Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlısı olsun ALlah kucağınıza slmayı nasip etsin sizin fsh kaçtı bide ilk denemeniz miydi şimdiden teşekkürler
Allah razı olsun cnm saolasin..sizin yoksa Rabbim size de yaşatsın inşallah..biz daha kalp atışını duymadık kismet olursa pazartesi duyarız inşallah.. fsh 6.26 mi neydi yanlış hatırlamıyorsam 7 yoktu..Bnm amh değerim çok düşüktü. Evet ilk denememiz. İlk kent te başlayalım dedik çatlatma iğnesi vs denedik yumurta takibi falan da oldu sonrasında hemen tüp dediler içime sinmedi bırakmak istedim. Sonra irenbe ve kaan beyle tanıştık bana ilk görüşmede güven verdi tamam tedaviye başlayalım dedik ve başladık cnm bizde 1 seneyi geçti istiyoruz kismet bu zamana Rabbim sağlıklı nasip eder inşallah..

amh degerininz kaçtı acaba ..benim 0.5 çıkçmıştı gecen yıl ALLAHIM saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin,,,,

ayy canım yaa çok tatlısın valla sürgüye yaparken tutturamadım sandım dedim eyvah yatak göl oldu sonra çok şükür tutturmuşum
bide evden dışarı ne zaman çıkmaya başladın pzt transferim az önce markete kadar yavaş yavsş yürüdüm erkenmi

:) bende ucuncu gün ignemi olmaya gitmiştim yavaş yavaş yürüyerek iki sokak falan.ama hep ağır hareketlerle bide merdiven cikmamistim hiç.sonrada hep arabayla cikmistim pek yurumedim

:) bende ucuncu gün ignemi olmaya gitmiştim yavaş yavaş yürüyerek iki sokak falan.ama hep ağır hareketlerle bide merdiven cikmamistim hiç.sonrada hep arabayla cikmistim pek yurumedim

benim pzt transfer bu gün 2.günümü 3.günümü oluyo şimdi
çok sağol canım ilgin için.umarım bebişlerim benimledir.ben inanmazssam bu iş nasıl olcak bilmiyorum.2 yılın verdiği bir sürü negatif 0.1kabusu peşimi bırakmıycak gibi mazur görün ondan bütün bu korkum ama yaşanacaksa elden ne gelir hayırlısı artık.rabbim mucizesini göstersin

Hepimiz yaşadık aynı olumsuz duaunceleri stresi.haklısınız dicek hiç birseyim yok.ama Brnde kaan beyden ilk tedavimde poziitfi gördüm çok şükür ve tedavi surecimde falan çok rahattim hep olumlu düşündüm.transfer sonrasida hep sabahtan strese girip sonra hep rahatladım.sende kendi kendini rahatlatmaya çalış.transfer gunu sayılmıyor galiba sonraki gün bir sayılıyor ama çok emin değilim.bu arada aklına takılan herseyide sorabilirsin bana

canım yatağa alındıktan sonra 1.5 saat anca yattım.bizde il dışından geliyoruz teyzemde kalıyorum şimdi.bunu sor istersen ama riske atma eğer kalma sıkıntısı yoksa kal tatlım
canım kalacak yer yok ama polis evi, öğretmen evi falan bir yer buluruz artık doktor genelde gidin diyormuş ama ben hiç riske atmak istemiyorum bu 4. tüp bebek tedavimiz kafama bir de onu takmayayım diyorum kısmetimiz de varsa yel getirir sel getirir, kısmetimizde yoksa yel götürür sel götürür misali bizimki...

kızlar saizen ve vitaminleri kullanıyorum şu anda ama bademcik iltihabı oldum, minoset içiyorum ama giderek çoğalıyor gibi. Benim durumumda olanınız ve bu tedavi sürecinde antibiyotik kullananınız oldu mu acaba?

evet çıkabilirsiniz demişler ben sormadım.
evet herşey kısmet nasip işi ne gelir elimizden hiç bişey

rabbim bizede nasip etsin inşallah...
ben her seferinde teşekkür edip bitircem yine aklıma bişey geliyo rahatsız ediyorum seni.
kaan bey bana clexane yazmadı hemen hemen herkes tüp bebek yapanlar kullanıyo galiba o gün transferden sonra başka Dr hastasının yanına geldi oda clexane için bu pıhtılaşma bozukluğu için değil dedi oda yazmış...
ecopirine kullanıyorum ama tek iğnem 3 günde 1 yapılan depot niye bana clexane yazılmadı

Canim herkese aynı ilaçları yazmiyor ki bende kullanmadım o dedigin ilactaan ne ise yarıyor onuda bilmiyorum...bizdede iğne olarak bitek depot vardı.coraspinimide iki üç hafta sonra kanamam oldu diye kesmişti.eğer o dediğin iğne pihtilasma içinse ben sormuştum ona neden bazilari pihtilasma iğnesi kullanıyor demiştim bana dedi ki onlar daha tedavi sırasında birtakım belirtiler veriyor ona göre yazıyoruz oo ilaçlari.

çok rahatlattın sağol canımm.evet onun için kullanılıyor kanı seyreltip akışını sağlamak için .hemen hemen herkes kullanınca sorguladım.
bugün 3.gün doluyo banyo yapayım artık .ağrı falan kalmadı sanki bu gün bi belirti olmuyo değilmi bu süreçte sadece gur gur adet öncesi rahim in olduğu yerde gaz sesi gibi ses geliyo gacır gucur elimi koyuyorum hava kabarcığı geçişini hissediyorum buda genelde adet belirtisinde olur bende içerden ses geliyo bağırsak hareketi gibi.

herkese günaydın,
giremedim 1-2 gündür bi sürü yazışma olmuş:)
alya3434 canım transferin hayırlı ugurlu olsun meleklerin sıkı sıkı tutunsun sana inşallah:) transferin ilk günü sayılmıyor diye biliyorum. kendini dinleme hiç malum beni biliyorsun, artık olmadığına kanaat getirmiştim belirtim yok diye ama çok şükür birisi tutunmuş bebişimin:) senin de güzel haberlerini alalım inşallah. bir de ilaçlara çok takılmamaya bak, herkesin durumuna göre farklı ilaçlar kullandırıyor, en güzeli de bu zaten, standart bir tedavisi yok yani için rahat olsun..
A arslan33 canım benim senin de az kalmış transferine hadi hayırlısı olsun meleklerini al da gel sağlıkla inşallah:) bu arada en de izmir dışındayım, aşağı yukarı 1,5 saat yol gelmiştik biz de transferden sonra, hatta yolda bazı yerler çok sarsıntılıydı sinirlerim bozulmuştu bişi olmuş mudur diye. yakındaysan yol gidebilirsin, imkanın varsa kalanilirsin de için rahat eder en azından...
R Rezzan0606 opuda da histoda da makyaj oje yasaktı canım. ben yapmadım bence yapma sen de... hayırlısı olsun hakkında inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…