Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım valla zor kararlar bunlar. o embriyoları elde etmek meşakkatli bir yol olduğundan ben 5. güne gelmesini falan düşünmedim, şansım artsın diye de hep 2 tane embriyo koydurmak istedim. sonuçta tutunacaksa 3. gün de tutunuyor 2. gün de.. sen Kaan Hoca'yla iyice konuşup karar ver ama son karar hep senin ve eşinin... hakkında hayırlısı olsun canım...
Kızlar merhaba
@alya3434 tebrikler canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ben de transferimi oldum Rabbim nasip eder inşallah ben de güzel haberler veririm dua edin kızlar bizim için
canım transferin hayırlı uğurlu olsun, bebişlerin sağlıkla tutunsun sana inşallah.10 gün sonra güzel haberlerini duyarız inşallah hadi bakalım sen de kuluçkaya:))

Dağıldı canım inşallah dua et lütfen, ay bu kabızlık korkulu rüyam oldu sanki her defasında bebişlere bir şey oluyor gibi korkuyorum vala sabah sabah sinirim bozuldu ağladım tuvalette(

Dağıldı canım inşallah dua et lütfen, ay bu kabızlık korkulu rüyam oldu sanki her defasında bebişlere bir şey oluyor gibi korkuyorum vala sabah sabah sinirim bozuldu ağladım tuvalette(
canım kuru kayısı, gün kurusu yedin mi hiç? eğer kabızsan zorlama kendini tuvalette sakın dr.lar önermiyo. hiç uğraşma ağlayıp da bebişlerini de üzme bakim aaaa herşey yolunda gidecek sen üzülüp durma yeter ki...

merhaba arkadaşlar uzun süredir bu sayfayı takip ediyorum bir yıldır kaan hocanın hastasıyım iki aşılama yapıldı tutmadı tüp bebek yapmaya karar verdik bana tüp bebekde ne işlemler yapılıyor yaptıran arkadaşlar bilgi verirse sevinirim.

Çok saol canım vala kayısının yemediğim şekli kalmadı dünden beri bana mısın demedi duphalac şurup kullanın dediler onu kullandım çok şükür işe yaradı ama çok strese girdim sabah sabah, doğru söylüyorsun cnm çok saol böyle olunca ben bilerek zarar veriyormuşum gibi vicdan azabı çekiyorum vala bu hormonlar beni bir tuhaflaştırdı :/

Canım hayırlı olsun tedavin, önce vitamin veriyor kaan hoca sonra yumurtalar ilaçlarda büyütülüyor ve sonra yumurtalar toplanıyor aynı gün eşinden sperm alınıyır döllenmeye bırakılıyorlar ertesi gün arayıp bilgi veriyorlar zaten kaç embriyo ve kalitesi hakkında sonraki ay histo yapılıyor ve her şey uygunsa rahim kalınlaştırma sonra da transfer yapılıyor

Merhabalar...beni hatırlayan varmi 2014 eylül ayından beri kaan hocanın hastasıyım..geçen yıl Ocak ayında bir denemiz oldu ama kimyasal olarak sonuçlandı...uzunca bi ara verdim biraz kafamı toparladim dinlendim iki tane kardan bebisim vardı 9 aralık onları aldim 19 aralik da sonucumuz 90 cikti 24 un de testimizi tekrarladik 475 rabbime şükürler olsun ki hamileyim rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin insallahh...beni de listeye eklerseniz çok sevinirim..sonuç bekleyen arkadaşlarım hayırlı sonuçlar alırlar inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte hayirlisiyla nasip etsin insallahhh

amınnn cnm tebrıkler.tüp bebekmı oldu cnm sıze?özel olmazsa sorun warmıydı?

Canım öncelikle hayırlı olsun transferin..ben de çok yaşadm kabızlık trannsfrdrn sonra..akşamları bir dilim ananas yemiştm ve normale dönmüştü.tavsiye ederim

Hayırlı olsun...çok sevindim..Allah tamamını göstersin inşallah

ben hatırlıyorummmmm
canım Allah ım sağlıkla ve vaktiyle kucagına almayı nasip etsin
Rabbim şapşahane bi gebelik süreci nasip etsin herkese

Canım öncelikle hayırlı olsun transferin..ben de çok yaşadm kabızlık trannsfrdrn sonra..akşamları bir dilim ananas yemiştm ve normale dönmüştü.tavsiye ederim
Çok teşekkür ederim canım, inan her gün iki dilim ananas yedim yine de değişmedi ama en son şurup iyi geldi, sanırım ilaçlar daha da artırıyor bu durumu ondan bu kadar oldum ama çok şükür artık rahatım, canım benim ve benim durumumda olanlar için de dua eder misin? İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. bu bekleyiş gerçekten zormuş, düşünmemeye çalış diyorlar mümkün mü? içimde hep onların bulunduğunu hayal ediyorum ve ona göre davranıyorum, bugün araba kullanmaya başladım mesela yolların bu kadar tümsekli olduğunu bugün farkettim:S Allah hepimize kolaylık versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…