- 27 Temmuz 2014
- 521
- 479
- 23
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.781
Tebrikleeeer çoook sevindim.Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.çok sağol canım benimmm amin inşallah
sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHadi hayırli olsun canim insallah bebeslerin seni birakmaz
çok sağol canım allah razı olsun dualarınızı bekliyorumhiçbişi olmaz canım Allah'ın izniyle. onlar annelerinin karnında dış dünyadan çoook uzak tutunma çabasındalar şimdioyyy yılbaşı hediyesi olacak Allah kısmet ederse öyle mi hadi bakalım inşallah canım dualarım sizinle:)
ya canım bak gördün mü ne dedik sana.... belirtim yok inancım yok derken allah sana benden ümidini kesme dedi gözün aydın allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin. darısı başıma olsunçok sağol canım benim.inşallah inşallah kat kat artar 10.güne göre baya iyi gerçekten ben aslında 7.gün yaramazlık yapıp idrar testi yaptım pozitifi görmüştüm ama heyecan yapmak istemedim bu günde güzel haberi aldık
hayırlı olsun transferin canım 10 gün sonra güzel sonuç alırsın inşallahKızlar merhaba
alya3434 tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de transferimi oldum Rabbim nasip eder inşallah ben de güzel haberler veririm dua edin kızlar bizim için
Canım sana bir şey sorucam evde dinlenirsen su almaya falan ara kalkıyorsun değil mi ben kalktım hep daha doğrusu kalkmak zorunda kaldım yalnızım çünkü evdeçok sağol canım allah razı olsun dualarınızı bekliyorum
Merhaba arkadaşlar bende buraya yeni üye oldum bende tüp bebek için randevu aldım ön görüşmeleri yapılıp başlayacağım çok heycanlıyım ve korkuyorum hipogondirik hipogonadizm hastasıyım ve yumurtalama olmuyor ilaçla adet görüyorum tüp bebek için sansın var dedi gittiğim bir çok doktor, Kaan Beyi duydum burada bayadır okuyorum, araştırıyorum çok övüyorlar sitelerde ve irenbe yi tabiki başlıcaz bakalım nolcak inşallah yeni yılda hepimiz umutla kucaklarız...
çok sağol canım benimmm amin inşallah
merhaba bende uzun zamandır bu sayfayı yakip ederek sizlerin sayesinde kaan hocayla tedeaviye başladım ve bu gün nasipse yumurta toplama işlemim bitti.benim soracağım transferden sonra hemen bir iki saat içinde çıkardıklarıda uzun yola gidebilirmiyim yoksa hastane yakınında biryerde otel falan kalmalımıyım beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Allah tüm arkadaşların kucağını doldurmak nasip etsin inşAllah.
amın cnm ıns.benımde sana bır sorum war.kaan hoca tüp bebege toplam nekadar alıyor?[/Q
kaan hoca belirlemedi bizim ücreti sadece aşamalarıo takip etti irembenin kendi ücreti 4500 tl ve kişiye göre ilaç tedavisiamın cnm ıns.benımde sana bır sorum war.kaan hoca tüp bebege toplam nekadar alıyor?
evet canım 500 tl yumurta takip 4000 tl de yumurta toplama günü .anladım cnm.yanı ırenbe tüp bebek ıcın 4.500 mı alıyor??
evet canım 500 tl yumurta takip 4000 tl de yumurta toplama günü .
Canım ben de kalkıyorum zaten hastaneden çıkmadan hemşire dinlenin ama arasira dolaşın dedi kan dolaşımı da önemli yemek yiyorum herkesle beraber oturup arada yatakta oturuyorum daha banyo yapmadım transferden sonra bu gün yapacam inşallah ben de sürekli kabız olan birisiyim ama şimdilik bir sıkıntı yok kahvaltı dışında ekmek yakıyorum ilk gün süt yoğurt tarzı yemiştim ama o da gaz yaptı bağırsaklar iyice hareketlendi şimdi sadece ekmeğe dikkat etmeye çalışıyorum fındık badem ceviz dut - kayısı kuruşu yiyorum arkadaşlar gün de bir dilim ananas yemiş ben yemedim daha bir de annem bal kabağıni biraz suyla pişirip sonra süt koyup kaynatıyor çorba kıvamında ondan içiyorum o çok iyi geliyor lifli olduğu için hem de vitamin değeri çok yüksek dikkat ediyorum yine de süt var diye abartmıyorum böyle şimdilik senin transferin bu gün olduysa aramızda 3 Gün car hayırlısı bakalımCanım sana bir şey sorucam evde dinlenirsen su almaya falan ara kalkıyorsun değil mi ben kalktım hep daha doğrusu kalkmak zorunda kaldım yalnızım çünkü evde
Bir de kanız olmayın dediler ben acayip çekiyorum bu sorunu napıcam bilemedim
İnşallah canım ikimizin yakın inşallah ikimizde güzel haberler alırız Allah I'n izni ile
Dün oldu canım transferim, aynen ben de ekmek yememeye sulu yemekler yemeye dikkat ediyorum ama kabız yine de oluyorum çok salo canım, hayırlısı ile Allah kabul etsin inşallah dualarımızıCanım ben de kalkıyorum zaten hastaneden çıkmadan hemşire dinlenin ama arasira dolaşın dedi kan dolaşımı da önemli yemek yiyorum herkesle beraber oturup arada yatakta oturuyorum daha banyo yapmadım transferden sonra bu gün yapacam inşallah ben de sürekli kabız olan birisiyim ama şimdilik bir sıkıntı yok kahvaltı dışında ekmek yakıyorum ilk gün süt yoğurt tarzı yemiştim ama o da gaz yaptı bağırsaklar iyice hareketlendi şimdi sadece ekmeğe dikkat etmeye çalışıyorum fındık badem ceviz dut - kayısı kuruşu yiyorum arkadaşlar gün de bir dilim ananas yemiş ben yemedim daha bir de annem bal kabağıni biraz suyla pişirip sonra süt koyup kaynatıyor çorba kıvamında ondan içiyorum o çok iyi geliyor lifli olduğu için hem de vitamin değeri çok yüksek dikkat ediyorum yine de süt var diye abartmıyorum böyle şimdilik senin transferin bu gün olduysa aramızda 3 Gün car hayırlısı bakalım
Kızlar merhaba
alya3434 tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de transferimi oldum Rabbim nasip eder inşallah ben de güzel haberler veririm dua edin kızlar bizim için
ya canım bak gördün mü ne dedik sana.... belirtim yok inancım yok derken allah sana benden ümidini kesme dedi gözün aydın allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin. darısı başıma olsun
selam cnm tebrık ederım.kaan hocanın hastası mısın sende ?tüp bebekmı oldu cnm?
herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah tez vakitte.
toplam şu ana kadar bize ilaçlarla beraber 8000 tl gitti.anladım cnm.pekı senın nekadar tuttu toplam ilaçlarla falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?