- 2 Kasım 2015
- 36
- 21
- 3
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.861
Hadi hayirli olsun canim allah insallah bizlerede nasip etsin duat et canim bizleredeAmin cnm i
Canım isim isim olmasada allahım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah diyorum herc zaman dualarımdasınızHadi hayirli olsun canim allah insallah bizlerede nasip etsin duat et canim bizlerede
Amin canim allah razi olsunCanım isim isim olmasada allahım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah diyorum herc zaman dualarımdasınız
canım çok sevindim gerçekten!!!Kizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Saol cnm inşallah Rabbim tez zamanda bana ve isteyen herkese sağlıklı sıhhatli nasip etsin. Hamile olan arkadaşlarında kucaklarına almayı nasip etsin.R Realist-20 canım benim, Allahım sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah... dualarımdasın...
A arslan33 canım aklımız sende güzel haberlerini bekliyoruz:)
Allah razi olsn cnm nerde yaptirmistn sen hangi sehirdeCanım isim isim olmasada allahım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah diyorum herc zaman dualarımdasınız
cnm çok güzel harika bir haber yeni yıl sana bebekle merhaba dedi allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah tebriklerr..Kizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Aynen öyle oldu canım rabbime şükürler olsun allahım tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla ve isteyen herkese versincnm çok güzel harika bir haber yeni yıl sana bebekle merhaba dedi allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah tebriklerr..
Canım Biz denizlide oturuyoruz tedavimizi de KAAN bey yaptı çok şükür ki 4. Tedavimizde bu aşamalara geldik allahım bebişlerimizi hayırlı evlat olarak görmeyi nasip etsinAllah razi olsn cnm nerde yaptirmistn sen hangi sehirde
Insallah cnm insallahCanım Biz denizlide oturuyoruz tedavimizi de KAAN bey yaptı çok şükür ki 4. Tedavimizde bu aşamalara geldik allahım bebişlerimizi hayırlı evlat olarak görmeyi nasip etsin
Âmin cnm inşallah vala ben de test zamanım yaklaştıkça hem gerginleşiyorum hem de heyecanım tavan yaptı Allah hayırlara çıkarsın cânım çok saolcanım bak hala olumsuzluk hissediyorum sende. nolur bi kenara bırak artık umutsuzluğu, mutluluktan yazamicaksın inşallah :))
ne demek canım. sizin güzel haberlerinizi bekliyoruz heyecanla, inan her test yapacak kişiyle ben de aynı heyecanı yaşıyorum tekrar tekrar. ben hep kesin çok belirtim olucak, kesin anlicam hamile olursam derdim. hamile olmadığım zamanlarda bile belirtim oldu da asıl hamile olduğumda hiçbirşey yoktu:) Allah güzel haberler vermenizi nasip etsin inşallah:))
Ay canım çok sevindim tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benim için de dua eder misin canımKizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Yarın test günüm inşallahTest günün ne zaman
Ay canim cok mutlu oldum sukur atlatmissin darisi basimiza hangi hastanede dogum yaptin canim bende arastiriyorumda benimde ikiz malum tedirginim 19 hafta icindeyim insallh bende atlatirim insan ister istemez korkuyo iste..bebislerini opuyorum saglikla buyusunler inslh..Kızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
Amin canım inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz allahım sana da pozitif sonuç almayı nasip etsin inşallahAy canım çok sevindim tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah benim için de dua eder misin canım
Kızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?