Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

çok sağol canım allah razı olsun dualarınızı bekliyorum

ya canım bak gördün mü ne dedik sana.... belirtim yok inancım yok derken allah sana benden ümidini kesme dedi gözün aydın allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin. darısı başıma olsun

çok sağol canım allah razı olsun dualarınızı bekliyorum
Canım sana bir şey sorucam evde dinlenirsen su almaya falan ara kalkıyorsun değil mi ben kalktım hep daha doğrusu kalkmak zorunda kaldım yalnızım çünkü evde
Bir de kanız olmayın dediler ben acayip çekiyorum bu sorunu napıcam bilemedim
İnşallah canım ikimizin yakın inşallah ikimizde güzel haberler alırız Allah I'n izni ile

selam cnm ıns Rabbim nasıb eder.nekadarmıs irenbede tüp bebek fıyatları sordunmu cnm??

merhaba bende uzun zamandır bu sayfayı yakip ederek sizlerin sayesinde kaan hocayla tedeaviye başladım ve bu gün nasipse yumurta toplama işlemim bitti.benim soracağım transferden sonra hemen bir iki saat içinde çıkardıklarıda uzun yola gidebilirmiyim yoksa hastane yakınında biryerde otel falan kalmalımıyım beni aydınlatırsanız çok sevinirim.Allah tüm arkadaşların kucağını doldurmak nasip etsin inşAllah.

amın cnm ıns.benımde sana bır sorum war.kaan hoca tüp bebege toplam nekadar alıyor?

Canım ben de kalkıyorum zaten hastaneden çıkmadan hemşire dinlenin ama arasira dolaşın dedi kan dolaşımı da önemli yemek yiyorum herkesle beraber oturup arada yatakta oturuyorum daha banyo yapmadım transferden sonra bu gün yapacam inşallah ben de sürekli kabız olan birisiyim ama şimdilik bir sıkıntı yok kahvaltı dışında ekmek yakıyorum ilk gün süt yoğurt tarzı yemiştim ama o da gaz yaptı bağırsaklar iyice hareketlendi şimdi sadece ekmeğe dikkat etmeye çalışıyorum fındık badem ceviz dut - kayısı kuruşu yiyorum arkadaşlar gün de bir dilim ananas yemiş ben yemedim daha bir de annem bal kabağıni biraz suyla pişirip sonra süt koyup kaynatıyor çorba kıvamında ondan içiyorum o çok iyi geliyor lifli olduğu için hem de vitamin değeri çok yüksek dikkat ediyorum yine de süt var diye abartmıyorum böyle şimdilik senin transferin bu gün olduysa aramızda 3 Gün car hayırlısı bakalım

Dün oldu canım transferim, aynen ben de ekmek yememeye sulu yemekler yemeye dikkat ediyorum ama kabız yine de oluyorum çok salo canım, hayırlısı ile Allah kabul etsin inşallah dualarımızı

Kızlar merhaba
alya3434 tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben de transferimi oldum Rabbim nasip eder inşallah ben de güzel haberler veririm dua edin kızlar bizim için

selam cnm tebrık ederım.kaan hocanın hastası mısın sende ?tüp bebekmı oldu cnm?

herkese çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve tebrikleriniz için kızlar darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah tez vakitte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…