nasipse bence arayı çok açma bi an önce kavuşsunlar annelerineçok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?