Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım yapma böyle,her şeyin hayırlısı,ben hamile kalamasaydım hemen bu ay bida denicektim,sende öyle yap,üzülme nolur,bak önünde en iyi örnek ben varım,12 sene ve 2 düşük 2 kürtaj,ömrümden ömür gitti resmen,herkese,hayata küsmüştüm,ama kimse kocam bile benden önemli değiller,herkes vah tüh deyip unutuyorlar,ama benim ne çektiğimi anlatsam roman olur,insanlara bakarken ezildiğimi,yeğenimi hem çok sevip hem de ablam benden önce çocuk yaptığı için ona kızgınım,herkese kızgınım kocama,aileme,sanki onların suçu,kaynanamın baskısı cabası...neyse dahada varda anlatmıcam.kısacası ben hayattan zevk almayı öğrendim,çocuk benim dopdolu hayatımın ortasındaki koca bir boşluktu,olmaması dünyanın sonu değildi her şeye rağmen,güçlü ol...umudunu kaybetme... R Ruyambebegim

sana kesinlikle katılıyorum canım..kayınvaldem bana da hünersiz demişti :) ondan sonra zaten çocuk muhabbeti bana bir daha açmadı ve tedaviyi de söylemedik çocuk yapın çocuk yapın iyi hoş güzel de vakti zamanı gelmeyince naparsan yap olmuyor işte..eşim hep herşey nasip anne vardır vakti zamanı olduğunda söyleriz dedi daha da artık bişey ne soruyor ne bişey ki bunlar daha ne ki bende çok sıkılıyordum. kesinlikle sana katılıyorum canım bizler zaten psikolojik olarak bitiyoruz o kadar iğne ve hormon alıyoruz ki dengemiz bozuluyor kimse bizi anlamıyor nie olmuyor vss ben kulaklarımı tıkamıştım çocuk yok mu vs diyenlere de başka konuya geçiyordum topluluk içine çıkmak istemiyordum ama hayat devam ediyor..umudumu kaybetmedim eğer ki benim negatif olsaydı tutmasaydı vücut olarak toparlanıp baharda tekrar deneyecektim yine de nasip tabi rabbim hepimizin kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin...zorlu bir süreç canım ama sabır.. çok sabırlı gerektiren uzun bir yolculuk ...bu yolculukta en büyük yardımcımız umudumuz...

merhaba
kaan beye gidersem maliyet ne oluyor acaba bilgi verebilirmisiniz
maddi olarak çok fazla deneme şansım yok
38 yaşındayım pcosluyum
Merhaba; Tüp bebek için maliyet soruyorsan yaklaşık bir şey söyleyebilirim zira herkesin tedavisi farklı olduğundan miktar da ona bağlı olarak değişebiliyor. Ama 4.500 yumurta takibi+ yumurta toplama ve transfer için+ 1.000 tl histereskopi+ bu (merkezden bağışık sadece ilaçlar için )benim yaklaşık 2.500 tuttu ilaçlar yani şu an toplamda 8.000 harcama yaptık sanırım

neden canım bulantı mı yapıyor? bazı arkadaşlara da yapmıştı sanırım değiştiriler Kaan Hoca'ya sorup. bi danışabilirsin bence.
benim iyi çok şükür canım, sadece uyku halim tam gaz devam akşam 9da uyudum hala uykum var! ama şikayetim falan yok tabi ki:))

R Ruyambebegim canım benim... diyecek birşey yok maalesef, inan çok üzüldüm, hele bu son falan yazmışsın içim gitti... ama nedense içime de senin doğal yoldan oluverecekmiş gibi doğdu.. zamanını bekliyor demek ki bebeğin canım, şimdi çok üzgünsündür haklı olarak ama, kendini kısa zamanda toparlamaya çalış... bebeğin gelecek bir gün, ben inanıyorum...
hem dondurulmuşların da var sanırım, kullanmanın fiyatını bilmiyorum ama en azından baştan sarman gerekmeyecek...

Evet canım çok fena bulantı yapıyor:S ay en tatlı uykudur şimdiden depola bence zira doğduktan sonra fazlasıyla ihtiyacın olacak:)

Dondurulmuslarimida kullanmak istedi eşim. Bi şekilde ayarlicam dedi. Senelerdir bana her olumsuzdan sonra bunu söylediler ama ne öyle ne böyle olmuyo işte. Evet çok kotuyum ama tabiki toparlicam zamanla.yanımda olduğun için Sağol. ..

Evet canım çok fena bulantı yapıyor:S ay en tatlı uykudur şimdiden depola bence zira doğduktan sonra fazlasıyla ihtiyacın olacak:)
canım sen bi Kaan Hoca'yla görüş o zaman. bende 1 kere yaptı, devam etseydi kesin sorucaktım. ay sorma, ama işteyken falan çok zor oluyo hep bi gözüm kapalı geziyorum:)

canım benim azcık kafanı ve vücudunu dinlendir bir süre istersen, ondan sonra istediğin zaman al meleklerini tekrardan. öyle deme, inan öyle hissettim. inşallah da öyle olur... canım hep yanındayız, her zaman...

Evet canım aşırı bulantı yapıyor onu aldıktan sonra mutlaka bir şeyler yiyip içiyorum kokusu gelmesin diye:S böyle devam ederse sorucam canım saol, ah hamilelere tam dönem izin verilse keşke benim kafam işlerden iyice gitti cevap vermedim sandım ikinci oldu

selam arkadaslar.epeydir girmedim pek cok yeni katilanlar olmus.hepinize selam ve alkah gönlunuze gire versin.1 senedir kaan beyle suren bi tedavimiz vardi ve besinci tup bebek denemesiydi bu.30 kasimda transferimiz yapildi 10 aralik test sonucumdu.275 degerim.cok sukur hamileyim bundan sonrasida sorunsuz ilerler insallah.darisi hepinizin basinaaa

Tebrikler Allah sağlıkla kicagimiza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…