Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

transferden sonra vagijem fitili nereye kadar itiyorsunuz kızlar purogestan fitil neyse de diğeri çubuk gibi uzun bide hapı fırlatıyo ya korkuyor insan.

transferden sonra vagijem fitili nereye kadar itiyorsunuz kızlar purogestan fitil neyse de diğeri çubuk gibi uzun bide hapı fırlatıyo ya korkuyor insan.
Merhabalar nAsıl geçti tranaferiniz umarım her şey yolundadır Kaç tane transfer edildi O sorduğunuz fitili ben kullanmadım O yüzden bir şey diyemicem

Merhabalar nAsıl geçti tranaferiniz umarım her şey yolundadır Kaç tane transfer edildi O sorduğunuz fitili ben kullanmadım O yüzden bir şey diyemicem

valla biraz tedirgin biraz sıkışık atlattım ama idrara o kadar sıkıştımki masada salacaktım az daha bir de bastırıyorlar ya offf ki offf bi ara nefesim kesildi gözümden yaş geldi.transfer aşamasında ise biraz geçiş sıkıntılıydı zor ilerledi katater gözlerimi kapattım artık sonra bitmiş 2 transfer edildi diğer ikisi bölünme devam ederse dondondurulcak. yarım saat bekledim beklemedim sürgüye idrarımı yaptım sıkıntı olmaz inşallah.
.artık rabbim e sığınıyorum ne derse o olcak.teşekkür ederim sorduğun için

birde geçen gün aradıklarında transfer öncesi burda ilaç mı vercez demişlerdi hemşire aramıştı telefonla.ama bu gün hiç ses çıkmadı.bir ilaçmı veriliyor ki ben bilmiyorum

Hayırlı olsun cnm bugün bende irenbeden dim keseyi gördük randevumuz 14.30 du ama 1 saat falan bekledik çok kalabalıktı belki birbirimizi görmüşüzdür. Ben kullanıyorum hala daha kullanıyorum cnm. Hemşireler bana ittebildiğin kadar ittir hassasiyet hissettiginde bas demişlerdi ilk başlarda sıkıntı yaşadım ama alistiktan sonra sıkıntı olmadı..normal yer bitiyor ya canım sonra tırtıklı bi yer başlıyor oraya kadar ittirmeye çalışıyorum..

birde geçen gün aradıklarında transfer öncesi burda ilaç mı vercez demişlerdi hemşire aramıştı telefonla.ama bu gün hiç ses çıkmadı.bir ilaçmı veriliyor ki ben bilmiyorum
Kas gevşetici vermişlerdi trasferden önceki muayenede trasfere gelirken 30 dak. Önce içmiştim. Dediğiniz ilaç oysa

Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar sana inşallah O sıkışıklık herkes de oluyor benim de öyle olmuştu O gün tek bir ilaç vermişlerdi bana transfer öncesi içmem için acaba o mu

evet bu gün çok kalabalıktı belkide gördük gerçekten ) ayyy ne sevinçlisinizdir maşallah allah nazarlardan korusun. darısı başımıza inşallah...
sanırım o ilaçtır bana verilmedi işlem için herhalde unuttular bende heyecan dan unuttum.
yaa bu fitili akşam gelince yaptım ama korktum tık deyince içeri fırlatıyor korkuyorum.
birde sen bana rehberlik etsen arkadaşım :)) ben ne yapcam nasıl geçecek 10 gün beta hcg ye kaç gün sonra baktırdın kaç çıkmıştı canım.birde transferden sonra sedyeye yatağa geçişte tuvalete gitmede nasıl dikkat ettin hatırlıyormusun...
neler yenmeli kaan bey bungee jumping yapmadığın sürece sıkıntı yok)bebeklerimize iyi bak dedi duygusal bir konuşmaydı çıkarken sonra arkamı döndüğümde eşim bişey dedi baktım kaan bey arkamızdan tebessüm ediyordu duygulandım:'(

Hadi hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsunlar sana inşallah O sıkışıklık herkes de oluyor benim de öyle olmuştu O gün tek bir ilaç vermişlerdi bana transfer öncesi içmem için acaba o mu

evet bana vermediler canım unuttular sanırım. o yüzden biraz hassastı ve zor oldu ama neyse atlattım.inşallah canım inşallah hepimiz o mutlu günleri görelim.bunu fazlasıyla hakettiğimizi her o masaya yatışımda düşünüyorum. emekler boşa çıkmasın.

Canım transferin hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra güzel haberlerini alırız burdan benim de bu gün kontrolüm var bir aksilik olmamışsa transfer günü belli olur diye umut ediyorum benim de şu an en çok kafama takılan idrara sıkışık olma durumu nasıl tutacam diye düşünüyorum bide canım embriyoların hepsini mi çözdürüyorlarmış herhangi bir bilgi verdiler mi?

günaydın cnm inşallah...evet dün hem heycan vardı hem korku tedirginlik hepsi biraradaydı..pazartesi de kısmetse kalp atışı için gidicez..o fitilleri ben ilk iki gün dosdoğru yapamadım canım sonra hemşireleri aradım bunların hapı yada iğnesi yok mu onları kullansam dedim eğer ki ağızda kalırsa mantar yapar dedi dr bey o şekilde uygun gördü diye söylediler ben mantar olayını duyunca cesaretlendim ve alışmaya başladım ilk başlarda bende çok korkuyordum tık sesinden sonra acaba bşy olurmu neden kullanıyorum falan diye..korkma onlar bizim için bebişlerimiz için..evet canım kaan bey bize de aynı şekilde davranmıştı hatta bana da trasferde bebişleri koyunca bundan sonra sana emanet onlara iyi bak demişti bana da ve odasından çıkarken de 10 gün sonra inşallah güzel haberlerle gelirsin demişti..bizde bi yumurta toplandıktan sonra öyle olduğunu gördüm bir de trasferden sonra dünde gayet neşeliydi gülüyordu :) (benim yumurtalarım nerdeyse yok denecek kadardı şükür 4 tane çıktı 3 tane döllendi çok şükür rabbime o zaman kaan bey maşallah demişti ve mutluydu)
trasferden sonra bikaç dakika ya kaldım ya kalmadım dikkatli bir şekilde beni diğer sedyeye aldılar ve dizlerimi dikmemi istediler 30 dak.kadar öyle kaldım odaya geldikten sonra da çok su içtim ama ne hikmetse tuvalete gitmek istemedim 1 saate yakın yattım söyledikleri şekilde sonra kalktım ve tuvalete gittim..bol bol sulu gıdalar ye canım bol bol kabak çekirdeği, ananas, kabız olmamak için sabahları aç karnına ceviz incir yedim yada kuru kayısı, dut kurusunun da tutunmaya iyi geldiği söyleniyor ama bilmiyorum..günde 2-2,5 litre su içmeye çalışıyorum aklıma gelenler bunlar baya uzun oldu
unutmadan kan testinde hep kan verdim evde denemedim..10.gün diye söylemişti kaan bey yaptırdım 20,8 çıktı çok üzüldüm ama o destek oldu 4 gün sonra tekrar dedi 14.gün değerim 141,9 güzel artmış dedi 4 gün sonra tekrar dedi 18.gün değerim 1638,2 ye yükseldi şükür ve dün de keseyi görmek için çağırdı

ayy o kadar güzel yazmışsınki ayrıntısına kadar emeğine sağlık canım inşallah bende güzel haberler veririm.kan testini irenbede mi yaptırdın tatlım.

ayy o kadar güzel yazmışsınki ayrıntısına kadar emeğine sağlık canım inşallah bende güzel haberler veririm.kan testini irenbede mi yaptırdın tatlım.
dünyanın en güzel sesini duymana az kalmış canım
ben dün her yana dönüşüm de uyandım baya bi döndüm dün korkudan sanırım
öksürükte geliverip duruyo nasıl geçecek 10 gün yahu

inşallah canım. bu gün güzel haberlerle dön sende inşallah.ddün gittiğimde bi kağıt imzalattılar kağıtta 4 embriyonun 4 üde çözüldü hiç embriyo kalmadı diye yazıyordu 2 tane transfer edildi. eğer bölünme leri güzel ise o 2 tane geri dondurulcak tatlım.çok çok sıkışırsan sürgü veriyorlar ben evden çıkarken yaptım ama yinede geldi orda masada bide kurcalandıkça bayılıyordum o derece sıkıştım çünkü odaya geçince eşim yiycek bişeyler almak için çıktı.geri geldi derken sürgüye yaptım artık:) ort 20 30 dk arası

evet canım inşallah duyarız biraz olsun rahatlarız biraz daha..ben trasferden sonra 1 hafta evdeydim işe gitmedim..ama sürekli de yatmadım su içmek için bile mutfağa gidip geldim dışarı çıkmadım evin içindeydim bu arada merdiven inip çıkmaya dikkat ettim zorda kalmadıkça..kendimi çok yormadan yemekte yaptım ama ayakta fazla eğilmeden eşim en büyük yardımcımdı malzemeleri o ben söylerdim o getirirdi napalım aileler yanımızda değil..canım ben aydın da yaşıyorum beta hcg yi de hastane de verdim irenbeye gelmedim. stres yapma sakin ol..biliyorum çok zorlu bir süreç ama kafanı dağıtmaya bak..sürekli bebişe odaklanma acaba tuttu mu tutmadı mı ne oldu vss diye rabbim nasip etsin hayırlısıyla hayırlı evlat versin dualarını eksik etme..kolay gelsin canım sakın ola yeşil çay ve açık çay haricinde bişey içme..sadece dikkat et ani hareket yapma birden eğilip kalkma hareketlerin yavaş olsun aklıma geldikçe söylerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…