- 3 Aralık 2012
- 1.270
- 1.219
- 133
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.721
canım ya bebeği etkiler diye düşünmedim hiçCanim çok agrin varsa iç ilacı kaan bey bana oo ağrıyı çekerken yasadigin stres bebeği daha çok etkiler demistii.grip içinde salep iç sıcak sıcak bide ihlamur icebilrsin ama ggunde bir fincanı geçmesin ihlamur.muck
Canim bana nahide hemşire içebilirsin demişti ama benim biraz daha ilerlemisti hamilelik istersen Netten araştır içmeden önce sen yinede ben baktım ihlamurun zararı yok yazıyor.bebiste çok etkilemnmemistir korkma sen ama dayanamayacak gibi olursan içcanım ya bebeği etkiler diye düşünmedim hiçinşallah çok etkilenmemiştir bebişim ( valla c vitaminine dadandım, bol su içiyorum, inşallah çabucak geçer diye ümit ediyorum. ıhlamur içebilir miyim? tamam olmadı 1 fincan içerim yarın gündüz iyi gelir belki... sağlıkla alsaydık meleklerimizi kucağımıza...
Ortalama fiyat vermek gerekirse 9-10 milyarı falan buluyor ilaçlarla birlikte Kişiden kişiye değişiyor tabi bu fiyatARKADAŞLAR İRENBEDE TÜP BEBEK İÇİN AŞAGI YUKARI NE KADAR GEREKİYOR...
Arkadaşlar transfer gunu de protestan fitili kullanıyormuyuz tüm ilaçlar aynı şekilde devammı o gün kesmemiz gereken ilaç var mı
tesekkürler canım inş.hepimiz güzel sonuçlar alırız.ben manisa da oturuyorum hazırlıklı olmak lazım madden..ben de bu ay içinde başlıcam inş..aslında aşılama yapalım dediler ama bende tüp yaptırayım diyorum.yaşım 37 oldugu için çok geç kalmak istemiyorum..Ortalama fiyat vermek gerekirse 9-10 milyarı falan buluyor ilaçlarla birlikte Kişiden kişiye değişiyor tabi bu fiyat
merhaba,yaşa göre anladığım öğrendiğim kadarıyla derim ki günlerin çok değerli,umarım mümkün olabildiği kadar çabuk başlayabilir ve güzel sonuçlarını alırsın. dualarımız seninle.tesekkürler canım inş.hepimiz güzel sonuçlar alırız.ben manisa da oturuyorum hazırlıklı olmak lazım madden..ben de bu ay içinde başlıcam inş..aslında aşılama yapalım dediler ama bende tüp yaptırayım diyorum.yaşım 37 oldugu için çok geç kalmak istemiyorum..
Evet canım günde 3 defa progestan fitil kullaniyorum sabah 8 o gleden sonra 4 gece 12 olarak yapıyordum günde 3 dediği için o zaman sabahı yapayım diğerini de transferden sonra bizimkide saat 3 te canım bir de bu idrara sıkışma olayı var tabi çişimi tutamamaktan korkuyorum canım 'ne kadar su içsem yeterli olur acaba abartıp tutmaktan zorlanmayayım diyorum sen nasıl yapmıştın????şuan sabah öğle akşam yapıyorsun sanırım,bizim transfer saati 2.30daydı,sabahkini 7.30da yaptım yarım saat falan yattım. öğlenkini kaan bey transferi, hemen ardından da progestanı yaptı. akşam da yatarken yine yaptım. Hakkında hayırlısı olsun.
Hayırlısı olsun transferin.hiç heyecan yapma.ben girerken baya sikisiktim transferimkolayca oldu bitti zaten çıkar çıkmaz odaya sürgünden veriyolar.ama ben surguye yapamadım 25dk sonra tuvalete götürdüler.çok sıkışık olmayanlardan bildiğim kadarıyla karnına bastiriyolar rahimi daha rahat gormek için.ama sonuçta odacan yakıcı birşey değil.hiç strese girme sakin sakın al gel bebislerini.Saat 5 ve beni uyku tutmuyor çünkü bugün transfer var hayırlısıyla büyük gün, bebişlere kavuşma günü.... Hepinizin dualarını bekliyorumbir de aklıma takılan konu şu ki idrara sıkışma durumu.... Çişimi tutamamaktan korkuyorum ne kadar su içsem yeterli olur ve su içmeye ne zaman başlamalıyım deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfen transfer saat 3 te su içmeyi abartıp zor durumda kalıp stres yapmak istemiyorum açıkçası normalde de çişini çok tutabilen birisi değilim ayy hayırlısı bakalım
hayırlısı olsun transferin. hiç heyecan yapma.bende transfer günü öyle abartmıştım ki su olayını 2.5 lt su içmiştim. ve çok rahat olmuştu transferimm ama odaya geçtiğimde öyle bir sıkışmıştım ki kalkacak durumda değildim zira kalkamıyordum kalkmak istesem mesanem acayip baskı yapıyordu ve sürgüye yaptım yap yap bitmediSaat 5 ve beni uyku tutmuyor çünkü bugün transfer var hayırlısıyla büyük gün, bebişlere kavuşma günü.... Hepinizin dualarını bekliyorumbir de aklıma takılan konu şu ki idrara sıkışma durumu.... Çişimi tutamamaktan korkuyorum ne kadar su içsem yeterli olur ve su içmeye ne zaman başlamalıyım deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfen transfer saat 3 te su içmeyi abartıp zor durumda kalıp stres yapmak istemiyorum açıkçası normalde de çişini çok tutabilen birisi değilim ayy hayırlısı bakalım
Allahım insallah sıkı sıkı tutunurlar bu yolda mücadele eden hepimizin yüzünü güldürür allahım insallahhSaat 5 ve beni uyku tutmuyor çünkü bugün transfer var hayırlısıyla büyük gün, bebişlere kavuşma günü.... Hepinizin dualarını bekliyorumbir de aklıma takılan konu şu ki idrara sıkışma durumu.... Çişimi tutamamaktan korkuyorum ne kadar su içsem yeterli olur ve su içmeye ne zaman başlamalıyım deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfen transfer saat 3 te su içmeyi abartıp zor durumda kalıp stres yapmak istemiyorum açıkçası normalde de çişini çok tutabilen birisi değilim ayy hayırlısı bakalım
canim valla aldim ihlamur ama korktum icmeye. c vitaminine dadandim icimde mandalina portakal agaclari cikacak:)) insallah etkilenmez bebisim ateslenmemeye calisiyorum, ilac da kullanmiyorum, bugun de dinleniyorum ise gitmedim. insallah toparlarim biran once... amin canim aminnn hepimizin insallahhh:))Canim bana nahide hemşire içebilirsin demişti ama benim biraz daha ilerlemisti hamilelik istersen Netten araştır içmeden önce sen yinede ben baktım ihlamurun zararı yok yazıyor.bebiste çok etkilemnmemistir korkma sen ama dayanamayacak gibi olursan içAllahım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etain inşallah
canimm! hadi bakalim geldin en guzel kismina, bebislerine kavusma gunu!:) su olayini abartma, 2,5-3 lt icersen cok sknti yasarsin, hic gerek yok. ben 1,5 lt su almistim ama bitirmedim. transferde zaten karnina bastiriyolar biraz, kimse az icmissin de demiyo:) sonrasinda strese giriyo insan cok sksinca, kalksam mi surguye mi yapsam... abartma o yuzden. bebislerin saglikla tutunsunlar insallah canim sana, hadi bakalim Allah yardimcin olsun:)Saat 5 ve beni uyku tutmuyor çünkü bugün transfer var hayırlısıyla büyük gün, bebişlere kavuşma günü.... Hepinizin dualarını bekliyorumbir de aklıma takılan konu şu ki idrara sıkışma durumu.... Çişimi tutamamaktan korkuyorum ne kadar su içsem yeterli olur ve su içmeye ne zaman başlamalıyım deneyimli arkadaşlar yardımcı olun lütfen transfer saat 3 te su içmeyi abartıp zor durumda kalıp stres yapmak istemiyorum açıkçası normalde de çişini çok tutabilen birisi değilim ayy hayırlısı bakalım
Ay canım benim tabiki çok mutlu olurum gelirsen. valla hasta bezi aldım yanıma büyüklerinden sürgü bayanlar için pek uygun değil daha önceki deneyimlerimden anladığım. bebişlerin bana uğur getirsin, kendilerine kardeş getirsin (tüp kardeşliği )anneleri de duacımız olsunhayırlısı olsun transferin. hiç heyecan yapma.bende transfer günü öyle abartmıştım ki su olayını 2.5 lt su içmiştim. ve çok rahat olmuştu transferimm ama odaya geçtiğimde öyle bir sıkışmıştım ki kalkacak durumda değildim zira kalkamıyordum kalkmak istesem mesanem acayip baskı yapıyordu ve sürgüye yaptım yap yap bitmedisen benim kadar abartma. eğerki az içersen ve yeterli bulunmazsa alttan mesanenin dolduruyorlar. bu durumu tecrübe etmiş arkadaşlarım var. ölçü değil tabiki ama hastaneye gelmeden 45 dk önce başla 1 lt kadar yeterli olur sıkışman için. ama dediğim gibi ölçü değil. sıkıştığın an bırak. bu arada bugün benimde randevum var 15:20 de. uygun olursan görmek isterim. bebeklerimle şans dilemek isterim. ve görüşemeSek bile rahat ol. Allahın izniyle herşey yolunda gidecek. ve kardan meleklerin usul usul annesinin rahmine akıp sıkı sıkı tutunacaklar inşallah.
Ay canım inşallah yoldayız şuan yolumuz çok sisli ama sonu aydınlık olacak inşallahcanimm! hadi bakalim geldin en guzel kismina, bebislerine kavusma gunu!:) su olayini abartma, 2,5-3 lt icersen cok sknti yasarsin, hic gerek yok. ben 1,5 lt su almistim ama bitirmedim. transferde zaten karnina bastiriyolar biraz, kimse az icmissin de demiyo:) sonrasinda strese giriyo insan cok sksinca, kalksam mi surguye mi yapsam... abartma o yuzden. bebislerin saglikla tutunsunlar insallah canim sana, hadi bakalim Allah yardimcin olsun:)
Amin İnşallahAllahım insallah sıkı sıkı tutunurlar bu yolda mücadele eden hepimizin yüzünü güldürür allahım insallahh
Canım ben de transfer öncesi grip olmuştum hatirliyorsan KAAN beye yazdım sonra bana takviye vitamin tarzı birkaç ilaç verdi ve bana çok iyi geldi çabuk toparladım kendimi çok şükür sende doktorla bir görüş istersencanim valla aldim ihlamur ama korktum icmeye. c vitaminine dadandim icimde mandalina portakal agaclari cikacak:)) insallah etkilenmez bebisim ateslenmemeye calisiyorum, ilac da kullanmiyorum, bugun de dinleniyorum ise gitmedim. insallah toparlarim biran once... amin canim aminnn hepimizin insallahhh:))
Sağol canım Ben de abartmayacam çok su olayını rahatlaydınız beni sağolunHayırlısı olsun transferin.hiç heyecan yapma.ben girerken baya sikisiktim transferimkolayca oldu bitti zaten çıkar çıkmaz odaya sürgünden veriyolar.ama ben surguye yapamadım 25dk sonra tuvalete götürdüler.çok sıkışık olmayanlardan bildiğim kadarıyla karnına bastiriyolar rahimi daha rahat gormek için.ama sonuçta odacan yakıcı birşey değil.hiç strese girme sakin sakın al gel bebislerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?