Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlarrrrrrrrrrr
bu süreçleri atlatmış deneyimli arkadaşlar sorulara bir cevap verin lütfennnnn bu bandı nereye yapıştırırsam daha olacak????

kızlarrrrrrrrrrr
bu süreçleri atlatmış deneyimli arkadaşlar sorulara bir cevap verin lütfennnnn bu bandı nereye yapıştırırsam daha olacak????
cnm günaydın tadı acı olan ilaç prednol onu içtikten sonra bişeyler atıştır tadı gerçekten acı..bandı da kürek kemiği ve sırt bölgesine yapıştır istersen diğer bölgeler egilip kalkarken otururken büküldüğü için dikkat etmek lazım. bel bölgesi olursa çamaşırların lastikleri yada pantolon beli kısmına dikkat edin oraya denk gelmesin..kabızlık için de ben sabah aç karnına incirli ceviz yada sadece birkaç incir kuru kayısı yedim ananas da yemiştim vss..nar suyuna gelince bende içtim bi kaç kez acı geldi, daha sonra bıraktım narın kendini yedim :) şifa olsun dedim dedim yedim ama nar ı kalınlaştırsın diye vs için değil hem mevsimi hem de sevdiğim için yedim. hala da yiyorum..hiç bişey işe yaramıyorsa bol bol sıvı gıda tüket katı gıda yeme belki böyle çözebilirsin şimdiden geçmiş olsun..hayırlı haberlerini bekliyoruz... güzel telaşlar..:) bende çok heycanlıyım bugün test günüm sizden dua istiyorum..

kızlarrrrrrrrrrr
canim bant iki kuek kemiğinin altına mümkünse daha etli kısımlara yspitir.çıkarsa kenrlarindan bantlayabilirsinde.kabızlıktan ben çok çektim halada çekiyorum.transfer sonrasi hinditan cevizi yiyordum sabah öğle akşam hiç farketmez o bir iki gün idare ediyordu.kayısı vs.bendede hiç ise yaramadi.birde ara sıra acı yiyordum ama onu hemsirelere bi sor istersen seN YINEDE

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrrrr
cnm kürek kemiğine gelmicek şekilde sırtına yapıştır daha rahat edersin ben öyle yaptım ama dikkat et bant kaymasın benim ilk gün çamaşıra yapışmış kaymış güzel hava kalmıcak şekilde yapıştır cnm hayırlısı olsun inşallah ..

cnm çok sevin
cnm çok sevindim senin adına ikimizde yumurta toplamak için çok uğraştık şükürler olsun sonuça vardık bak 4 olmuş senin çok iyi benim 2 de kaldı artık yeter dedim ve transfere hazırlıktayız bakalım ama sende çok bekleme cnm biran önce başla bence herşey gönlünce olsum cnm benim

cnm çok sevin
cnm çok sevindim senin adına ikimizde yumurta toplamak için çok uğraştık şükürler olsun sonuça vardık bak 4 olmuş senin çok iyi benim 2 de kaldı artık yeter dedim ve transfere hazırlıktayız bakalım ama sende çok bekleme cnm biran önce başla bence herşey gönlünce olsum cnm benim

R Ruyambebegim canım benim hadi bakalım Kaan Bey güzel dediyse sıkıntı yok perşembe de inşallah 150leri görürsün kafandaki endişeler azalır:))
D derinmasalim canım senden de bugün güzel haberler bekliyoruz bizi merakta bırakma çok:)
A arslan33 canım benim kabızlık için ben sabahları 2 günebakanı ılık suya koyup yumuşayınca yiyordum, bende işe yaramıştı ama başka ne yapılır pek de bilemiyorum. kola içme kabız yapıcak şeyler yeme diyebilicem ancak bantları da ben kürek kemiklerimin üstüne yapıştırıyorum (küreklerin tam üstü değil de azıcık daha iç kısımlara), belimde de, sırtımdakilerin hizasında belimin 3-4 parmak üstüne yapıştırıyorum, şimdiye kadar çıkma olayı olmadı, hissetmiyorum bile sıkıntı yapma onu çok. anlatabildim mi emin değilim canım ya inşallah anlamışsındır:)
purplelife34 canım benim hoşgeldin ne zamandır yoktun:) valla çok sevindim senin için hadi bakalım mutlu sona son 1 adımın kalmış! istediğin kadar dinlen tabii, haklısın az birley değil yaşadıkların, devamlı iğne, narkoz, operasyon... Allahım senin de emeklerinin karşılığını versin inşallah. bence bahardan önce hazır hissedip meleklerini almaya gidiceksin hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında senin de:))

Teşekkür ederim canım. Önce senin olumlu sonucunu alacağız inşallah sonra ardından ben geleceğim :)

Evet canım dinlenmek iyi gelecek. dualarını bekliyorum canım. Allah sana da hayırlı doğum nasip etsin.

Maşallah canım darısı başıma. Napiosun sen yatiyomusun sürekli? Yediğin hergün ne var ? Paylaşımının? Ben çok korkuyorum da....

canım çok sağol bandı 2 tane yapıştırcakasın dediler ikisini de aynı bölgeye mi yoksa birini kalça üstüne birini kürek kemiğine yapıştırabilirmiyim? ay canım biz tedaviye başlayalı baya olmuştu sürekli git gel olunca ilk heyecanım kalmamıştı açıkcası şimdi bu kontrolde heyecan panik tekrar başladı herşeyi unutmuş gibiyim halbuki bu 4. tüp bebek denemesi gerçi bu tedavi süreci daha farklı oldu ama....allahım bu yolda emek veren herkese anne-baba olmayı nasip etsin rabbim hiçbir çocuğu annesiz babasız isteyen hiçbir kadınıda evlatsız bırakmasın inşallah!!!

evet canım olmadı transfer günü doktora söyleyeyim de tedbirli olalım artık benimki baya ciddi boyutta zaten bazen arkadan kanama bile oluyor meme oluşmuş

Teşekkür ederim canım. Önce senin olumlu sonucunu alacağız inşallah sonra ardından ben geleceğim :)
inşallah amin cnm benim dün kontrolüm vardı histo dan sonra ama kis gibi birşey oluşmuş anlamadım riske atmak istemedi kaan bey adet görücem şimdi tekrar dan başa dönücez 15 20 günü bulur dedi sorun olmassa transfer 2 sene bekledim 2 hafta daha beklerim sıkıntı yok çünkü kaan beyin dediği gibi risk şansım hiç yok cnm çünkü başka embriyom yok hayırlısı bakalım cnm hep bekleme ve sabır işimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…