- 16 Aralık 2015
- 61
- 19
- 3
- 46
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.661
bende2 aydır biesteron kullanıyorum ancak faydası oldumu bilemiyorum çok pahalı ama napalım alıyoruz artık mecburen benim amh 0.5 çıkmıştı onun için önermişti kaan bey..Bir de ben biosteron kullanıyorum aranızda biosteron kullanıp fayda gören var mı
Allah razı olsun cnm saolasin..sizin yoksa Rabbim size de yaşatsın inşallah..biz daha kalp atışını duymadık kismet olursa pazartesi duyarız inşallah.. fsh 6.26 mi neydi yanlış hatırlamıyorsam 7 yoktu..Bnm amh değerim çok düşüktü. Evet ilk denememiz. İlk kent te başlayalım dedik çatlatma iğnesi vs denedik yumurta takibi falan da oldu sonrasında hemen tüp dediler içime sinmedi bırakmak istedim. Sonra irenbe ve kaan beyle tanıştık bana ilk görüşmede güven verdi tamam tedaviye başlayalım dedik ve başladık cnm bizde 1 seneyi geçti istiyoruz kismet bu zamana Rabbim sağlıklı nasip eder inşallah..Hayırlısı olsun ALlah kucağınıza slmayı nasip etsin sizin fsh kaçtı bide ilk denemeniz miydi şimdiden teşekkürler
amh degerininz kaçtı acaba ..benim 0.5 çıkçmıştı gecen yıl ALLAHIM saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin,,,,Allah razı olsun cnm saolasin..sizin yoksa Rabbim size de yaşatsın inşallah..biz daha kalp atışını duymadık kismet olursa pazartesi duyarız inşallah.. fsh 6.26 mi neydi yanlış hatırlamıyorsam 7 yoktu..Bnm amh değerim çok düşüktü. Evet ilk denememiz. İlk kent te başlayalım dedik çatlatma iğnesi vs denedik yumurta takibi falan da oldu sonrasında hemen tüp dediler içime sinmedi bırakmak istedim. Sonra irenbe ve kaan beyle tanıştık bana ilk görüşmede güven verdi tamam tedaviye başlayalım dedik ve başladık cnm bizde 1 seneyi geçti istiyoruz kismet bu zamana Rabbim sağlıklı nasip eder inşallah..
Canim öyle gulmekle yada yatakta dönmekle falan bişey olmaz korkma.ben transferden yirmi dk sonra ağlama krizine girdim hastanede tuvaletim var diye surgu verdiler ona yapamadım daha çok ağladım en sonunda yirmi beş dk da kaldırdılar beni tuvalete götürdüler sonra daha çok ağladım:) sonra geceleri benim bacaklarima inanılmaz kramplar giriyordu o kramplarla rkarnimda kasiliyordu hemde öyle böyle değil.her sabah uyanıp yine agliyodum eşime.ama bak Allahima şükür bebeklerim beni bırakmadı.korkma sende lütfen.
:) bende ucuncu gün ignemi olmaya gitmiştim yavaş yavaş yürüyerek iki sokak falan.ama hep ağır hareketlerle bide merdiven cikmamistim hiç.sonrada hep arabayla cikmistim pek yurumedimayy canım yaa çok tatlısın valla sürgüye yaparken tutturamadım sandım dedim eyvah yatak göl oldu sonra çok şükür tutturmuşum
bide evden dışarı ne zaman çıkmaya başladın pzt transferim az önce markete kadar yavaş yavsş yürüdüm erkenmi
:) bende ucuncu gün ignemi olmaya gitmiştim yavaş yavaş yürüyerek iki sokak falan.ama hep ağır hareketlerle bide merdiven cikmamistim hiç.sonrada hep arabayla cikmistim pek yurumedim
Hepimiz yaşadık aynı olumsuz duaunceleri stresi.haklısınız dicek hiç birseyim yok.ama Brnde kaan beyden ilk tedavimde poziitfi gördüm çok şükür ve tedavi surecimde falan çok rahattim hep olumlu düşündüm.transfer sonrasida hep sabahtan strese girip sonra hep rahatladım.sende kendi kendini rahatlatmaya çalış.transfer gunu sayılmıyor galiba sonraki gün bir sayılıyor ama çok emin değilim.bu arada aklına takılan herseyide sorabilirsin banabenim pzt transfer bu gün 2.günümü 3.günümü oluyo şimdi
çok sağol canım ilgin için.umarım bebişlerim benimledir.ben inanmazssam bu iş nasıl olcak bilmiyorum.2 yılın verdiği bir sürü negatif 0.1kabusu peşimi bırakmıycak gibi mazur görün ondan bütün bu korkum ama yaşanacaksa elden ne gelir hayırlısı artık.rabbim mucizesini göstersin
canım kalacak yer yok ama polis evi, öğretmen evi falan bir yer buluruz artık doktor genelde gidin diyormuş ama ben hiç riske atmak istemiyorum bu 4. tüp bebek tedavimiz kafama bir de onu takmayayım diyorum kısmetimiz de varsa yel getirir sel getirir, kısmetimizde yoksa yel götürür sel götürür misali bizimki...canım yatağa alındıktan sonra 1.5 saat anca yattım.bizde il dışından geliyoruz teyzemde kalıyorum şimdi.bunu sor istersen ama riske atma eğer kalma sıkıntısı yoksa kal tatlım
allah razı olsun canım inşallah allah pozitif sonuçlar almayı nasip etsin hepimizeinşallah güzel sonuçlarını duyarız..dualarımız seninle canım.
çok sağol canım...cnm bizde aydın da geliyoruz ve dr beye sorduk yola çıkmamızda sakınca olur mu dedik olmaz dedi bende yatarak geldim trasferden 1 saat sonra çıktık.. şimdiden hayırlı olsun
canım kalacak yer yok ama polis evi, öğretmen evi falan bir yer buluruz artık doktor genelde gidin diyormuş ama ben hiç riske atmak istemiyorum bu 4. tüp bebek tedavimiz kafama bir de onu takmayayım diyorum kısmetimiz de varsa yel getirir sel getirir, kısmetimizde yoksa yel götürür sel götürür misali bizimki...
Hepimiz yaşadık aynı olumsuz duaunceleri stresi.haklısınız dicek hiç birseyim yok.ama Brnde kaan beyden ilk tedavimde poziitfi gördüm çok şükür ve tedavi surecimde falan çok rahattim hep olumlu düşündüm.transfer sonrasida hep sabahtan strese girip sonra hep rahatladım.sende kendi kendini rahatlatmaya çalış.transfer gunu sayılmıyor galiba sonraki gün bir sayılıyor ama çok emin değilim.bu arada aklına takılan herseyide sorabilirsin bana
Canim herkese aynı ilaçları yazmiyor ki bende kullanmadım o dedigin ilactaan ne ise yarıyor onuda bilmiyorum...bizdede iğne olarak bitek depot vardı.coraspinimide iki üç hafta sonra kanamam oldu diye kesmişti.eğer o dediğin iğne pihtilasma içinse ben sormuştum ona neden bazilari pihtilasma iğnesi kullanıyor demiştim bana dedi ki onlar daha tedavi sırasında birtakım belirtiler veriyor ona göre yazıyoruz oo ilaçlari.rabbim bizede nasip etsin inşallah...
ben her seferinde teşekkür edip bitircem yine aklıma bişey geliyo rahatsız ediyorum seni.
kaan bey bana clexane yazmadı hemen hemen herkes tüp bebek yapanlar kullanıyo galiba o gün transferden sonra başka Dr hastasının yanına geldi oda clexane için bu pıhtılaşma bozukluğu için değil dedi oda yazmış...
ecopirine kullanıyorum ama tek iğnem 3 günde 1 yapılan depot niye bana clexane yazılmadı
Cnm ben makyajsız gitmiştim sende bence öyle gitKızlar mrb birsey sorcam histeroskopî yaptıranlar sadece aç gidiyoruz makyaj felan sorun olur mu
çok rahatlattın sağol canımm.evet onun için kullanılıyor kanı seyreltip akışını sağlamak için .hemen hemen herkes kullanınca sorguladım.Canim herkese aynı ilaçları yazmiyor ki bende kullanmadım o dedigin ilactaan ne ise yarıyor onuda bilmiyorum...bizdede iğne olarak bitek depot vardı.coraspinimide iki üç hafta sonra kanamam oldu diye kesmişti.eğer o dediğin iğne pihtilasma içinse ben sormuştum ona neden bazilari pihtilasma iğnesi kullanıyor demiştim bana dedi ki onlar daha tedavi sırasında birtakım belirtiler veriyor ona göre yazıyoruz oo ilaçlari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?