Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım çok sevindim gerçekten!!! hadi bakalım sağlıkla katlansın sağlıkla büyüsün bebişin inşallahh:))

R Realist-20 canım benim, Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah... dualarımdasın...
A arslan33 canım aklımız sende güzel haberlerini bekliyoruz:)
Saol cnm inşallah Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin. Hamile olan arkadaşlarında kucaklarına almayı nasip etsin.

cnm çok güzel harika bir haber yeni yıl sana bebekle merhaba dedi allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah tebriklerr..

Âmin canım
Âmin cnm inşallah vala ben de test zamanım yaklaştıkça hem gerginleşiyorum hem de heyecanım tavan yaptı Allah hayırlara çıkarsın cânım çok saol

Ay canım çok sevindim tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benim için de dua eder misin canım

Ay canim cok mutlu oldum sukur atlatmissin darisi basimiza hangi hastanede dogum yaptin canim bende arastiriyorumda benimde ikiz malum tedirginim 19 hafta icindeyim insallh bende atlatirim insan ister istemez korkuyo iste..bebislerini opuyorum saglikla buyusunler inslh..

Slm arkadaşlar. Tup bebek tedavisine başladım. Iki gundur hastanede cetrotide vurulduk. igneden sonra o bolgede yanma oldu. Bugün üçüncü günüm. Cetrotide iğneyiaz önce kendim yaptım. Ama hiç yanma olmadı. Igneyi yanlış mi uyguladim sizce?

bişey sormak istiyorum.. tüp bebek merkezlerinde hamile kaldıktan sonra doğum ve diğer masrafları ücretsiz karşılıyor demişti arkadaşım.. doğru mu

Allh analı babalı büyütsün canım çok sevindim.. darısı bizimkine ve tüm bekleyenlere.. nerde yaptın doğumu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…