Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım hormonlardan dolayı artık vücut ne tepki vereceğini bilmiyor ki...sen takılma onlara allahım bekleyislerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah

merhabalar siz bizden eskisiniz sanırım ama hoşgeldeniz aramıza... Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi... yaşınızı ve probleminizi yazarsanız tabloya ekliyim sizi de:)
kizlar selammm
gecen cuma ultrason da bebeklerimi gordum.ikizzzzzzz.pittik pttik atiyo kalpleri
merhabalar, sağlıkla büyüsün bebişleriniz inşallahh:)
canım benim hayırlı uğurlu olsun transferin al da gel bebişlerini hayırlısıyla:)) olumsuzlukları at kafandan bu dönemde en kötü şey biliyosun bizim için... dua edicem canım sağlıkla tutunsun meleklerin inşallahh:))
esme121 canım benim eski mesajları aç mutlaka oku. bende bırak göğüs hassasiyetini, hiçbir his bile olmadı transfer sonrası:) sakın takılma göğsüm hassastı geçti falan düşüncelerine. ben "0" belirti ile öğrendim hamileliğimi:)) az kaldı bak senin de, güzel haber vericeksin bizlere ben inanıyorum:))
A arslan33 canım yarın test günün değil mi? inşallah yeni yıla bomba gibi güzel habelerle giriceksin, inan en az sizin kadar heyecanla bekliyorum güzel haberlerinizi, mutlaka haber ver meleklerin seninle beraberler inşallah:))

Canım kalpten gitmezsem haber veririm ya mutluluktan kalbim durur ya da..... Hayırlısı

krc05 ay inşallah canım vala iyi geldi mesajın çok saol. Bugüne kadar iyiydim bugün bir tuhaflık çöktü üstüme Allah hayırlara çıkarsın inşallah. Doğru söylüyorsun cnm niye taktıysam Bu göğüs hassasiyeti olayına İnan bilmiyorum sonuçta hiç hamile de kalmadım ki nasıl olduğunu bilmiyorum ama inşallah hamileyim derim:))

Test günün ne zaman

Canım kalpten gitmezsem haber veririm ya mutluluktan kalbim durur ya da..... Hayırlısı
canım bak hala olumsuzluk hissediyorum sende. nolur bi kenara bırak artık umutsuzluğu, mutluluktan yazamicaksın inşallah :))
ne demek canım. sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla, inan her test yapacak kişiyle ben de aynı heyecanı yaşıyorum tekrar tekrar. ben hep kesin çok belirtim olucak, kesin anlicam hamile olursam derdim. hamile olmadığım zamanlarda bile belirtim oldu da asıl hamile olduğumda hiçbirşey yoktu:) Allah güzel haberler vermenizi nasip etsin inşallah:))

hayırlı günler olsun ..size ve bebeğinize sağlık dilerim, kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yüce rabbim.. benimde size bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum, benim amh 0,1 çıktı..muayenede 5 folükül görünüyor herzaman... , prof hocamızda muayenede, yumurtaların çalışıyor dedi.. tüp bebeğe başlicaz, ve bana biesteron ve inofolic verdi ..regl olunca gidecem raporumla birlikte ,yaşımda 34.. sizde tüp bebekte şansım varmı ? hiç bir tecrübem yok henüz.. çok fazla üzülüyorum .......

krc05 cnm çok teşekkürler iyi dileklerin için inşallah hepimizin yüzü güler 2016 da ..

bahar35baha cnm bnmde amh düşüklüğü vardı. Kaan beyle tüp bebek tedavisine başladık. İlk başta benim değerlerim de düşük başladı 10.gün 20 kaan beyle konuştuk ben çok üzülmüştüm bana da değerin iyi katlanması gerekir dedi 4 gün sonra tekrar ve değerim 141 oldu tekrar 4 gün sonra 1638 oldu bebeğim 7 haftalık ti kalp atışını duyduk 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.. Rabbim kimseye yaşatmasın... İnşallahbundan sonrakiler de böyle bişey yaşamayız

Kizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayet Allahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah

Amin cnm i

Amin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…