Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

A arslan33 canım nasılsın nasıl gidiyor:) kaçıncı günündesin test tarihin ne zamandı senin canım, ben hastaydım azıcık kaçırdım bazı şeyleri sanırım. inşallah güzel haberlerle dönceksin bize bikaç gün sonra:))

sağol canım iyiyi şimdilik sakin ve rahat geçiyor sadece izmirden denizliye dönerken aydında bir kaza atlattık biraz korku ve sarsıntı yaşadım inşallah birşey olmanıştır bebişlere onun dışında iyiyim 31 ocak test günü bakalım yeni yıl bize ne getirecek????

Allahım ne kadar güzel bir duygu masallah allahım bizlerede göstersin sağsaglim kucagına al hayırlısıyla

çok çok çok sağol canım ALLAH ım sana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah en tez vakitte. hala inanamıyorum iş yerinde yazıcıdan aldım sonucu şimdi gidip gelip test sonucuna bakıyorum

Selam kızlar ben birsey sormak istiyorum dr kaan beye gidiyorum histeroskobi yaplacakti 14gundur adetim devam ediyo boyle olan varmi aranizda ne yapmaliyim

Merhaba arkadaşlar bende buraya yeni üye oldum bende tüp bebek için randevu aldım ön görüşmeleri yapılıp başlayacağım çok heycanlıyım ve korkuyorum hipogondirik hipogonadizm hastasıyım ve yumurtalama olmuyor ilaçla adet görüyorum tüp bebek için sansın var dedi gittiğim bir çok doktor, Kaan Beyi duydum burada bayadır okuyorum, araştırıyorum çok övüyorlar sitelerde ve irenbe yi tabiki başlıcaz bakalım nolcak inşallah yeni yılda hepimiz umutla kucaklarız...

veeee 10.gün beta hcg 306.107 ayyy çoook fenayımmm.ay nerelere gideyimmm....mutluluk gözyaşları dün rüyamda gördüm bir kız bir erkek göğsümde yatıyorlardı
canım çokkk sevindim gerçekten! hadi bakalım katlanarak artsın değerlerin inşallah baya da güzel çıkmış maaşallah:)

hiçbişi olmaz canım Allah'ın izniyle. onlar annelerinin karnında dış dünyadan çoook uzak tutunma çabasındalar şimdi oyyy yılbaşı hediyesi olacak Allah kısmet ederse öyle mi hadi bakalım inşallah canım dualarım sizinle:)

merhaba hayırlı uğurlu olsun tedaviniz. Kaan Hoca'ya güvenin, işini titizlikle ve profesyonelce yapan bir dr. Allah yardımcınız olsun inşallah bebeklerinize kavuşursunuz 2016'da:)

Herkese merhaba, bende iyi bir tüp bebek uzmanı ararken geçen sene bu sayfa ile karşılaştım ve sizlerin sayesinde de Kaan Bey ile tanıştım :)
Üyeliğim bu güne kısmetmiş. Bir süredir baştan başlayıp okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı ama bitiremedim tabii ki. :) Ne kadar güzel paylaşımlarda, desteklerde bulunmuşsunuz, bulunuyorsunuz.
Benimde eşimde sayı-hareket ve morfoloji sorunu var. Beni de listenize eklerseniz çok sevinirim.
Ben 33 yaşındayım, 5 yıldır evliyiz. 1 kere aşılama denedik ancak olmadı maalesef. Sonra hiç ara vermeden tüp bebeğe başladık. Ayın 22 ‘sinde histo oldum. 2 Ocakta kontrolüm var.
Benimde 5 tane orta kalite embriyom var. Biz bir türlü karar veremedik 1 mi 2 mi transfer edileceğine…
Hep 2 çocuğum olsun istemiştim ama ikiz ihtimali beni biraz tedirgin ediyor açıkçası hem hamilelik açısından hem de maddi yönden ...
Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallah …

merhabalar aramıza hoşgeldin:)
Kaan Hoca'yla mı kararsız kaldınız canım? bize sormamıştı, direkt 2 tane yuvarladılar valla ben anlamadan:)) şansın artar bence, ama tabii ki herkesin kendi durumu farklı... inşallah pozitifi yakalarsınız Allah gönlünüze göre verir:)
listeye ekledim sizi de, tabloyu koyuyorum hemen.

Teşekkür ederim tablo için, inşallah tüm bekleyenler olarak pozitifleri görürüz :)
Eşimle karar veremedik maalesef
Tek koyarsak beşinci güne gidenlerden seçeriz dedi Kaan Hoca. ama ben tabii korkuyorum ya hiç biri gitmezse diye, sonuçta böyle bir durumda herşeye yeniden başlamam gerekecek. Senin de dediğin gibi 2 tanede şansım artacak. Aradayım maalesef 2 Ocak'a kadar karar vermem lazım. Peki 2 tane olursa yine de 5 günü beklerler mi transfer için?

canım çokkk sevindim gerçekten! hadi bakalım katlanarak artsın değerlerin inşallah baya da güzel çıkmış maaşallah:)

çok sağol canım benim.inşallah inşallah kat kat artar 10.güne göre baya iyi gerçekten ben aslında 7.gün yaramazlık yapıp idrar testi yaptım pozitifi görmüştüm ama heyecan yapmak istemedim bu günde güzel haberi aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…