Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Teşekkür ederim canım. Önce senin olumlu sonucunu alacağız inşallah sonra ardından ben geleceğim :)
inşallah amin cnm benim dün kontrolüm vardı histo dan sonra ama kis gibi birşey oluşmuş anlamadım riske atmak istemedi kaan bey adet görücem şimdi tekrar dan başa dönücez 15 20 günü bulur dedi sorun olmassa transfer 2 sene bekledim 2 hafta daha beklerim sıkıntı yok çünkü kaan beyin dediği gibi risk şansım hiç yok cnm çünkü başka embriyom yok hayırlısı bakalım cnm hep bekleme ve sabır işimiz..

tamam canım teşekkürler

canım anlamadım bana zaten 2 band yapıştır dediler birini kürek kemiğinne birini kalça üstüne mi yapıştırıyorsun yoksa ikisi de aynı bölgey mi olmalı

canım anlamadım bana zaten 2 band yapıştır dediler birini kürek kemiğinne birini kalça üstüne mi yapıştırıyorsun yoksa ikisi de aynı bölgey mi olmalı
cnm ikisini de aynı bölgeye ve paralel yapıştırıyordum. çıkarttığım bandın üzerine tekrar yapıştırmıyordum..farklı bölgelere uyguluyorum hala daha bantlıyım bu arada :) birini sağ kürek tarafına yapıştırıyorsam diğerini de sol aynı hizaya yapıştırıyoruz sen bilirsin..

krc05 inşallah canım Allah im nasip eder banada... çok korkuyorum ve artık zaman geçmiyor sanki. D derinmasalim canım kanını verdimi haber bekliyoruzzz ... inşallah güzel haberlerle gelirsin...
canım azıcık akışına bırakmaya çalış, biliyorum çookk zor, ben de zorlanıyorum akışına bırakmakta ama biraz daha sakin olmaya çalış, kendine de zarar verme bebişine de
kızlar sonuçlarım ;
10. gün :20,8
14. gün :141,9
18.gün 1638,2 sizce nasıl ? artışlar falan iyi mi ?
gayet güzel canım bence, hatta 2den fazla katlanmış, maaşallah keseyi ve kalp atışlarını da görürsün inşallah:)
canım mesela önce 2 kürek kemiğine, 3 gün sonra onları çıkarıp 2 beline yapıştırıcaksın. bir kürek bir bel değil yani. önce bel bölgesine ya da kürek bölgesine, sonra diğer bölgeye:)

Olsun canım 15- 20 gün nedir ki. İyi olmuş riske atmamış Kaan Bey. İnşallah olumlu olacak inanıyorum ben. Allah can versin embriyolarımıza. Dualarım hepimize :)

Canım bende kurtulmadim tam seninle aynıyiz Yarın test günüm dua et sende bana.olurmu? Ucumuzde hatta Allah im tüm isteyenlerin yüzünü guldursun inşallah

süperr o zamansaa senin rahim bi süreliğine çocuk bahçesi olacak kavga etmesin minnoşlar inşallah güzel güzel yerleşsinler 9 aylık sıcak yuvalarına dualarım seninle olacak canım beni haberdar edersin tamam çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…