- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.821
canım aslında rahattım işe gitmiyorum transfer öncesinde rapor alacağım düşüncesiyle okulda yarım iş kalmasın diye baya yoğun çalışmıştım bu dinlenme iyi oldu ama artık sıkılmaya ve sabırsızlanmaya başladım bu gün tekrar rapor alalım diye hastaneye gittik acaba bir kan testi mi versek diye içimden geçirmedim değil ama şeytana uymadık son 3 gün direniyorum :))))senin nasıl geçiyor???test tarihin ne zaman???inşallah yeni yıla anne adayı olarak gireceğiz ve 2016 yılı miladımız olacak!!!
İyi olmana sevindim tatlım...çok teşekkür ederimmiyiyim çok şükür canım, inan çok sevindim haberine tesadüfen rastladım iyiki rastladım
iNŞALLAH canım inşallah, Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah, benim test tarihim 2 ocak canım daha var:S ben de düşündüm dedim ki bir iki gün erken mi yaptırsam acaba diye, ama canım internetten araştırdığım kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum 3. gün embriyosu 5-6-7 gün kadar sonra tutunabiliyormuş e hormon da tutunduktan sonra salgılanıyor boşu boşuna canımızı sıkmayalım hiç. ben bugün başladım çalışmaya ama bnm çalışma saatlerim esnek çok yoğun değil ayakta kalmam uzun süre gerekmiyor yani yorulmuyorum kafam dağılıyor. ama zormuş bu süreç. canım senin bugün 7. günün mü?canım aslında rahattım işe gitmiyorum transfer öncesinde rapor alacağım düşüncesiyle okulda yarım iş kalmasın diye baya yoğun çalışmıştım bu dinlenme iyi oldu ama artık sıkılmaya ve sabırsızlanmaya başladım bu gün tekrar rapor alalım diye hastaneye gittik acaba bir kan testi mi versek diye içimden geçirmedim değil ama şeytana uymadık son 3 gün direniyorum :))))senin nasıl geçiyor???test tarihin ne zaman???inşallah yeni yıla anne adayı olarak gireceğiz ve 2016 yılı miladımız olacak!!!
evet canım 7. günüm 31 ocak test günüm hayırlısı inşallah.aslında benim de işimde yapacağım çalışmları öncesinde tamamladığım için çok yoğun olmuyor rehber öğretmenim ama belli de olmuyor ani bir olay oluyor uğraşman gerekiyor ve stres yaşıyorsun hem de bu gün seminer varmış hem okula gidecem sonra seminer falan git gel hiç uğraşmayayım dedim hem de sonra olaki olumsuz bir durum olacak olursa acaba ondan mı oldu diye onun pişmanlığını yaşamayayım bu artık 4. tedavi daha temkinli davranmak istedimiNŞALLAH canım inşallah, Allah'ım dualarımızı kabul etsin inşallah, benim test tarihim 2 ocak canım daha var:S ben de düşündüm dedim ki bir iki gün erken mi yaptırsam acaba diye, ama canım internetten araştırdığım kadarıyla ne kadar doğru bilmiyorum 3. gün embriyosu 5-6-7 gün kadar sonra tutunabiliyormuş e hormon da tutunduktan sonra salgılanıyor boşu boşuna canımızı sıkmayalım hiç. ben bugün başladım çalışmaya ama bnm çalışma saatlerim esnek çok yoğun değil ayakta kalmam uzun süre gerekmiyor yani yorulmuyorum kafam dağılıyor. ama zormuş bu süreç. canım senin bugün 7. günün mü?
Anladım canım haklısın bazen iş yerinde doğrudan bizimle ilgili olmasa da diğer olaylar durumlar da insanın moralini olumsuz etkileyebiliyor. Allah gönlüne göre versin canım, testi irenbede mi yaptıracaksın yoksa başka labaratuar da mıevet canım 7. günüm 31 ocak test günüm hayırlısı inşallah.aslında benim de işimde yapacağım çalışmları öncesinde tamamladığım için çok yoğun olmuyor rehber öğretmenim ama belli de olmuyor ani bir olay oluyor uğraşman gerekiyor ve stres yaşıyorsun hem de bu gün seminer varmış hem okula gidecem sonra seminer falan git gel hiç uğraşmayayım dedim hem de sonra olaki olumsuz bir durum olacak olursa acaba ondan mı oldu diye onun pişmanlığını yaşamayayım bu artık 4. tedavi daha temkinli davranmak istedim
canım biz denizlide oturuyoruz testi de burda yaptırırız allah herkesin gönlüne göre versin inşallahAnladım canım haklısın bazen iş yerinde doğrudan bizimle ilgili olmasa da diğer olaylar durumlar da insanın moralini olumsuz etkileyebiliyor. Allah gönlüne göre versin canım, testi irenbede mi yaptıracaksın yoksa başka labaratuar da mı
Düzelmene sevindim..tabiiki dua ederim,ediyorum da her zaman herkes için..Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..ve kucağımıza da almayı göstersin inşallah..Çok teşekkür ederim canım, inan her gün iki dilim ananas yedim yine de değişmedi ama en son şurup iyi geldi, sanırım ilaçlar daha da artırıyor bu durumu ondan bu kadar oldum ama çok şükür artık rahatım, canım benim ve benim durumumda olanlar için de dua eder misin? İnşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız. bu bekleyiş gerçekten zormuş, düşünmemeye çalış diyorlar mümkün mü? içimde hep onların bulunduğunu hayal ediyorum ve ona göre davranıyorum, bugün araba kullanmaya başladım mesela yolların bu kadar tümsekli olduğunu bugün farkettim:S Allah hepimize kolaylık versin:)
Ben sana demiştim rahat ol tutcaktir bi bakkala gitmekle düşmez diye dimi gordunmu bak dediğim çıktı.hayırlısıyla kucaginada al inşallah. .veeee 10.gün beta hcg 306.107ayyy çoook fenayımmm.ay nerelere gideyimmm.... mutluluk gözyaşları dün rüyamda gördüm bir kız bir erkek göğsümde yatıyorlardı
Senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun ve allah gönlüne göre versin inşallahherkese merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. bugün son kontrollerim oldu ve 2 buçuk yılın sonunda şükürler olsun artık cumartesi günü transferim yapılacak inşallah allahım sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize nasip eder .. çok korkuyorum hem sevinç hem de içim biraz buruk olumsuz düşünmek istemiyorum ama sadece 2 embriyomuz var olmazsa başka yok ve olmuyor zaten allahım son şansım bu inşallah isteyen herkeze hepimize allahım nasip etsin dualarınızı bekliyorummm..arkadaşlarım
Sağol amin cnm inşallah seninde yarın test günün sanırım belli olucak inşallah olumlu olucak..Senin için en hayırlısı nasılsa öyle olsun ve allah gönlüne göre versin inşallah
Sağol canım inşallah o kadar heyecanlıyım ki.... Test sonucunu nasıl bekkeyecem bilemiyorum kalbim durmadan....Sağol amin cnm inşallah seninde yarın test günün sanırım belli olucak inşallah olumlu olucak..
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunDüzelmene sevindim..tabiiki dua ederim,ediyorum da her zaman herkes için..Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..ve kucağımıza da almayı göstersin inşallah..
Allah dualarını kabul eder gönlüne göre verir inşallah, hayırlı olsun şimdiden:) cumartesi benim de test günüm ikimize de hayırlı olsun:)herkese merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. bugün son kontrollerim oldu ve 2 buçuk yılın sonunda şükürler olsun artık cumartesi günü transferim yapılacak inşallah allahım sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize nasip eder .. çok korkuyorum hem sevinç hem de içim biraz buruk olumsuz düşünmek istemiyorum ama sadece 2 embriyomuz var olmazsa başka yok ve olmuyor zaten allahım son şansım bu inşallah isteyen herkeze hepimize allahım nasip etsin dualarınızı bekliyorummm..arkadaşlarım
düşündükçe ben de aynı şekilde oluyorum hatta ben alamam eşime sen al bence dedim ama bilemiyorum nasıl yapıcam, canım ya benim transfer öncesinden göğüs hassasiyetim vardı transferden sonra yavaş yavaş geçti tam tersi olması gerekmiyor muydu vala bugün Allah hayırlara çıkarsın içime bir huzursuzluk oturduSağol canım inşallah o kadar heyecanlıyım ki.... Test sonucunu nasıl bekkeyecem bilemiyorum kalbim durmadan....
sağol canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sağol canım inşallah o kadar heyecanlıyım ki.... Test sonucunu nasıl bekkeyecem bilemiyorum kalbim durmadan....
Allah dualarını kabul eder gönlüne göre verir inşallah, hayırlı olsun şimdiden:) cumartesi benim de test günüm ikimize de hayırlı olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?