- 18 Şubat 2013
- 524
- 338
- 303
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.541
cnm içini ferah tut biraz olsun artmış birden pik yapabilir iyi düşün pozitif ol lütfen...inşallah kat kat artar belki yeni tutunuyordur...Değer istediğim gibi değil pek.ama cumada bi daha bi test yap bakalım dedi
canım sen bu testi aslında yarın tekrarlayacaktın belki yarın 150 civarında olacaktı. Belki bebişler geç tutunacak ya da değer yarından sonra artacak. Umudunu koru. Her şey Allahtan. Olur ki negatif sonucu alırsan üzülme dondurulmuş bebişler var bildiğim kadarıyla. Yumurta rezervin iyi. Ben 2 yılda 8 toplamada geçebildim transfer aşamasına. Sana moral olsun bak bu yaşadıklarım :)İnşallah canım sagol morelim çok kötü suanda
evet canım ben iki kez kullandım önce gün aşırıydı bitimine hemen hergün olmaya başladı...Merhaba kizlar bugun ignelere baslamak icin kaan beye gittim yumurta sayimin gecen aydan cok daha dusuk oldugunu soyledi ne yaptin kendine nasil bu kadar dusuk cikar dedi.saizen diye bir igne verdi gun asiri yapicam gobekten yumurta sayisi gecen aya gore cok dusmus normal degil ignelere baslarsak sansi dusururuz dedi.cok uzgunum saizen kullanan oldumu aranizda?buyume hormonu yaziyor
Canım normalde kaç taslak görünüyordu en son kaç tane göründü ?Merhaba kizlar bugun ignelere baslamak icin kaan beye gittim yumurta sayimin gecen aydan cok daha dusuk oldugunu soyledi ne yaptin kendine nasil bu kadar dusuk cikar dedi.saizen diye bir igne verdi gun asiri yapicam gobekten yumurta sayisi gecen aya gore cok dusmus normal degil ignelere baslarsak sansi dusururuz dedi.cok uzgunum saizen kullanan oldumu aranizda?buyume hormonu yaziyor
Normalde 5sagda 6solda yumurta vardi bu ay 5solda 1sagda cikti.onumuzdeki adette baslanacak dedi ama ya yine ayni cikarsa birde AMH testi istediCanım normalde kaç taslak görünüyordu en son kaç tane göründü ?
Saizen benim kankam :) Yumurtaların büyümesi için kullanılıyor. O zaman bu adette başlanılmayacak öteki adette mi başlanacak ?
Yok canım öyle düşünme. Öteki ay artar değişkenlik gösterebiliyor. ben bile transfer aşamasına gelebilmişsem sen bu sayılarla çok rahat gelirsin üzülme yumoşların da etkilenmesin :)Normalde 5sagda 6solda yumurta vardi bu ay 5solda 1sagda cikti.onumuzdeki adette baslanacak dedi ama ya yine ayni cikarsa birde AMH testi istedidunya basima yikildi tek sorun sperm hareketsizligi biliyorduk bide bu cikti
Cok sagol canim benim zaten en buyuk teselli buradaki tanimadigim insanlardan geliyor ailem hatta bu yolda birlikte ilerledigim esim bile anlamiyor sadece dinliyor malesef kafaya takmamak mumkun degil bu asamalari.cok zor bir ay gecirmistim cok stresli ve uzuntulu galiba etkiledi hormonlarimiYok canım öyle düşünme. Öteki ay artar değişkenlik gösterebiliyor. ben bile transfer aşamasına gelebilmişsem sen bu sayılarla çok rahat gelirsin üzülme yumoşların da etkilenmesin :)
Rahat ol, çok düşünmemeye çalış.
Evet ben mesela bu tedavi için işten ayrılmıştım. Çünkü izinler falan beni çok geriyordu. İşten ayrıldıktan sonra yumurta sayım iki katı yükseldi.Cok sagol canim benim zaten en buyuk teselli buradaki tanimadigim insanlardan geliyor ailem hatta bu yolda birlikte ilerledigim esim bile anlamiyor sadece dinliyor malesef kafaya takmamak mumkun degil bu asamalari.cok zor bir ay gecirmistim cok stresli ve uzuntulu galiba etkiledi hormonlarimi
Aminnn insallah canim cok sagolEvet ben mesela bu tedavi için işten ayrılmıştım. Çünkü izinler falan beni çok geriyordu. İşten ayrıldıktan sonra yumurta sayım iki katı yükseldi.
Stres maalesef çok etkiliyor tedaviyi özellikle yumurta sayı ve kalitesini. İnşallah bir sonraki ay ilk kontroldeki gibi çıkar.
Canim iyiyim çok şükür sen nasılsın? Azaldı walla ama geçmiyor zaman su ara durdu sanki. Birazdan kaan beye gidicem kontrole bkalimne dicek.ecen kontrolde sorun yoktu çok şükür 37yi beklerim dedi. Bu sefer ne der bilmiyorum:) sen nasılsın bebiisin nasil sana verdilermi tarih yada normalmi olcak?D Difrenbahya cnm nasıl gidiyor? Günlerin azaldı artık. Ne zaman nasipse doğum?
inşallah canım bekliyoruzz hayırlı sonuçlarla gelirsin inşallah ..Günaydın kızlar bugün test günüm. İnşallah degerimiz güzel katlanmistir. D derinmasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?