Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

krc05 canım dr bey bana da pazartesi muayeneye çağırdı senin değerin kaç olduğunda çağırmıştı seni ? birde sen gittiğinde kalp atışı duyulmuştu yanlış hatırlamıyorsam trasferden kaç gün sonraydı canım hatırlıyormusun? pazartesiyi iple çekiyorum ama bi taraftan da tedirginim..

canım valla sanırım 3 kez kan verdim, sonra çağırdı Kaan Bey kontrole, daha doğrusu bana transferden sonra 25. gün sonrasına randevu al demişti. (t.sonra 25.gün 6 haftanın bitimi oluyor) ben gittiğimde 6+2ydik, kalp atışını duyduk çok şükür. (Kaan Hoca'ya duyar mıyız diye sormuştum, suymazsak bidakine diyip beni sakinleştimişti, duymazsan hiiç korkma canım) tedirgin olmamak elde değil canım, benim yarın muayenem var herşey yolundadır inşallah, yolundaysa ilaçları kesicez çünkü:) ama bende hep bi korku var maalesef... ama korkma herşey yolundadır inşallah, duyarsın meleğinin kalp atışlarını bence senin kaçıncı günün olcak transferden sonra?

bende 3 kez kan verdim canım ve 3.değerden sonra dr bey tekrar test yapmamı istemedi bana kendisi pazartesi muayeneye gelceksin dedi.. trasferden sonra 24.gün oluyor.. inşallah canım seninde herşey yolunda gider .. evet tedirgin olmamak elde değil malesef..(benim ilk iki değerim biraz düşüktü 3.kan testi maşallah pik yaptı)

Ay az kalmış senin. Hakkında hayırlısı olsun. Bizde iyiyiz çok şükür. Doktorum normal diyo şimdilik. Ben günümü beklicem yani. Bizim daha var. Ama günler azaldıkça heycanlanıyorum. Allah kurtarsın hepimizi. Sağlıkla alalım kucağımıza. Güzel haberlerini bekliyoruz

Amin canim Allahım hamile herkese sağlıklı doğumlar versin olmayanlardan en kisa zamanda kavussun mucizelerine insallah.. D derinmasalim tebrikler Allah sağlıkli bir hamilelik ve doğum nasip etsin. R Ruyambebegim üzülme demek teselli etmeyecek ama hayırlısı olsun bir zamanı vardir senin mucizeninde, pes etmek yok

Maddi yönden de manevi olarakta bittik.bu sondu anne olamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…