Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hayırlı haftalar kızlar,
A arslan33 transferin umarım çok rahat geçer canım hiç kasma kendini, Su için de seni sıkışık hissettirecek miktarda için fazlasını içmeyin diyorlar ben yarım litre bile su içsem inanılmaz sıkışıyorum mesela:S
Kızlar ya bu korkular bitmiyor benim de transferime çok az kaldı Allah izin verirse, ama aklıma çok takılıyor benim transfer adetin 24. günü şu an bile adet belirtilerim başladı göğüslerim inanılmaz ağrıyor, normalde de 28 günde bir adet görüyorum ben anlamadım benim şimdi tranferden 4 gün sonra adet günüm ama olmam di mi çünkü 10 gün sonra test günü deniyor herkesin bu günlerde mi yapılıyor kafam çok karıştı,

Hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuştur cnm. Evet benim test günüm de 10 gün sonraydı. Sonrası da 4 günde bir testler tekrarlanmisti

Ben daha yeni merkeze geldim. senin transfer olmuştur herhalde. Nerdesin ki acaba? Hangi odada

Hayırlı olsun inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunmuştur cnm. Evet benim test günüm de 10 gün sonraydı. Sonrası da 4 günde bir testler tekrarlanmisti
Teşekkür ederim, benim transferim daha yapılmadı bu hafta yapılacak inşalllah, canım aslında benim sorum adetin kaçıncı günü transfer olduğunuz?

Ben daha yeni merkeze geldim. senin transfer olmuştur herhalde. Nerdesin ki acaba? Hangi odada
Canım çok teşekkür ederim gelmene çok sevindim çok mutlu oldum ama ben telaştan senin ismini bile sormadım eşim şaşırdı hatta baya nerden tanışıyorsunuz diye ben de kadınlar arasında dedim :))) nasıl yani orda birbirini tanımayan insanlar birbirini ziyarete mi geliyorlar dedi orda ki bağ hiçbir yerde yok dedim insanlar birbirini tanımadan görmeden birbiri için birşey yapıyor ne güzel.. Eğer özelden adını telefon numaranı yazarsan sonucu ilk sana haber veririm:))) inşallah güzel heber vermek nasip olur

I
A arslan33 canım hayırlı olsun transferin..inşallah tutunur meleklerin..dualarım seninle..güzel haberler gelecek inşallah
İnşallah canım transfer oldu şimdi dinleniyorum. İiçim de acayip bi rahatlık var sonu hayırlı olur inşallah 10 gün sonra güzel haber verip yani yıla anne olarak girerim

Evet kızlar tekrar düşük yaptım nedenini bilmiyoruz ama 3 gün önce kanlar içinde uyandım ve Bebek düşmüştü,hayatımın en kötü günüydü R Ruyambebegim çok kötüyüm desteğinize ihtiyacım var,2 yavrumu da kaybettim,gene olmadı,psikolojim bozuldu,saçlarımı tutup tutup yolup sinir krizi geçiriyorum,Dr 1 sene yasakladı,Rahmi'mde yırtık oluşmuş,çok kötüyüm çok

canımm kelimelerim yetersiz yüreğim acıdıı çok hemde rabbim derdine derman versin hemen ....
atlatcaksın bu günleri sakın yapma bebeğim kendini acıtma incitme ne olur

canımmm allah sabrını şifanı versin tez zamanda çok zor bir durum ne desek, ne yapsakda acını dindirsekki...işnallah şu kandil gecesi hürmetine allahım hüzün gözyaşlarını mutluluk gözyaşlarına döndürsün

canım benim bende çok memnun oldum inşallah herşey çok güzel olacak sizin için güzel haberler alacağız senden de.... bende bodozlama daldım kendimi tanıtmadım dediğin gibi burdan edindiğimiz arkadaşlıklar gerçekten çok farklı. eşlerimize anlatsakta burdaki arkadaşlıklarımızı anlamıyorlar. dualarım seninle canım. özelden yazıyorum

çok üzüldüm şu satırlarını okurken taaa derinlerde içim acıdı. ne desem acını hafifletmeye yetmez. Rabbim sabır versin. biraz dinlenmen şu durumda çok iyi olacaktır hem ruhen hemde bedenen hazır olduğunda ve düşüğünün sebebi araştırılıp ona göre önlem alındığında yeniden başlaman daha iyi olacaktır. ama şuan sen daha önemlisin. lütfen kendini toparlamaya çalış. Allah yardımcın olsun.

D derinmasalim soyliyecek hiç birşey yok yazdıkların karsisinda ama unutma allahım insana cekemeyecegi dert vermezmis benim en büyük duam derdi veren Allah en kisa zamanda dermaninida sabrinida versin Inşallah. Sende kendini toparlamaya çalış inşallah dermanina kisa sürede kavusursun.

Gercekten benimde icim yandi ..Allahim sabir versin bizler bir sinavdayiz diye dusunuyorum ben sabredicez ve basaricaz dikkat et kendine once senin sagligin onemli gececek bu gunler vr cok daha guzel gunler gelecek ins.ben inaniyorum canim ..Allaha emanet ol...

canım gerçekten diyecek birşey yok... çok çok üzüldüm... elinden gelecek bir şey yokmuş ki canım kendni hırpalama daha fazla... Allahım sana sağlıklı sıhhatlı evlatlar nasip etsin biran önce kucağın dolsun inşallah.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…