- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #16.881
Benden nazilliden gidiyorum sorun olmaz canım daha uzak yerden gelenlerde oluyo için rahat olsunKızlar yine kafamda sorular başlıyor KAAN bey izmir disindan olan hastalarını da transferden sonra muayeneye çağırıyor mu??? Biz denizlide oturuyoruz cagirirsa yol sıkıntı mı olur acaba diyorum nerden baksan en az 3 saat yol var? Böyle çevre şehirlerden giden arkadaşlar var mı????
canım benim çok sevindim senin için! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin meleklerini inşallah darısı başımıza olsun:) ben de sorayım nerde yaptın doğumunu:) sanırım hamile arkadaşların en merak ettiği soru bu şu anda... kendine ve paşalarına iyi bak:)Kızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
Kizlarrrr yeni yılın ilk mutlu haberi benden olsun ancak kendime geliyorum burdan hamileyim haberi vermeyi o kadar çok istemiştim ki... Evet ve nihayetAllahım bize 2016 ya çoğalarak ve mutluluk gözyaşlarıyla girmeyi nasip etti çok çok çok şükür. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah
Kızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
Canım ya çok üzüldüm devam ediyor diye çok sevinmiştim.benim ilk hamileliğimde öyle oldu kürtaj olmuştum şükür şimdiki sağlıklı devam ediyor inşallah en yakın zamanda seninde sağlıklı güzel devam eden bi hamileliğin olur kucağına alabilirsinbahar35baha cnm bnmde amh düşüklüğü vardı. Kaan beyle tüp bebek tedavisine başladık. İlk başta benim değerlerim de düşük başladı 10.gün 20 kaan beyle konuştuk ben çok üzülmüştüm bana da değerin iyi katlanması gerekir dedi 4 gün sonra tekrar ve değerim 141 oldu tekrar 4 gün sonra 1638 oldu bebeğim 7 haftalık ti kalp atışını duyduk 8.haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.. Rabbim kimseye yaşatmasın... İnşallahbundan sonrakiler de böyle bişey yaşamayız
Merhaba canım tabiki şansın vardır 5 folikül görünmesi güzel yeterki dolu kaliteli olsun benim çoğu zamn hiç folikül görünmüyodu ben baya bi uğraştım Allahım seni çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah.Allahım ol desin yeterki olurhayırlı günler olsun ..size ve bebeğinize sağlık dilerim, kucağınıza almayı nasip etsin inşallah yüce rabbim.. benimde size bi sorum olacak cevaplarsanız çok mutlu olurum, benim amh 0,1 çıktı..muayenede 5 folükül görünüyor herzaman... , prof hocamızda muayenede, yumurtaların çalışıyor dedi.. tüp bebeğe başlicaz, ve bana biesteron ve inofolic verdi ..regl olunca gidecem raporumla birlikte ,yaşımda 34.. sizde tüp bebekte şansım varmı ? hiç bir tecrübem yok henüz.. çok fazla üzülüyorum .......
Cnm çok sevindim süper alkahım kucağına almayı nasip etsin çıktın mı hastaneden seninle tanışmayı çok istiyordum bende ordayım ve bugün transferin olucak 1 saat sonra heyecandan ölücem YaaMerhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü son kontrolüm tabi doğurmazsam. Eğer doğurmazsam 11 ocakta Allah.in izniyle bende yavrularıma kavuşuyorum.hamile arkadaşlarım, Allah tamamını erdirsin. Ve transfer olan, olacak, bu yolda yeni olan tüm arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun. Ve doğumun hangi hastanede olduğunu merak eden arkadaşlarım, ikiz bebekleri kaan bey egepol.de dogurtuyor.. Tekil gebelikte bildiğim kadarıyla çınarlıda.
teşekkür ederim cevap yazdığınız için .. amin , inşallah ilk tüp bebek denemem de olur yoksa bu stres insanın psikolojisini bozuyor ..siz şuan hamilesiniz galiba inşallah kucağınıza almayı nasip eder yüce rabbim sağlıkla ...iki embriyo transfer edermi sizce devlette yaptırıyorum ben..Merhaba canım tabiki şansın vardır 5 folikül görünmesi güzel yeterki dolu kaliteli olsun benim çoğu zamn hiç folikül görünmüyodu ben baya bi uğraştım Allahım seni çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah.Allahım ol desin yeterki olur
Canım allah sağlıkla büyüdüğü günler göstersin ve darısı tüm bekleyenlerin başına olsunKızlar mutlu bol bebekli neşeli yıllar dileğiyle.29.12.2015te pasalarimi kucağıma aldım önce Allahın izni Kaan beyin vesilesiyle.çok şükür hersey yolunda gitti.darısı tüm bebek isteyenlere inşallah.hepimiz için dua ettim ameliyatta
Canım allah sağlıkla kucağına aldırsın az kaldı inşallah sıkıntısız kolaylıkla gerçekleşsin doğumun artık evinizin kokusu bile değişecek cennet kokuları yayılacak her yere tüm sıkıntıların bekleyişlerin sonu artık sağlıklı günleriniz olsun hep beraberMerhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü son kontrolüm tabi doğurmazsam. Eğer doğurmazsam 11 ocakta Allah.in izniyle bende yavrularıma kavuşuyorum.hamile arkadaşlarım, Allah tamamını erdirsin. Ve transfer olan, olacak, bu yolda yeni olan tüm arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun. Ve doğumun hangi hastanede olduğunu merak eden arkadaşlarım, ikiz bebekleri kaan bey egepol.de dogurtuyor.. Tekil gebelikte bildiğim kadarıyla çınarlıda.
Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin ve degerlerin artarak devam etsin. rabbim tüm bekleyenlerin bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın inşallahKızlar merhaba,
Şükürler olsun ki pozitif sonuç aldık, Allah'ım sağlıkla devamını getirsin katlanarak artsın inşallah değerlerimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, herkese teşekkür ederim destek oldunuz bana Allah razı olsun
canımm... inan çokk sevindim pozitifi görmene çok şükür:) bak gördün mü ne göğüs hassasiyet ne başka bişey değilmiş bebişlerimizin bizle olduğuna işaret... sağlıkla devam etsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini (ya da bebişlerini):))krc05 canım teşekkür ederim çok şükür bin şükür pozitif sonucum Allah razı olsun senden de vala çok destek oldu bana mesajların
canım maaşallah... şaka gibi ben tedaviye başladğımda sen yeni hamileydin sanırım:)) nasıl geçiyor zaman gerçekten, Allah sağlıcakla meleklerini kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü son kontrolüm tabi doğurmazsam. Eğer doğurmazsam 11 ocakta Allah.in izniyle bende yavrularıma kavuşuyorum.hamile arkadaşlarım, Allah tamamını erdirsin. Ve transfer olan, olacak, bu yolda yeni olan tüm arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun. Ve doğumun hangi hastanede olduğunu merak eden arkadaşlarım, ikiz bebekleri kaan bey egepol.de dogurtuyor.. Tekil gebelikte bildiğim kadarıyla çınarlıda.
Cnm benim çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin tebrik ederimKızlar merhaba,
Şükürler olsun ki pozitif sonuç aldık, Allah'ım sağlıkla devamını getirsin katlanarak artsın inşallah değerlerimiz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, herkese teşekkür ederim destek oldunuz bana Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?