- 6 Şubat 2015
- 178
- 345
- 63
- 45
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.841
inşallah amin cnm 2016 hepimiz için iyi olsun bebekli olsun inşallahAllah dualarını kabul eder gönlüne göre verir inşallah, hayırlı olsun şimdiden:) cumartesi benim de test günüm ikimize de hayırlı olsun:)
Canım hormonlardan dolayı artık vücut ne tepki vereceğini bilmiyor ki...sen takılma onlara allahım bekleyislerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallahdüşündükçe ben de aynı şekilde oluyorum hatta ben alamam eşime sen al bence dedim ama bilemiyorum nasıl yapıcam, canım ya benim transfer öncesinden göğüs hassasiyetim vardı transferden sonra yavaş yavaş geçti tam tersi olması gerekmiyor muydu vala bugün Allah hayırlara çıkarsın içime bir huzursuzluk oturdu
Ay canım hiç sorma beklemek çok zor. Nasıl dayanacam bilemiyorum düşününce bile kalbim sıkışıyor valla 2016 bize şans getirsin, çoğalarak girelim inşallahBeklemek en zoru ...
İnşallah 2015'in son günü ve 2016'nın ilk günü güzel haberlerinizi alırız
merhabalar siz bizden eskisiniz sanırım ama hoşgeldeniz aramıza... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi... yaşınızı ve probleminizi yazarsanız tabloya ekliyim sizi de:)Merhabalar...beni hatırlayan varmi2014 eylül ayından beri kaan hocanın hastasıyım..geçen yıl Ocak ayında bir denemiz oldu ama kimyasal olarak sonuçlandı...uzunca bi ara verdim biraz kafamı toparladim dinlendim iki tane kardan bebisim vardı 9 aralık onları aldim 19 aralik da sonucumuz 90 cikti 24 un de testimizi tekrarladik 475 rabbime şükürler olsun ki hamileyim rabbim sagsaglim kucagimiza almak nasip etsin insallahh...beni de listeye eklerseniz çok sevinirim..sonuç bekleyen arkadaşlarım hayırlı sonuçlar alırlar inşallah rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte hayirlisiyla nasip etsin insallahhh
merhabalar, sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallahh:)kizlar selammm
gecen cuma ultrason da bebeklerimi gordum.ikizzzzzzz.pittik pttik atiyo kalpleri
canım benim hayırlı uğurlu olsun transferin al da gel bebişlerini hayırlısıyla:)) olumsuzlukları at kafandan bu dönemde en kötü şey biliyosun bizim için... dua edicem canım sağlıkla tutunsun meleklerin inşallahh:))herkese merhaba iyi akşamlar arkadaşlar. bugün son kontrollerim oldu ve 2 buçuk yılın sonunda şükürler olsun artık cumartesi günü transferim yapılacak inşallah allahım sağlıklı hayırlı evlatlar hepimize nasip eder .. çok korkuyorum hem sevinç hem de içim biraz buruk olumsuz düşünmek istemiyorum ama sadece 2 embriyomuz var olmazsa başka yok ve olmuyor zaten allahım son şansım bu inşallah isteyen herkeze hepimize allahım nasip etsin dualarınızı bekliyorummm..arkadaşlarım
Canım kalpten gitmezsem haber veririm ya mutluluktan kalbim durur ya da..... Hayırlısımerhabalar siz bizden eskisiniz sanırım ama hoşgeldeniz aramıza... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi... yaşınızı ve probleminizi yazarsanız tabloya ekliyim sizi de:)
merhabalar, sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallahh:)
canım benim hayırlı uğurlu olsun transferin al da gel bebişlerini hayırlısıyla:)) olumsuzlukları at kafandan bu dönemde en kötü şey biliyosun bizim için... dua edicem canım sağlıkla tutunsun meleklerin inşallahh:))
esme121 canım benim eski mesajları aç mutlaka oku. bende bırak göğüs hassasiyetini, hiçbir his bile olmadı transfer sonrası:) sakın takılma göğsüm hassastı geçti falan düşüncelerine. ben "0" belirti ile öğrendim hamileliğimi:)) az kaldı bak senin de, güzel haber vericeksin bizlere ben inanıyorum:))
A arslan33 canım yarın test günün değil mi? inşallah yeni yıla bomba gibi güzel habelerle giriceksin, inan en az sizin kadar heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi, mutlaka haber ver meleklerin seninle beraberler inşallah:))
Evet cnm en zoruymuş :/ inşallah öyle olur Rabbim hepimize nasip eder inşallahBeklemek en zoru ...
İnşallah 2015'in son günü ve 2016'nın ilk günü güzel haberlerinizi alırız
Âmin canım inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah sen içini ferah tutCanım hormonlardan dolayı artık vücut ne tepki vereceğini bilmiyor ki...sen takılma onlara allahım bekleyislerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah
Test günün ne zamankrc05 ay inşallah canım vala iyi geldi mesajın çok saol. Bugüne kadar iyiydim bugün bir tuhaflık çöktü üstüme Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Doğru söylüyorsun cnm niye taktıysam Bu göğüs hassasiyeti olayına İnan bilmiyorum sonuçta hiç hamile de kalmadım ki nasıl olduğunu bilmiyorum ama inşallah hamileyim derim:))
canım bak hala olumsuzluk hissediyorum sende. nolur bi kenara bırak artık umutsuzluğu, mutluluktan yazamicaksın inşallah :))Canım kalpten gitmezsem haber veririm ya mutluluktan kalbim durur ya da..... Hayırlısı
ne demek canım. sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla, inan her test yapacak kişiyle ben de aynı heyecanı yaşıyorum tekrar tekrar. ben hep kesin çok belirtim olucak, kesin anlicam hamile olursam derdim. hamile olmadığım zamanlarda bile belirtim oldu da asıl hamile olduğumda hiçbirşey yoktu:) Allah güzel haberler vermenizi nasip etsin inşallah:))krc05 ay inşallah canım vala iyi geldi mesajın çok saol. Bugüne kadar iyiydim bugün bir tuhaflık çöktü üstüme Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Doğru söylüyorsun cnm niye taktıysam Bu göğüs hassasiyeti olayına İnan bilmiyorum sonuçta hiç hamile de kalmadım ki nasıl olduğunu bilmiyorum ama inşallah hamileyim derim:))
hayırlı günler olsun ..size ve bebeğinize sağlık dilerim, kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yüce rabbim.. benimde size bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum, benim amh 0,1 çıktı..muayenede 5 folükül görünüyor herzaman... , prof hocamızda muayenede, yumurtaların çalışıyor dedi.. tüp bebeğe başlicaz, ve bana biesteron ve inofolic verdi ..regl olunca gidecem raporumla birlikte ,yaşımda 34.. sizde tüp bebekte şansım varmı ? hiç bir tecrübem yok henüz.. çok fazla üzülüyorum .......Merhaba arkadaşlar bnde kaan beyin hastasıyım uzun zamandır yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum. gece gece uyku tutmadı burayı okurken değeri düşük olan arkadaşları okudum umut olmak için yazmak istedim benim 9.gün kan değerim 11 di bnde çok üzülmüştüm olmadı diye ama kaan bey 9.gün için değerin güzel olduğunu önmli olan katlanması olduğunu söyledi daha sonra 12.gün de 33 çıktı ve devam etti şükür şimdi kısmetse bnimde oğlum olcak.bu arada sorunum rezerv azlığı amh 0.01 uzun mücadeleler sonucu bu günlere geldik Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
krc05 cnm çok teşekkürler iyi dileklerin için inşallah hepimizin yüzü güler 2016 da ..merhabalar siz bizden eskisiniz sanırım ama hoşgeldeniz aramıza... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi... yaşınızı ve probleminizi yazarsanız tabloya ekliyim sizi de:)
merhabalar, sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallahh:)
canım benim hayırlı uğurlu olsun transferin al da gel bebişlerini hayırlısıyla:)) olumsuzlukları at kafandan bu dönemde en kötü şey biliyosun bizim için... dua edicem canım sağlıkla tutunsun meleklerin inşallahh:))
esme121 canım benim eski mesajları aç mutlaka oku. bende bırak göğüs hassasiyetini, hiçbir his bile olmadı transfer sonrası:) sakın takılma göğsüm hassastı geçti falan düşüncelerine. ben "0" belirti ile öğrendim hamileliğimi:)) az kaldı bak senin de, güzel haber vericeksin bizlere ben inanıyorum:))
A arslan33 canım yarın test günün değil mi? inşallah yeni yıla bomba gibi güzel habelerle giriceksin, inan en az sizin kadar heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi, mutlaka haber ver meleklerin seninle beraberler inşallah:))
Sonucun belli oldu mu bugün müydü test gününCanım hormonlardan dolayı artık vücut ne tepki vereceğini bilmiyor ki...sen takılma onlara allahım bekleyislerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah
Kizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah[/QUOTE
Kizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah[/QUOT. Amin cnm insallah bizde aliriz böyle bi haber birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?