- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- 408
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.641
bana da burdaki tecrübeli arkadaşlar çok yardımcı olmuştu neler yapıp yapmamam ve neler yemem konusunda canım hepsinden allah razı olsun..özellikle D Difrenbahya arkadaşım çok teşekkür ederimayy o kadar güzel yazmışsınki ayrıntısına kadar emeğine sağlık canım inşallah bende güzel haberler veririm.kan testini irenbede mi yaptırdın tatlım.
bana da burdaki tecrübeli arkadaşlar çok yardımcı olmuştu neler yapıp yapmamam ve neler yemem konusunda canım hepsinden allah razı olsun..özellikle D Difrenbahya arkadaşım çok teşekkür ederim
evet kesinlikle burası bir zincir herkes çok ilgili saolsunlar ne sorsan cevap vermeye çalışıyorlar..evet sıkışıkla fark etmek biraz zor bir de karnından bastırmışlardır o çok kötü ben hep gülüyordum hemşire dr beye hastayı güldürmeyin falan dedi evet ben gördüm bak koyuyoruz dediler baktım.. diğerini sordum sidik kesesi dediler görünen başka birşey daha vardı ya ultrason hemşiresi habire dr bey görsün diye karnımdan bastırdı durdu. evet seslenmeler oldu ama onları çok hatırlamıyorum bikaç kez adın soyadın eşin vss onlarla ilgili sordular tekrar tekrar onu embriyoloğ da sordu ilk etapta ben de çok zorlandım ama çok da korktum sonra sakinleştirdiler ama gel sen bana sorburası bir zincirin halkası gibi önden gidenler arkadakilerin rehberi:)
transfer anında anladınmı görüntüden sen tatlım. o güzel anı idrar sıkışıklığıyla yaşayamıyorsun ilk bakıyordum sonra baktığım yer orası değilmiş hemşire başka yer gösteriyordu kaan beye .sonra zaten anlamıyom diye kafamı çevirdim gözümü kapattım.bide içeriye hasta hazır diye niye bağırıyorlar yeri sabitleyince embriyoloğa sesleniyorlar sanırım.
Canim guzel habeler verdin ya sen çok şükür.inşallah burdaki herkesten guzel sonuc gelirbana da burdaki tecrübeli arkadaşlar çok yardımcı olmuştu neler yapıp yapmamam ve neler yemem konusunda canım hepsinden allah razı olsun..özellikle D Difrenbahya arkadaşım çok teşekkür ederim
aminnnCanim guzel habeler verdin ya sen çok şükür.inşallah burdaki herkesten guzel sonuc gelir
AMNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNaminnn
Canım transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız birde biz denizliden gidiyoruz transferden sonra yola çıkmak tehlikeli mi olur acaba yoksa 1 gün kalsak mı izmirde???evet bu gün çok kalabalıktı belkide gördük gerçekten) ayyy ne sevinçlisinizdir maşallah allah nazarlardan korusun. darısı başımıza inşallah...
sanırım o ilaçtır bana verilmedi işlem için herhalde unuttular bende heyecan dan unuttum.
yaa bu fitili akşam gelince yaptım ama korktum tık deyince içeri fırlatıyor korkuyorum.
birde sen bana rehberlik etsen arkadaşım :)) ben ne yapcam nasıl geçecek 10 gün beta hcg ye kaç gün sonra baktırdın kaç çıkmıştı canım.birde transferden sonra sedyeye yatağa geçişte tuvalete gitmede nasıl dikkat ettin hatırlıyormusun...
neler yenmeli kaan bey bungee jumping yapmadığın sürece sıkıntı yok)bebeklerimize iyi bak dedi duygusal bir konuşmaydı çıkarken sonra arkamı döndüğümde eşim bişey dedi baktım kaan bey arkamızdan tebessüm ediyordu duygulandım:'(
Canim guzel habeler verdin ya sen çok şükür.inşallah burdaki herkesten guzel sonuc gelir
cnm bizde aydın da geliyoruz ve dr beye sorduk yola çıkmamızda sakınca olur mu dedik olmaz dedi bende yatarak geldim trasferden 1 saat sonra çıktık.. şimdiden hayırlı olsunCanım transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız birde biz denizliden gidiyoruz transferden sonra yola çıkmak tehlikeli mi olur acaba yoksa 1 gün kalsak mı izmirde???
Canım transferden sonra hastanede ne kadar kaldınız birde biz denizliden gidiyoruz transferden sonra yola çıkmak tehlikeli mi olur acaba yoksa 1 gün kalsak mı izmirde???
inşallah güzel sonuçlarını duyarız..dualarımız seninle canım.Kızlarrrrr
Pazartesi transfer var hayırlısıyla çok heyecanlıyımdualarınızı bekliyorum özellikle yavrucaklarını bekleyenlerden!!!!
Canim öyle gulmekle yada yatakta dönmekle falan bişey olmaz korkma.ben transferden yirmi dk sonra ağlama krizine girdim hastanede tuvaletim var diye surgu verdiler ona yapamadım daha çok ağladım en sonunda yirmi beş dk da kaldırdılar beni tuvalete götürdüler sonra daha çok ağladım:) sonra geceleri benim bacaklarima inanılmaz kramplar giriyordu o kramplarla rkarnimda kasiliyordu hemde öyle böyle değil.her sabah uyanıp yine agliyodum eşime.ama bak Allahima şükür bebeklerim beni bırakmadı.korkma sende lütfen.Aminnnnnn
ama içimde boşluk var sanki ben bu çocuğu düşürdüm boşuna hasta gibi dolanıyorum gibi geliyor.öyle düşmesi kolaymı dün yatakta çok döndüm her döndüğümde uyandım sağ sol sağ sol gerinirken yakaladım kendimi dün eşimin kafasını tutmuşum öyle dönüyordum ah canım yaa söyledim ona hatırlamıyor düş görmüşte olabilirim)) gerçi fitilleri sorduğumda ona ulaşman çok zor dedi hemşire onu öyle bir yere koydukki dedi bide çok gülmem geliyor gülmeyi seven bir insanım ama korkumdan sadece tebessüm edebiliyom
Ben Kaan beyden devam ediyorum Allah nasip ederse dogumumuda o yaptıracak.egepol ve cinarliyi tercih ediyor kaan bey ikizlerde egepol diyor.ama istediğin başka hastane olursa onada geliyormuş.iyi akşamlar,gebelik takibini Kaan Bey'de yaptıranlarımız kimler acaba? Doğum içinde Kaan Bey'de mi karar kıldınız? Hangi hastanelerle çalışıyo merak ettim de..
Hayırlısı olsun ALlah kucağınıza slmayı nasip etsin sizin fsh kaçtı bide ilk denemeniz miydi şimdiden teşekkürlergünaydın cnm inşallah...evet dün hem heycan vardı hem korku tedirginlik hepsi biraradaydı..pazartesi de kısmetse kalp atışı için gidicez..o fitilleri ben ilk iki gün dosdoğru yapamadım canım sonra hemşireleri aradım bunların hapı yada iğnesi yok mu onları kullansam dedim eğer ki ağızda kalırsa mantar yapar dedi dr bey o şekilde uygun gördü diye söylediler ben mantar olayını duyunca cesaretlendim ve alışmaya başladım ilk başlarda bende çok korkuyordum tık sesinden sonra acaba bşy olurmu neden kullanıyorum falan diye..korkma onlar bizim için bebişlerimiz için..evet canım kaan bey bize de aynı şekilde davranmıştı hatta bana da trasferde bebişleri koyunca bundan sonra sana emanet onlara iyi bak demişti bana da ve odasından çıkarken de 10 gün sonra inşallah güzel haberlerle gelirsin demişti..bizde bi yumurta toplandıktan sonra öyle olduğunu gördüm bir de trasferden sonra dünde gayet neşeliydi gülüyordu :) (benim yumurtalarım nerdeyse yok denecek kadardı şükür 4 tane çıktı 3 tane döllendi çok şükür rabbime o zaman kaan bey maşallah demişti ve mutluydu)
trasferden sonra bikaç dakika ya kaldım ya kalmadım dikkatli bir şekilde beni diğer sedyeye aldılar ve dizlerimi dikmemi istediler 30 dak.kadar öyle kaldım odaya geldikten sonra da çok su içtim ama ne hikmetse tuvalete gitmek istemedim 1 saate yakın yattım söyledikleri şekilde sonra kalktım ve tuvalete gittim..bol bol sulu gıdalar ye canım bol bol kabak çekirdeği, ananas, kabız olmamak için sabahları aç karnına ceviz incir yedim yada kuru kayısı, dut kurusunun da tutunmaya iyi geldiği söyleniyor ama bilmiyorum..günde 2-2,5 litre su içmeye çalışıyorum aklıma gelenler bunlar baya uzun oldu
unutmadan kan testinde hep kan verdim evde denemedim..10.gün diye söylemişti kaan bey yaptırdım 20,8 çıktı çok üzüldüm ama o destek oldu 4 gün sonra tekrar dedi 14.gün değerim 141,9 güzel artmış dedi 4 gün sonra tekrar dedi 18.gün değerim 1638,2 ye yükseldi şükür ve dün de keseyi görmek için çağırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?