- 1 Mart 2015
- 285
- 236
- 103
- 41
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.521
Tamam canım mutlaka veririm zatenİyi düşünmüşsüntotem yaptım sana,bakalım tutucak mı?haber ver canım yarın mutlaka
şimmdi anladım canım çok sağolcanım azıcık akışına bırakmaya çalış, biliyorum çookk zor, ben de zorlanıyorum akışına bırakmakta ama biraz daha sakin olmaya çalış, kendine de zarar verme bebişine de
gayet güzel canım bence, hatta 2den fazla katlanmış, maaşallah keseyi ve kalp atışlarını da görürsün inşallah:)
canım mesela önce 2 kürek kemiğine, 3 gün sonra onları çıkarıp 2 beline yapıştırıcaksın. bir kürek bir bel değil yani. önce bel bölgesine ya da kürek bölgesine, sonra diğer bölgeye:)
canım senin ne zaman ?Canım kanını verdin mi?
Ayy hadi inşallah canım bekliyoruzz
Canım bu yazınla içim bir hoş oldu. Haberdar etmez miyim sonucu alır almaz inşallah :)süperr o zamansaasenin rahim bi süreliğine çocuk bahçesi olacak kavga etmesin minnoşlar inşallah güzel güzel yerleşsinler 9 aylık sıcak yuvalarına dualarım seninle olacak canım beni haberdar edersin tamam çok öpüyorum
İnşallah canım. İnşallah bir yıl sonra bebeklerimizin gazını konuşuyor oluruz :)Canım inşallah Allah im isteyen herkese anneligi yaşatır. Seninde burdan güzel haberini alicaz inşallah en yakın zamanda
İnşallah canım sagol morelim çok kötü suandaİnşallah canım. İnşallah bir yıl sonra bebeklerimizin gazını konuşuyor oluruz :)
Değer istediğim gibi değil pek.ama cumada bi daha bi test yap bakalım dediDr ne dedi tam olarak canım R Ruyambebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?