- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 63
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.501
inşallah amin cnm benim dün kontrolüm vardı histo dan sonra ama kis gibi birşey oluşmuş anlamadım riske atmak istemedi kaan bey adet görücem şimdi tekrar dan başa dönücez 15 20 günü bulur dedi sorun olmassa transfer 2 sene bekledim 2 hafta daha beklerim sıkıntı yok çünkü kaan beyin dediği gibi risk şansım hiç yok cnm çünkü başka embriyom yok hayırlısı bakalım cnm hep bekleme ve sabır işimiz..Teşekkür ederim canım. Önce senin olumlu sonucunu alacağız inşallah sonra ardından ben geleceğim :)
Ayy canım çok sevindim seni bekliyordum. İyi hadi bak tutunmaya devam ediyor bebeklerimiz bize ay çok mutlu oldum ya. Benimde perşembe ama ben dayanamicam yarın yaptircamKızlarrrr 52.28 sonucum 2 katı artmış yani,Kaan bey iyi gayet dedi,cuma bir daha test,of ne bitmez çilem varmış
R Ruyambebegim canım benim hadi bakalım Kaan Bey güzel dediyse sıkıntı yok perşembe de inşallah 150leri görürsün kafandaki endişeler azalır:))
D derinmasalim canım senden de bugün güzel haberler bekliyoruz bizi merakta bırakma çok:)
A arslan33 canım benim kabızlık için ben sabahları 2 günebakanı ılık suya koyup yumuşayınca yiyordum, bende işe yaramıştı ama başka ne yapılır pek de bilemiyorum. kola içme kabız yapıcak şeyler yeme diyebilicem ancakbantları da ben kürek kemiklerimin üstüne yapıştırıyorum (küreklerin tam üstü değil de azıcık daha iç kısımlara), belimde de, sırtımdakilerin hizasında belimin 3-4 parmak üstüne yapıştırıyorum, şimdiye kadar çıkma olayı olmadı, hissetmiyorum bile sıkıntı yapma onu çok. anlatabildim mi emin değilim canım ya inşallah anlamışsındır:)
purplelife34 canım benim hoşgeldin ne zamandır yoktun:) valla çok sevindim senin için hadi bakalım mutlu sona son 1 adımın kalmış! istediğin kadar dinlen tabii, haklısın az birley değil yaşadıkların, devamlı iğne, narkoz, operasyon... Allahım senin de emeklerinin karşılığını versin inşallah. bence bahardan önce hazır hissedip meleklerini almaya gidiceksin hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında senin de:))
tamam canım teşekkürlercnm kürek kemiğine gelmicek şekilde sırtına yapıştır daha rahat edersin ben öyle yaptım ama dikkat et bant kaymasın benim ilk gün çamaşıra yapışmış kaymış güzel hava kalmıcak şekilde yapıştır cnm hayırlısı olsun inşallah ..
canım anlamadım bana zaten 2 band yapıştır dediler birini kürek kemiğinne birini kalça üstüne mi yapıştırıyorsun yoksa ikisi de aynı bölgey mi olmalıR Ruyambebegim canım benim hadi bakalım Kaan Bey güzel dediyse sıkıntı yok perşembe de inşallah 150leri görürsün kafandaki endişeler azalır:))
D derinmasalim canım senden de bugün güzel haberler bekliyoruz bizi merakta bırakma çok:)
A arslan33 canım benim kabızlık için ben sabahları 2 günebakanı ılık suya koyup yumuşayınca yiyordum, bende işe yaramıştı ama başka ne yapılır pek de bilemiyorum. kola içme kabız yapıcak şeyler yeme diyebilicem ancakbantları da ben kürek kemiklerimin üstüne yapıştırıyorum (küreklerin tam üstü değil de azıcık daha iç kısımlara), belimde de, sırtımdakilerin hizasında belimin 3-4 parmak üstüne yapıştırıyorum, şimdiye kadar çıkma olayı olmadı, hissetmiyorum bile sıkıntı yapma onu çok. anlatabildim mi emin değilim canım ya inşallah anlamışsındır:)
purplelife34 canım benim hoşgeldin ne zamandır yoktun:) valla çok sevindim senin için hadi bakalım mutlu sona son 1 adımın kalmış! istediğin kadar dinlen tabii, haklısın az birley değil yaşadıkların, devamlı iğne, narkoz, operasyon... Allahım senin de emeklerinin karşılığını versin inşallah. bence bahardan önce hazır hissedip meleklerini almaya gidiceksin hadi bakalım hayırlısı olsun hakkında senin de:))
cnm ikisini de aynı bölgeye ve paralel yapıştırıyordum. çıkarttığım bandın üzerine tekrar yapıştırmıyordum..farklı bölgelere uyguluyorum hala daha bantlıyım bu arada :) birini sağ kürek tarafına yapıştırıyorsam diğerini de sol aynı hizaya yapıştırıyoruz sen bilirsin..canım anlamadım bana zaten 2 band yapıştır dediler birini kürek kemiğinne birini kalça üstüne mi yapıştırıyorsun yoksa ikisi de aynı bölgey mi olmalı
cnm hiçbir bilgim yok... ultrasonda bakalım ne gözükecek...Harika canım. Allah tamamına erdirsin inşallah :) İkiz olabilir mi ki acaba :)
ne gelirse rabbimden razıyım hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize isteyen emek veren tüm arkadaşlara..hamile olan arkadaşlara da kucaklarına sağlıklı sıhhatli almak nasip etsinn...cnm hiçbir bilgim yok... ultrasonda bakalım ne gözükecek...
canım azıcık akışına bırakmaya çalış, biliyorum çookk zor, ben de zorlanıyorum akışına bırakmakta ama biraz daha sakin olmaya çalış, kendine de zarar verme bebişine dekrc05 inşallah canım Allah im nasip eder banada... çok korkuyorum ve artık zaman geçmiyor sanki. D derinmasalim canım kanını verdimi haber bekliyoruzzz ... inşallah güzel haberlerle gelirsin...
gayet güzel canım bence, hatta 2den fazla katlanmış, maaşallah keseyi ve kalp atışlarını da görürsün inşallah:)kızlar sonuçlarım ;
10. gün :20,8
14. gün :141,9
18.gün 1638,2 sizce nasıl ? artışlar falan iyi mi ?
canım mesela önce 2 kürek kemiğine, 3 gün sonra onları çıkarıp 2 beline yapıştırıcaksın. bir kürek bir bel değil yani. önce bel bölgesine ya da kürek bölgesine, sonra diğer bölgeye:)canım anlamadım bana zaten 2 band yapıştır dediler birini kürek kemiğinne birini kalça üstüne mi yapıştırıyorsun yoksa ikisi de aynı bölgey mi olmalı
Olsun canım 15- 20 gün nedir ki. İyi olmuş riske atmamış Kaan Bey. İnşallah olumlu olacak inanıyorum ben. Allah can versin embriyolarımıza. Dualarım hepimize :)inşallah amin cnm benim dün kontrolüm vardı histo dan sonra ama kis gibi birşey oluşmuş anlamadım riske atmak istemedi kaan bey adet görücem şimdi tekrar dan başa dönücez 15 20 günü bulur dedi sorun olmassa transfer 2 sene bekledim 2 hafta daha beklerim sıkıntı yok çünkü kaan beyin dediği gibi risk şansım hiç yok cnm çünkü başka embriyom yok hayırlısı bakalım cnm hep bekleme ve sabır işimiz..
Canım hiç öyle düşünme herşey nasip...Valla Egeli ve rüyambebeğim kurtardı kendini bakalım cumayı beklicez artık inşallah miniklerim benimledir,bu arada bana 3 Bebek kondu
süperr o zamansaaTeşekkür ederim canım. Benim yumoşlar 1. kalite olmadığı için ve de yaşım 37 olduğu için hepsini koyacakmış Kaan Bey. Amaç bir ya da ikisinin tutması dedi. Korkma üçüz olmaz dedi :)
Dualarını esirgeme canımm
Canım inşallah Allah im isteyen herkese anneligi yaşatır. Seninde burdan güzel haberini alicaz inşallah en yakın zamandaHamileliği belli olan arkadaşlarım R Realist-20 R Ruyambebegim D derinmasalim sizleri kutluyorum. Allah devamını nasip edip tamamına erdirsin inşallah. Dualarınızı bekliyoruz. Hamilelerin duası kabul olurmuş :)
Canım perşembe eşim şehir dışında testi de o yüzden yarın yaptircam. O da yanımda olsun diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?