Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

bu fiyatlar ilaçlarla olan mı yoksa sadce kaanbey ve hastane ücretimi ? bilgi verirseniz sevinirim.

arkadaşlar merhaba, bende kaan beye gittim görüşme yaptık..bende bir dünya test istedi vitaminler verdi kullanmaya başladım..ama benim yaşım genç değil.benim gibi yaşı ileri olup hamile kalan arkadaşalrımız varmı? dr.kaan beyde.

I laflar onkey, post: 44949343, member: 545579"]bu fiyatlar ilaçlarla olan mı yoksa sadce kaanbey ve hastane ücretimi ? bilgi verirseniz sevinirim.[/QUOTE]
İlaçlarla beraber. Gerçi irenbeyi aradığınızda isterseniz ücretsiz doktorla ön görüşmede de ayrıntılı bilgi alabilirsiniz. Sonuçta doktorun söyledikleri çok daha belirleyici olur. Canım herkesin durumu kendine özel

Son düzenleme:
selam arkadaşlar. aranızda yumurtası gelişmeyen oldu mu? sebebi hakkında bir fikri olan var mı?

Kizlar toplama islemi yapildi adet oldum adet bitince histereskopi yapilacakti 4-5 gun suren adetim 8.gun oldu hala ara ara lekelenmem var bitemedi aradim irenbeyi ilaclsrdan olabilecegini soylediler persembeye ertelediler boyle bisey yasayan oldumu?

Kizlar toplama islemi yapildi adet oldum adet bitince histereskopi yapilacakti 4-5 gun suren adetim 8.gun oldu hala ara ara lekelenmem var bitemedi aradim irenbeyi ilaclsrdan olabilecegini soylediler persembeye ertelediler boyle bisey yasayan oldumu?
Benim oldu 10.gün histo oldum üstelik hala daha çok hafif lekelenmem vardı bi sıkıntı olmuyo yani hayırlısı olsun..

selamm canim yasin kac bilmiyorum ama ben 38 yasindayim 5. denemede ama kaan beyle ilk deneme 3 aylik ikiz hamileyim.kafana takma nasipse hic bisey engel degil.allahim sanada nasip etsin insallah

Kızlar Kaan hocada randevu konusunda sıkıntı yaşanıyor mu acaba?Ben şehir dışından uzaktan geleceğim ve tahmini adet tarihime göre temkinli 1-2 gün önce orada olacağım ama adetimin 2. ya yada 3. günü tam ne zamana denk gelir bilemiyorum ve bu yüzden randevuyu şimdiden gitmeden alamıyorum.Adet olunca arasam orada randevu alsam sıkıntı olur mu?

Merhaba monkey , 8.000 tl fiyata ilaçlar dahil ancak ilaçlar kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Daha çok/daha az olabilir.

Merkez tüp bebek tedavisi için 4.500 tl, eğer yapılırsa hiteroskopi içinde 1.000 tl alıyor.

Hayırlısı olsun değerin ikizmiş gibi geldi benim 10.gün 186 dıydı değerin çok güzel maşallah
Yaa ilk bana da öyle geldi ama 10. Gün 395 14. Gün 1560 değer ikiz olsa daha çok artmaz mıydı ? Bir dee dr yine tahlil istedi tahlil. 4 gün bir daha istedi niye istedi yine anlamadım

Yaa ilk bana da öyle geldi ama 10. Gün 395 14. Gün 1560 değer ikiz olsa daha çok artmaz mıydı ? Bir dee dr yine tahlil istedi tahlil. 4 gün bir daha istedi niye istedi yine anlamadım
Bendende tahlil 3 kez istemişti düzenli katlanıyor mu diye bakıyolar sadece değere bakılıP ikiz olduğu tam belli olmaz tabi ultrason lazım ama benım değerlerim 186 , 1116 , 5056 diye arttı sonrada ultrasonda küçük meleklerimi gördüm hakkında hayırlısı olsun inşlh.

Canım çok teşekkür ederim, inşallah ben de bir an önce görürüm meleklerimi seni de tebrik ederim. İnşallah sağ salim alırsın kucağına bebekleri. Darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…