- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.701
canım aşkolsun, burda hepimiz birbirimize desteğiz bak ben de zırt pırt soru soruyorum, sonuçta bilmediğimiz yollardan geçiyoruz rahat ol:)kendimle beraber sizinde nefesinizi yordum yaaa tüü bana
çok sağolun canlaaarrr.he yaa hapis gibiyim saçlarım kafamda tomar olmuş banyoya girmiyom dahayarın 4.gün artık insana dönerim yavaş yavaş .
dışarı işinide yarına erteledim duş almadan çıkmayayım dedim hehehe
sonuç ne olursa olsun yıkılmayacağım kaan bey emekli olana kadar şansımız var nasıl olsa önce yaradan izini tabi.
dua önerin için çok teşekkür sanırım işin sırrı manevi huzurdaönce teslimiyet sağol canım çok sağol.yine yazarım mutlaka kim bilir hangi soruyla
ay canım benim ben dün dayanamadım Kaan Hoca'ya yazdım, tamol dedi, minoseti sordum o da aynı dedi. yani içilebilir minoset çok zor durumda kalırsak. bana da fayda etmiyor hafif geliyor ama çok kötü olursam diye aldım artık. inşallah bir daha gerek olmaz valla aynen dayanmak lazım en iyisi...Canim hamileligin baslarinda bas agrisi cok olurmus gecen haftaya kadar catliyodu basim doktora sormadim ama gebelik geciren ablalarima sordum minoset dediler ama ben yinede icmedim icim rahat etmedi bide minoset cok hafif geliyo bana bas agrimi kesecek bi ilac degil bende disimi sikip dayanmaya calisiyorum
çok sağol canım. çok şükür daha iyiceyim.. işte tam da Kaan Hoca'nın söylediği ilaçlar, tamamdır canım inşallah ihtiyaç duymayız ama gerekirse de en azından ne içeceğimizi biliriz.Tatlım öncelikle geçmiş olsun. İnşallah daha iyisindir. Ben hamileliğimde minoset kullanmıştım. Bu aralar eczaneye gelen hastalarımıza da minoset, parol veya tamol veriyoruz. Çok güçlü ağrıkesiciler değil ama biraz olsun rahatlatır.
Geçmiş olsun canım, nezle mi oldun peki yoksa ateş de var mı? Dikkat et kendine hafta sonu iyice muhafaza et kendini pazartesiye kalmaz inşallah senin için ben de çekicem canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallahOfff kızlar yaaa.... Grip olayını dün KAAN beye yazdım grip geçmezse transfer ertelenebilirmiş iyileşmezsen pazartesi sabah erkenden embriyologu ara çözdürmesin erteleyelim dedi ateşin yüksek olması etkiliyormuş lütfen bu cuma hurmetine dua edin iyileseyim şafi çekiyorum ben de fırsat buldukça ilaç da kullanmamak gerekiyormuş sadece minoset dedi hemşire gerçi KAAN bey birkaç bitkisel içerikli bağışıklık sistemini güçlendirici takviyeler verdi ama bakalım... rabbim sabrımı sınamaya devam ediyor ama isyan etmiyorum hayırlısı diyorum allaha sığınıyorum
Hayırlısı olsun canım, benim gecikmedi hatta erken olmuştum iki- üç günkızlar yumurta toplamadan sonra adeti gecikeniniz oldu mu? zaten aklım almıyor olan yumurtalar toplanınca nasıl adet olcam diye :)
Not: maalesef toplanan yumurtlarım döllenmedi, zaten 2 tanecikti :) bir dahaki seferi denemek için sabırsızlanıyorum..
Bir de hamile arkadaşlar biz mücadeleye devam edenleri dualarınızda unutmayın nolur :)
Sağol canım ateşimi dün ölçtürdüm 36 diydi çok ateşlenme yok burun akıntısı ve hapşırma çok oluyor bu gün işe de gitmedim dinleneyim diye inşallah haftasonu toparlarım kendimi sürekli bitkisel şeyler içiyorum portakal falan vücut direncini arttırmaya çalışıyorum hayırlısı bakalımGeçmiş olsun canım, nezle mi oldun peki yoksa ateş de var mı? Dikkat et kendine hafta sonu iyice muhafaza et kendini pazartesiye kalmaz inşallah senin için ben de çekicem canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah
aynen canım, karabiber- bal- zencefil- limon inanılmaz işe yarıyor bol zencefil bol limon kesmelisin ama , pekmez de bir kaşık iç canım Rabbimin izni ile geçer inşalllahSağol canım ateşimi dün ölçtürdüm 36 diydi çok ateşlenme yok burun akıntısı ve hapşırma çok oluyor bu gün işe de gitmedim dinleneyim diye inşallah haftasonu toparlarım kendimi sürekli bitkisel şeyler içiyorum portakal falan vücut direncini arttırmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım
Buarada canım senin transfer günün adetin kaçıncı günü oluyor?Sağol canım ateşimi dün ölçtürdüm 36 diydi çok ateşlenme yok burun akıntısı ve hapşırma çok oluyor bu gün işe de gitmedim dinleneyim diye inşallah haftasonu toparlarım kendimi sürekli bitkisel şeyler içiyorum portakal falan vücut direncini arttırmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım
Canım bende de bikaç gün aralıksız baş ağrısı oldu..hatta bugündür ağrıyor..ilac almadım..ilkel yöntemlere başvurmuştum:)) alnıma ve şakaklarıma patates koyup sarmıştım..biraz iyi olmuştum:))sonra kaan beye sordum tamol içebilirsin demişti bana..ama içmemeye calıştım..dayanabilecek gibiyse içme canım..hamile arkadaşlara bi sorum var;
kızlar ağrı kesici kullananınız oldu mu aranızda hiç? dün baş ağrısından mahvoldum, ağrı kesici de almayınca iyice şiddetlendi. inat ettim içmedim ama gece uyandığımda bile hala devam ediyordu. hatta şu an bile sinsi sinsi bekliyo. bu dönemde Kaan Hoca'nın müsaade ettiği bir ağrı kesici var mı? Minoset kullanılıyor diye biliyorum, eczaneden aldım ama kullanmadım. tekrar olursa napıcam bilmiyorum çünkü baş ağrısı sonunda mide bulantısı yaptı ve çıkardım gecekullanmak istememekle beraber, elimin altında güvenebileceğim bir ilaç olması da beni rahatlatır açıkçası... inşallah vardır öyle bi ilaç...
Herkesin farkli oluyo galiba mesela benim adetim uzun surmustu histom 10.gun yapildi 15 gunde kalinlastirma surdu yani 25. Gunu bulmustu transferim.Hayırlı cumalar kızlar,
Yine ben yine aklımda bir ton sorular hayırlısı ile bitecek bunlar
Kızlar bu defa da aklıma şu takıldı. Transferi yapılmış olan arkadaşlara bu sorum.
Benim transfer günüm adetimin neredeyse 24. veya 25. günü falan bu kadar geç mi yapılıyor? sizin ne zaman yapılmıştı.
Canım ben de çikolata kisti olduğu tedavi sürecinde kist büyüdüğü için ağrı ve kramplarim vardı o yüzden bana histereskobiden sonra 2 aydır menapoz süreci uyguladı adet olmuyorum yaniaynen canım, karabiber- bal- zencefil- limon inanılmaz işe yarıyor bol zencefil bol limon kesmelisin ama , pekmez de bir kaşık iç canım Rabbimin izni ile geçer inşalllah
ay canım valla geçti gibi oluyor gece ağrıyla uyanıyorum nasıl bişiy buCanım bende de bikaç gün aralıksız baş ağrısı oldu..hatta bugündür ağrıyor..ilac almadım..ilkel yöntemlere başvurmuştum:)) alnıma ve şakaklarıma patates koyup sarmıştım..biraz iyi olmuştum:))sonra kaan beye sordum tamol içebilirsin demişti bana..ama içmemeye calıştım..dayanabilecek gibiyse içme canım..
Birkaç gün önce kaan beye muayene oldum. ultrasonda hiç yumurta görülmedi. kaan bey fsh ve e2 değerlerimi istedi. 15 gün sonra tekrar gel dedi. dün hormon tahlil yaptırdım. e2:31 fsh 29 çıktı. fsh değerim çok yüksek çıktı. menapoz değeri. kaan bey fsh ım yüksek diye menapoz diyip tedavimi sonlandırır mı sizce? çok endişeleniyorum.
Endiselenme canim testere disli aslan pencesi ic gunde 2 defa ve hayit tohumu benimde fsh 18 e cikmisti.suanda 6 canimBirkaç gün önce kaan beye muayene oldum. ultrasonda hiç yumurta görülmedi. kaan bey fsh ve e2 değerlerimi istedi. 15 gün sonra tekrar gel dedi. dün hormon tahlil yaptırdım. e2:31 fsh 29 çıktı. fsh değerim çok yüksek çıktı. menapoz değeri. kaan bey fsh ım yüksek diye menapoz diyip tedavimi sonlandırır mı sizce? çok endişeleniyorum.
Sağol canım. Sabahları aç karnıma hayıt suyu içiyorum. akşam yemeğinden önce de aslan pençesi çay içiyorum. yaklaşık bir hafta oluyor başlayalı. rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir.Endiselenme canim testere disli aslan pencesi ic gunde 2 defa ve hayit tohumu benimde fsh 18 e cikmisti.suanda 6 canim
Duzelir canim ben saglik sektorunde calisiyorum her ay degisik cikabiliyor hormon tahlilleri ve yumurta taslagi ben de 2 yildir arastiriyorumSağol canım. Sabahları aç karnıma hayıt suyu içiyorum. akşam yemeğinden önce de aslan pençesi çay içiyorum. yaklaşık bir hafta oluyor başlayalı. rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir.
Canim çok agrin varsa iç ilacı kaan bey bana oo ağrıyı çekerken yasadigin stres bebeği daha çok etkiler demistii.grip içinde salep iç sıcak sıcak bide ihlamur icebilrsin ama ggunde bir fincanı geçmesin ihlamur.muckay canım valla geçti gibi oluyor gece ağrıyla uyanıyorum nasıl bişiy buen iyisini yapmışsın ben çektim valla o pis ağrıyı içmedim inat ettim ilacı... şimdi daha beteri var yalnız grip oluyorum sanırım ( çok korkuyorum ilaç da kullanamam, ateşin yükselirse minoset iç dediler ama hiç istemiyorum içmek... bitki çayı yok, ilaç yok... of valla feci canım sıkıldı şu anda inşallah çok ağır olmam yaa...
Canim fsh icin testere disli aslan pencesi ve hayit tohumu kullan benimde yuksek cikmisti suan da fsh 6 ..bazen yuksek cikabiliyor ve ben sana arisutu bal polen karisimini oneririm yumurta olusumunu destekliyor
Kızlar slm hayirli olsun tedaviniz.hayit suyu ve aslan pencesini iki sene kadar önce bende kullandım fsh yüksekliği için hemde üç aydan fazla kullandım.fsh imizi düşürmediği gibi birde usuune hormonlarimi altüst etti ve tshimi yükseltti.bilginiz olsn herkeste aynı etkiyi göstermiyor bitkisel şeyler.hatta Brnde doktora anlattım oda kızdı her duyduğunuz şeyi uyygulamayin diyeSağol canım. Sabahları aç karnıma hayıt suyu içiyorum. akşam yemeğinden önce de aslan pençesi çay içiyorum. yaklaşık bir hafta oluyor başlayalı. rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?