Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar yine kafamda sorular başlıyor KAAN bey izmir disindan olan hastalarını da transferden sonra muayeneye çağırıyor mu??? Biz denizlide oturuyoruz cagirirsa yol sıkıntı mı olur acaba diyorum nerden baksan en az 3 saat yol var? Böyle çevre şehirlerden giden arkadaşlar var mı????

Benden nazilliden gidiyorum sorun olmaz canım daha uzak yerden gelenlerde oluyo için rahat olsun

krc05 merhabalar..evet sanırım sizden biraz daha eskiyim yaşım 31 asıl Problem tüp tıkanıklığı,iki tüpüm de tikalı...bunun yanı sıra eşimin de morfoloji sorunu var.rezerv de de sikintimiz var..Güzel dileklerin için çokkk teşekkür ederimm..rabbim bebek bekleyen bütün anne adaylarına sağlıkla kucaklarina almayi nasip etsin inşallah...dört gözle bu günleri bekleyen nerde kim varsa rabbim hayırlı vakitleri hayırla sağlıkla nasip etsin

canım benim çok sevindim senin için! Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin meleklerini inşallah darısı başımıza olsun:) ben de sorayım nerde yaptın doğumunu:) sanırım hamile arkadaşların en merak ettiği soru bu şu anda... kendine ve paşalarına iyi bak:)
esme121 canım bugün de senin güzel haberlerini bekliyoruz:) 2016'nın ilk güzel haberi senden olsun inşallah:))
bu arada listemizin güncel halini ekliyorum; maaşallah renklerimiz giderek artıyor, daha da artsın inşallah...

Gunaydin herkese :) bende muayeneden ciktim simdi. İnsallah haftaya cumartesi transferim var. Cok heyecanliyim su anda...

Cok sevindim arslan33 , allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah. Darisi bekleyen herkesin basina

Tebrik ederim, ne güzel bir yeni yil olmus sizler icinnn :))) saglikla buyut pasalarini insallah

Canım ya çok üzüldüm devam ediyor diye çok sevinmiştim.benim ilk hamileliğimde öyle oldu kürtaj olmuştum şükür şimdiki sağlıklı devam ediyor inşallah en yakın zamanda seninde sağlıklı güzel devam eden bi hamileliğin olur kucağına alabilirsin

Merhaba canım tabiki şansın vardır 5 folikül görünmesi güzel yeterki dolu kaliteli olsun benim çoğu zamn hiç folikül görünmüyodu ben baya bi uğraştım Allahım seni çok uğraştırmadan nasip etsin inşallah.Allahım ol desin yeterki olur

Merhaba arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı ve çarşamba günü son kontrolüm tabi doğurmazsam. Eğer doğurmazsam 11 ocakta Allah.in izniyle bende yavrularıma kavuşuyorum. hamile arkadaşlarım, Allah tamamını erdirsin. Ve transfer olan, olacak, bu yolda yeni olan tüm arkadaşlarımın da Allah yardımcısı olsun. Ve doğumun hangi hastanede olduğunu merak eden arkadaşlarım, ikiz bebekleri kaan bey egepol.de dogurtuyor.. Tekil gebelikte bildiğim kadarıyla çınarlıda.

Cnm çok sevindim süper alkahım kucağına almayı nasip etsin çıktın mı hastaneden seninle tanışmayı çok istiyordum bende ordayım ve bugün transferin olucak 1 saat sonra heyecandan ölücem Yaa

teşekkür ederim cevap yazdığınız için .. amin , inşallah ilk tüp bebek denemem de olur yoksa bu stres insanın psikolojisini bozuyor ..siz şuan hamilesiniz galiba inşallah kucağınıza almayı nasip eder yüce rabbim sağlıkla ...iki embriyo transfer edermi sizce devlette yaptırıyorum ben..

Canım allah sağlıkla büyüdüğü günler göstersin ve darısı tüm bekleyenlerin başına olsun

Canım allah sağlıkla kucağına aldırsın az kaldı inşallah sıkıntısız kolaylıkla gerçekleşsin doğumun artık evinizin kokusu bile değişecek cennet kokuları yayılacak her yere tüm sıkıntıların bekleyişlerin sonu artık sağlıklı günleriniz olsun hep beraber

Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin ve degerlerin artarak devam etsin. rabbim tüm bekleyenlerin bekleyişlerini hayırla sonuçlandırsın inşallah

krc05 canım teşekkür ederim çok şükür bin şükür pozitif sonucum Allah razı olsun senden de vala çok destek oldu bana mesajların
canımm... inan çokk sevindim pozitifi görmene çok şükür:) bak gördün mü ne göğüs hassasiyet ne başka bişey değilmiş bebişlerimizin bizle olduğuna işaret... sağlıkla devam etsin sağlıkla al kucağına inşallah bebişini (ya da bebişlerini):))

canım maaşallah... şaka gibi ben tedaviye başladğımda sen yeni hamileydin sanırım:)) nasıl geçiyor zaman gerçekten, Allah sağlıcakla meleklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Cnm benim çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…