- 12 Aralık 2015
- 70
- 32
- 38
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.601
Biosteron bende kullaniyorum 3.gunum bide saizen igne iki gunde bir midem cok bulaniyor bilmiyorum onun etkisimi faydasi olucakmi 1ay sonra belli olucak allah yardimcimiz olsunBir de ben biosteron kullanıyorum aranızda biosteron kullanıp fayda gören var mı
Çok teşekkür ederim birbirimize yardımcı olalım Allah razı olsunBiosteron bende kullaniyorum 3.gunum bide saizen igne iki gunde bir midem cok bulaniyor bilmiyorum onun etkisimi faydasi olucakmi 1ay sonra belli olucak allah yardimcimiz olsun
Sizdende Allah razi olsun ne demek cok sansliyiz aslinda kaan beyin bu kadar hastasinin oldugu bir sayfa varda dertlesebiliyoruz.Çok teşekkür ederim birbirimize yardımcı olalım Allah razı olsun
merhaba canım,evet irenbede yaptırdım.. dahası Kaan Bey 2li testler için laboratuarını eski yeri beğenmediğinden değiştirmiş, bir kısmı Ankara bir kısmı İzmirde özel lab. görünüo elimizdeki sonuçlarda ve sonuçlarımız güzel olarak yorumlandı. 3 hafta kadar sonra da 4lü test olacak,bu sefer biraz daha ayrıntıya ineceğiz ve bir süre sonra da ayrıntılı ultrason..Koşuşturmacadan pek fırsat olmuyo..Bu arada prenses geliyor inşallah. rahatlamaya çalış canım,çabuk geçiyor günler,inşallah güzel sonuçlar almaya devam edersin.ederiz.H hayado canım nerdesin sesin çıkmıyor? nasıl gidiyor hamilelik sen benden tam 1 ay öndesin seni takip ediyorum ben de:)) senin ikili testin yapıldı mı canım İrenbe'de mi yaptırdın sonuçlar çıktı mı benim şu an beklediğim en büyük olay bu, azıcık geriyor düşündükçe o yüzden düşünmemeye çalışıyorum:)) inşallah sağlıkla rahat devam ediyodur gebeliğin çook öpüyorum seni:)
canim benim guzel haberlerine cok sevindim:) maasallah prenses geliyor demek saglikla gelsin insallah canim:))merhaba canım,evet irenbede yaptırdım.. dahası Kaan Bey 2li testler için laboratuarını eski yeri beğenmediğinden değiştirmiş, bir kısmı Ankara bir kısmı İzmirde özel lab. görünüo elimizdeki sonuçlarda ve sonuçlarımız güzel olarak yorumlandı. 3 hafta kadar sonra da 4lü test olacak,bu sefer biraz daha ayrıntıya ineceğiz ve bir süre sonra da ayrıntılı ultrason..Koşuşturmacadan pek fırsat olmuyo..Bu arada prenses geliyor inşallah. rahatlamaya çalış canım,çabuk geçiyor günler,inşallah güzel sonuçlar almaya devam edersin.ederiz.
merhaba siz bizden eskisiniz ama hosgeldiniz tekrar:)) gebeliginiz hayirli ugurlu olsun saglikla alin kucaginiza insallah meleginizi:))selam arkadaslar.epeydir girmedim pek cok yeni katilanlar olmus.hepinize selam ve alkah gönlunuze gire versin.1 senedir kaan beyle suren bi tedavimiz vardi ve besinci tup bebek denemesiydi bu.30 kasimda transferimiz yapildi 10 aralik test sonucumdu.275 degerim.cok sukur hamileyim bundan sonrasida sorunsuz ilerler insallah.darisi hepinizin basinaaa
merhaba tedaviniz hayirli ugurlu olsun oncelikle. evet ben kullanmistim kesinlikle faydasi oldu cok guclu bir ilac size de faydasi olur insallah.Bir de ben biosteron kullanıyorum aranızda biosteron kullanıp fayda gören var mı
Nasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla kucağına al inşallah. Gruptaki kızlara da söyleyeyim, çok sevinecekler.selam arkadaslar.epeydir girmedim pek cok yeni katilanlar olmus.hepinize selam ve alkah gönlunuze gire versin.1 senedir kaan beyle suren bi tedavimiz vardi ve besinci tup bebek denemesiydi bu.30 kasimda transferimiz yapildi 10 aralik test sonucumdu.275 degerim.cok sukur hamileyim bundan sonrasida sorunsuz ilerler insallah.darisi hepinizin basinaaa
canim benim guzel haberlerine cok sevindim:) maasallah prenses geliyor demek saglikla gelsin insallah canim:))
benim bugun kontrolum vardi, 10 haftanin sonundayiz cok sukur iyi gordu Kaan Hoca herseyi, omega 3, devit verdi, previt positive devam. ama proluton depot icin 1 hafta daha ve progestana 12 hafta sonuna kadar devam dedi. ben 10 hafta sonunda biticek diye sevindim ama o anda aklima da gelmedi neden devam ettiriyo bunlara diye. hatta bisi mi gordu acaba diye endiselendim aksam aksam... boyle tek gebelik oldugu halde benim gibi devam eden oldu mu progestana falan acaba??
arada ugra canim foruma, kimse pek girmiyor bu ara, ozletmeyin kendinizi...:)
selam arkadaslar.epeydir girmedim pek cok yeni katilanlar olmus.hepinize selam ve alkah gönlunuze gire versin.1 senedir kaan beyle suren bi tedavimiz vardi ve besinci tup bebek denemesiydi bu.30 kasimda transferimiz yapildi 10 aralik test sonucumdu.275 degerim.cok sukur hamileyim bundan sonrasida sorunsuz ilerler insallah.darisi hepinizin basinaaa
canim ben de sadece bende oyle devam ediyo sanmistim acikcasi. olsun ne derse kullaniriz Kaan Hoca'ya ve dediklerine guveniyorum. sadece o an aklima gelmedi senin gibi sormak.. olsun canim hanile arkadaslari merak ediyorum nasillar diye ama pek girmiyo kimse.. kendine ve melegine iyi bakaynı vitamin takviyelerini ben de alıyorum previt midemi bulandırıyordu Kaan Bey decavitle devam et dedi. Kaan Bey,şansa bırakmamaya çalışıyo işini dolayısıyla alabileceği önlemleri almaya çalışıyo. Proluton ilk 3 ay düşük riskini minimuma indirmek için biliyorsun,1 hafta çabuk geçiyo rahat ol..Progestanı ben de kullanıyorum 3 seferdi 2ye düştü.Ben ne kadar kullanacağız dediğimde 4-5 aylık olsun,rahim ağzını kalınlaştırma ve erken doğum riskini önleme görevi var demişti.O zaman içim rahatlamıştı. Ben özelden yazayım dedim sana ama gönderilemedi daha sık bakmaya çalışacağım.
saol canimm.herkese selam soyle yine yine dualarimdasiniz merak etmeyin.hepinizi öpuyorumNasıl sevindim anlatamam. Sağlıkla kucağına al inşallah. Gruptaki kızlara da söyleyeyim, çok sevinecekler.
Öncelikle merhaba bence ilk önce stresi atın üstünüzden ben transferimden sonra elimden geleni yaptım olmucak olmuyor ama Bol bol dua edin geri kalanı da allaha bırakınselam kızlar allah izin verirse yarın transfer günüm ve bi huzursuz luk bi endişe acabalar heyecanlar tuhaf oldum ya.
sanki gereken özeni göstermedim ve tutmuyacak gibi rüyalarım artık hep gebelik ve gebelğim her an sonlancak hissiyle yaşıyorum bu tedirginlik herkeste oluyormu yoksa banamı malum oluyor.
......artık Rabbimin takdirine kalmış ama yarından itibaren nelere dikkat etmeliyim.....şans dileyin canlar
Öncelikle merhaba bence ilk önce stresi atın üstünüzden ben transferimden sonra elimden geleni yaptım olmucak olmuyor ama Bol bol dua edin geri kalanı da allaha bırakın
Seni o kadar iyi anliyorumki.ayni benim gibisin ben o stres yuzunden olan yumurtalariminda sayisini dusurdum ileriki asamalara gelince nasil dayanicam dusundukce stres basiyor.oncelikle coookk rahat olmaliyiz bizim gibi olan binlerce insan oldugunu aklimizdan cikarmamaliyiz cok zor biliyorumbama sen zoru atlatmissin en kolay yerine gelmissin sabret dua et gerisini Allaha birak hersey gonlunce olsun..evet ilk önce sakin olmam lazım oda bende yok.her şeyin hayırlı sı demekten başka elden ne gelir.sizin durumunuz nedir şu anda inşallah hepimiz o mutlu günü yaşarız inşallah buna hepimizin ihtiyacı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?