Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

iyiki varsınız en büyük desteğim eşim ve sizlersiniz.benim içimde tutmamış gibi his geliyo o heyecan gitti eşim gel biraz arabayla gezdiriyim diyo hiç içim atmıyo eve bağlı kalmak böyle yarım yarım hareket etmek ne zormuş.
ben çok korkuyorum ben bakamıycam hatta dışarda irenbenin kapısında bekliycem sonuç için girmiycem eşim alsın pozitifse girerim kapıda bekliycem onu hayal ediyorum 0.1diye gelirse orda yağdırcam artık( sonuç pozitif olursada yine rahat yok bu seferde kaybetme korkusu bu duygular banamı geliyo herkes yaşıyomu acaba

aynı ilaçları kullanıyormuşuz krc05 canım sen hepsini aynı anda mı içiyordun saat kaçta alıyordun hepsini ...aynı anda alıyorum ben ayrı ayrı mı almalıyım birde vagifem fitil kullanıyomuydun önceden o fitilin hepsini sona kadar itiyodum şimdi korkuyom tırtıklı yere kadar götürüp bırakıyorum yeterlimiki.
amman yaaa valla kendimden sıkıldım:)

canım hep olumsuza odaklama kendini herşey insan için hayırlısını dile gerisi allahın takdiridir ben hep diyorum allah verir imtihanım olur vermez yine imtihanımdır ama maddi manevi gücüm yettikçe uğraşmaya devam edeceğim ne olacaksa hayırlısı olsun ama tabiki insan sağlıklı bir evladı olsun istiyor benim bi arkadaşım vardı evrene iyi sinyaller gönderelim iyi şeyler yaşayalım derdi hep aslında bunun özü iyi düşün iyiyi yaşa.... çünkü insan fizyolojisi, insan beyni neyi nasıl düşünürse vücudu eylemleri o yönde harekete geçiriyor bu yüzden olumsuz düşünceleri mümkün olduğunca kafandan uzaklaştır senin sahip olduğun olumsuz düşünceler mutlaka bedenini de etkiliyor hatta miniğin bile belki bunu hissediyor eşini dinle beraber gezin, kendini yormayacak aktiviteler yapın kafanı dağıt sen inanmazsan iyi olacağına kimse inanmaz ki.... inşallah kısa bir süre sonra güzel haberlerini alacağız burdan

ay canım benim çok sağol zaman azaldı heyecan arttı valla... taze anne dua et bizim için çokca ay bi de grip oldum çok ters zamanda ben de gribi çok ağır geçiririm ve alerjik olur biraz öksürük, hapşurma falan çok oluyor tedirğin ediyor beni iyice inşallah o zaman iyileşirim biraz. ben hiç stres yapmayacam o gün kalacaz orda.hayırlısı bakalım

canım bak sen 0.1'e öyle takmışsın ki kafanı, çok mesajında gördüm ama bence unut artık o rakamları, pozitif düşün bebişlerinle konuş bu sürede:)) çık canım dışarı neden kısıtlıyosun kendini bu kadar, sakin sakin dolaşıp kafanı dağıt azıcık, çok iyi anlıyorum seni, stresini, negatifliğini ama bu kadar üzülürsen bebeklerini de üzersin unutma:)
inşallah pozitifi gör hayırlısıyla, sonra stres oluyor ama en azından meleğinin sana tutunmuş olması bile güç veriyor insana
bolca dua et, rahatlatır canım bu arada...:)
etmez miyim canım, inşallah siz de gelin arkamızdan... tedavi sürecinde hep haberleştik yardım aldık birbirimizden, hamileliklerimizde de böyle destek ola ola birbirimize alalım meleklerimizi kucağımıza inşallah...
bol c vitamini al, öksürük için taze zencefilli ve karabiberli bal ye. faydası olur rahatlarsın canım, kafan da takılmaz öksürmeye tıksırmaya:) yapma tabi yaa, ne bebeklerimize ne bize lazım değil stres...

alya3434 canım ben ilaçları aynu anda almıyordum gün içine dağıtıyordum. hem mideme fazla yüklenmemiş oluyodum, hem de bence ilaçlar daha iyi etki eder ayrı ayrı olunca.. vagifem fitil kullanmadım maalesef canım yalnızca progestan fitil onu da itebildiğim kadar itiyorum o kadar...
sıkılma canım ama stres de yapma artık lütfen

evet bu gün dışarı çıksam iyi olacak yoksa geçmiycek bu stres valla eşimle kurban adağımız var her şey güzel olsun ,hepimiz için ....
kontrolü kaybetmeden artık hareketleniyim bu gün :) en azından hapis hayatı sürmeyeyim ,evde geziyom sürekli ama dışarı çıkayım.
hangi duaları okumalıyım.

Birkaç gün önce kaan beye muayene oldum. ultrasonda hiç yumurta görülmedi. kaan bey fsh ve e2 değerlerimi istedi. 15 gün sonra tekrar gel dedi. dün hormon tahlil yaptırdım. e2:31 fsh 29 çıktı. fsh değerim çok yüksek çıktı. menapoz değeri. kaan bey fsh ım yüksek diye menapoz diyip tedavimi sonlandırır mı sizce? çok endişeleniyorum.

Allah kabul etsin canım adağınızı... inşallah amin...
çıktın mı dışarı:) hapis hayatı yaşar gibi hissediyorsan hele çabucak at kendini:) kafan dağılır iyi gelir çok...
ben her gün 707 kere Ya varis çekiyordum canım, aslında hala devam da ediyorum. çok bilmem dua aslında ama aklıma gelen şeyleri okuyordum Ayetel Kürsi falan mesela..

hamile arkadaşlara bi sorum var;
kızlar ağrı kesici kullananınız oldu mu aranızda hiç? dün baş ağrısından mahvoldum, ağrı kesici de almayınca iyice şiddetlendi. inat ettim içmedim ama gece uyandığımda bile hala devam ediyordu. hatta şu an bile sinsi sinsi bekliyo. bu dönemde Kaan Hoca'nın müsaade ettiği bir ağrı kesici var mı? Minoset kullanılıyor diye biliyorum, eczaneden aldım ama kullanmadım. tekrar olursa napıcam bilmiyorum çünkü baş ağrısı sonunda mide bulantısı yaptı ve çıkardım gece kullanmak istememekle beraber, elimin altında güvenebileceğim bir ilaç olması da beni rahatlatır açıkçası... inşallah vardır öyle bi ilaç...

kendimle beraber sizinde nefesinizi yordum yaaa tüü bana
çok sağolun canlaaarrr.he yaa hapis gibiyim saçlarım kafamda tomar olmuş banyoya girmiyom daha yarın 4.gün artık insana dönerim yavaş yavaş .
dışarı işinide yarına erteledim duş almadan çıkmayayım dedim hehehe
sonuç ne olursa olsun yıkılmayacağım kaan bey emekli olana kadar şansımız var nasıl olsa önce yaradan izini tabi.
dua önerin için çok teşekkür sanırım işin sırrı manevi huzurdaönce teslimiyet sağol canım çok sağol.yine yazarım mutlaka kim bilir hangi soruyla

Canim hamileligin baslarinda bas agrisi cok olurmus gecen haftaya kadar catliyodu basim doktora sormadim ama gebelik geciren ablalarima sordum minoset dediler ama ben yinede icmedim icim rahat etmedi bide minoset cok hafif geliyo bana bas agrimi kesecek bi ilac degil bende disimi sikip dayanmaya calisiyorum

Cok kasma kendini canim kismetinde varsa inan ki tutunuyo yavrucaklar ben ilk 3gun evdeydim ondan sonra uZun yolculuklarim oldu bu surecde ucak helikopter otobus hepsine bindim yani surekli yatmadim son zamanlarda ilaclarimi isteksiz iciyordum tahlili umutsuz verdim amaa Rabbim bana iki yavrumuda nasip etti.. İnslh guzel sonuclar alirsin en kisa zamanda...

Tatlım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah daha iyisindir. Ben hamileliğimde minoset kullanmıştım. Bu aralar eczaneye gelen hastalarımıza da minoset, parol veya tamol veriyoruz. Çok güçlü ağrıkesiciler değil ama biraz olsun rahatlatır.

Canım benim de fsh 22 sıkma canını ilaç veriyor kaan bey faydasını görürsün yaşın kaç bu arada

Canım benim de fsh 22 sıkma canını ilaç veriyor kaan bey faydasını görürsün yaşın kaç bu arada
yaşım 37. senin fsh o kadar yüksek değilmiş. benimki menapoz değeri. ölçülmeden 1 gün önce ve ölçüldüğü gün çok stresliydim. çok yüksek çıkması da bir kenara kaan bey tedavimi diğer dr lar gibi menapoz diyip sonlandırırsa korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…