Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba arkadaşlar,

İyi ki transfer işlemlerine hemen başlamamışız. grip oldum . Allahtan aşı olduğum için ayakta geçiriyorum ama o hapşırıklar. Sanırım transfer olsaydı Allah korusun o şiddetli hapşırıklarla biraz zor tutunurdu yavrucaklar :) Bir de eşimin böbreğinde taş çıktı. Acile gittik ertesi gün de tüm gün tomografidir ultrasondur vs hastanedeydik. Egepol'e gittik. Biz sanırım bu toplamalardan sonra rahatladık hastalıklar çıkmaya başladı :)

Yalnız bir şey diyeceğim Şifa hastaneleri kapanmış Egepol' de aşırı bir yoğunluk vardı inanamadım. Bir sürü bebek gördüm bebek , çocuk kıyamam ya onlardan bile kan alıyorlar ya yıkıyorlar ortalığı. Yani ben bile bu yaşta ödüm patlıyor kan alınırken kasılıyorum çocuklar yazık. Annelerin koşturmaları çocukların hastalıkları onlara şahit olduk tüm gün hastanede olunca. İnsanları izledim anneleri bebekleri tabi algıda seçicilik.

Çok zor arkadaşlar anne baba olmak. Bir gece önce acildeydik hep çocuklar geldi ateş, kusma vs için.
Allah sağlıklı evlat nasip etsin diye dua ediyorum hep o çok önemli.
Bu kadar zorluğa rağmen tabii ki yine anne olmak istiyorum dedim ama Allah yardımcısı olsun anne babaların o kadar da kolay bir şey değil galiba.

Ha bir de daha 10 aylık çocuğu olan birinin cafede çocuğunun yanında sigara içtiğini görünce onun adına üzüldüm.
Bizim gibi uğraşsalardı yine de sigara içer miydi acaba diye de düşündüm. Yazık o bebek de grip olmuştu konuşmuştuk. Ona rağmen sigara içilen bir yere getirmiş çocuğunu.Kendisi de yanında sigara içiyor.
Öyle işte biraz uzun oldu ama çok değişik duygular yaşadım dün :)

ayy o kadar güzel yazmışsınki ayrıntısına kadar emeğine sağlık canım inşallah bende güzel haberler veririm.kan testini irenbede mi yaptırdın tatlım.
bana da burdaki tecrübeli arkadaşlar çok yardımcı olmuştu neler yapıp yapmamam ve neler yemem konusunda canım hepsinden allah razı olsun..özellikle D Difrenbahya arkadaşım çok teşekkür ederim

bana da burdaki tecrübeli arkadaşlar çok yardımcı olmuştu neler yapıp yapmamam ve neler yemem konusunda canım hepsinden allah razı olsun..özellikle D Difrenbahya arkadaşım çok teşekkür ederim

burası bir zincirin halkası gibi önden gidenler arkadakilerin rehberi:)
transfer anında anladınmı görüntüden sen tatlım. o güzel anı idrar sıkışıklığıyla yaşayamıyorsun ilk bakıyordum sonra baktığım yer orası değilmiş hemşire başka yer gösteriyordu kaan beye .sonra zaten anlamıyom diye kafamı çevirdim gözümü kapattım.bide içeriye hasta hazır diye niye bağırıyorlar yeri sabitleyince embriyoloğa sesleniyorlar sanırım.

evet kesinlikle burası bir zincir herkes çok ilgili saolsunlar ne sorsan cevap vermeye çalışıyorlar..evet sıkışıkla fark etmek biraz zor bir de karnından bastırmışlardır o çok kötü ben hep gülüyordum hemşire dr beye hastayı güldürmeyin falan dedi evet ben gördüm bak koyuyoruz dediler baktım.. diğerini sordum sidik kesesi dediler görünen başka birşey daha vardı ya ultrason hemşiresi habire dr bey görsün diye karnımdan bastırdı durdu. evet seslenmeler oldu ama onları çok hatırlamıyorum bikaç kez adın soyadın eşin vss onlarla ilgili sordular tekrar tekrar onu embriyoloğ da sordu ilk etapta ben de çok zorlandım ama çok da korktum sonra sakinleştirdiler ama gel sen bana sor (yumuşları koyulurken ikisini gördüm ama diğerini göremedim baktım ama anlamadım)

Canim guzel habeler verdin ya sen çok şükür.inşallah burdaki herkesten guzel sonuc gelir

Canım transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız birde biz denizliden gidiyoruz transferden sonra yola çıkmak tehlikeli mi olur acaba yoksa 1 gün kalsak mı izmirde???

Canim guzel habeler verdin ya sen çok şükür.inşallah burdaki herkesten guzel sonuc gelir

Aminnnnnn
ama içimde boşluk var sanki ben bu çocuğu düşürdüm boşuna hasta gibi dolanıyorum gibi geliyor.öyle düşmesi kolaymı dün yatakta çok döndüm her döndüğümde uyandım sağ sol sağ sol gerinirken yakaladım kendimi dün eşimin kafasını tutmuşum öyle dönüyordum ah canım yaa söyledim ona hatırlamıyor düş görmüşte olabilirim)) gerçi fitilleri sorduğumda ona ulaşman çok zor dedi hemşire onu öyle bir yere koydukki dedi bide çok gülmem geliyor gülmeyi seven bir insanım ama korkumdan sadece tebessüm edebiliyom

Canım transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız birde biz denizliden gidiyoruz transferden sonra yola çıkmak tehlikeli mi olur acaba yoksa 1 gün kalsak mı izmirde???
cnm bizde aydın da geliyoruz ve dr beye sorduk yola çıkmamızda sakınca olur mu dedik olmaz dedi bende yatarak geldim trasferden 1 saat sonra çıktık.. şimdiden hayırlı olsun

canım yatağa alındıktan sonra 1.5 saat anca yattım.bizde il dışından geliyoruz teyzemde kalıyorum şimdi.bunu sor istersen ama riske atma eğer kalma sıkıntısı yoksa kal tatlım

sıkıntı olmuyor yolculuk demekki onların her bişey olmaz cümlesi zaten beni çok rahatlatıyor.fitiller sizinde iç çamaşırınızda beyaz akıntı bırakıyormu fazlasını atıyor sanırım progestanın kabuğu peçeteye geldi lastik gibi şimdi. akşam biraz daha fazla iteyim bari.şu vagifemin uzunluğu kabus gibi

iyi akşamlar,gebelik takibini Kaan Bey'de yaptıranlarımız kimler acaba? Doğum içinde Kaan Bey'de mi karar kıldınız? Hangi hastanelerle çalışıyo merak ettim de..

arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza kaan beyle 1yıl önce tanıştık ilk denemem 14eylülde denedik olmadı şimdi 2.kez deneyeceğiz bende çikolata kisti var dua edin hamile arkadaşlar bu denememde boşa çıkmasın inş aralık sonu tekrar deneyeceğiz dua istiyorum sizden

Canim öyle gulmekle yada yatakta dönmekle falan bişey olmaz korkma.ben transferden yirmi dk sonra ağlama krizine girdim hastanede tuvaletim var diye surgu verdiler ona yapamadım daha çok ağladım en sonunda yirmi beş dk da kaldırdılar beni tuvalete götürdüler sonra daha çok ağladım:) sonra geceleri benim bacaklarima inanılmaz kramplar giriyordu o kramplarla rkarnimda kasiliyordu hemde öyle böyle değil.her sabah uyanıp yine agliyodum eşime.ama bak Allahima şükür bebeklerim beni bırakmadı.korkma sende lütfen.

iyi akşamlar,gebelik takibini Kaan Bey'de yaptıranlarımız kimler acaba? Doğum içinde Kaan Bey'de mi karar kıldınız? Hangi hastanelerle çalışıyo merak ettim de..
Ben Kaan beyden devam ediyorum Allah nasip ederse dogumumuda o yaptıracak.egepol ve cinarliyi tercih ediyor kaan bey ikizlerde egepol diyor.ama istediğin başka hastane olursa onada geliyormuş.

Hayırlısı olsun ALlah kucağınıza slmayı nasip etsin sizin fsh kaçtı bide ilk denemeniz miydi şimdiden teşekkürler

iyi akşamlar kızlar bende bugün katılmaya karar verdim aranıza..aslında 1.5 yıldır takip ediyorum sizleri ve sanki cok iyi tanır hale geldim sizin bir çoğunuzu..hamilelik haberleri aldıgımda sizlerden, o kadar çok seviniyordum ki sizlerin adına yüzümde bir tebessüm beliriyordu...bende 2 yıldır ugraşıp hamile kalamayanlardanım .bir çok merkez araştırdım ve sizlerin sayesinde kaan bozkurtla tedaviye başlamaya karar verdim..37 yaşıma giriyorum ve 18 yaşında yumurtalığımın bir tanesi alındı.10 yaşında bir kızım var şükürler olsun ona bir kardeş olsun istiyorum ..kızıma spontan hamile kaldım sorun yasamadım benim ikinci evliliğim eşimin ilk evliliğinden çocugu yok..ve 2 yılda 2 defa varikosel ameliyatı oldu eşim.sperm sayımız çok iyi 207 milyon fakat hareket az ve morfoloji 1 ...2 yıldır gebelik oluşmadı...her ay 4 yada 6 folukül oluyor yumurtalığımda ...aşılama hakkında bilgisi olan var mı irenbe de aşılama fiyetlerı ne kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…