- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.181
Bende şuana kadar okuduğum diğer yorumlarda da Kaan BOZKURT ismini çok duydum ancak hastanede tüp bebek raporu kabul edilmiyormuş galiba fiyat olarak buradaki arkadaşlar toplamda 8.000 TL falan fiyat yazmışlar. Bu fiyat maddi olarak bizi çok zorlar ve tutmama olasılığında her tedavi için bu fiyatları çıkarmamız imkansız.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinKızlar 10. Değerim 395, 14. Gün 1560. Çok şükür değerim iki ye katlamış
Aminn canım inşallahAllah sağ salim kucağına almayı nasip etsindarısı bizim başımıza artık
Bizim toplamda 8.5 tuttu arkadasim transferden sonra ne kadar harcariz bilmiyorum.ilac+merkez+vitamin hepsi 8.500tlmeleqii post: 44959257 .!.:Sadece kaan bey ve hastane ücreti
Benim oldu 10.gün histo oldum üstelik hala daha çok hafif lekelenmem vardı bi sıkıntı olmuyo yani hayırlısı olsun..Kizlar toplama islemi yapildi adet oldum adet bitince histereskopi yapilacakti 4-5 gun suren adetim 8.gun oldu hala ara ara lekelenmem var bitemedi aradim irenbeyi ilaclsrdan olabilecegini soylediler persembeye ertelediler boyle bisey yasayan oldumu?
Hayırlısı olsun değerin ikizmiş gibi geldi benim 10.gün 186 dıydı değerin çok güzel maşallahKızlar 10. Değerim 395, 14. Gün 1560. Çok şükür değerim iki ye katlamış
selamm canim yasin kac bilmiyorum ama ben 38 yasindayim 5. denemede ama kaan beyle ilk deneme 3 aylik ikiz hamileyim.kafana takma nasipse hic bisey engel degil.allahim sanada nasip etsin insallaharkadaşlar merhaba, bende kaan beye gittim görüşme yaptık..bende bir dünya test istedi vitaminler verdi kullanmaya başladım..ama benim yaşım genç değil.benim gibi yaşı ileri olup hamile kalan arkadaşalrımız varmı? dr.kaan beyde.
Yaa ilk bana da öyle geldi ama 10. Gün 395 14. Gün 1560 değer ikiz olsa daha çok artmaz mıydı ? Bir dee dr yine tahlil istedi tahlil. 4 gün bir daha istedi niye istedi yine anlamadımHayırlısı olsun değerin ikizmiş gibi geldi benim 10.gün 186 dıydı değerin çok güzel maşallah
Bendende tahlil 3 kez istemişti düzenli katlanıyor mu diye bakıyolar sadece değere bakılıP ikiz olduğu tam belli olmaz tabi ultrason lazım ama benım değerlerim 186 , 1116 , 5056 diye arttı sonrada ultrasonda küçük meleklerimi gördüm hakkında hayırlısı olsun inşlh.Yaa ilk bana da öyle geldi ama 10. Gün 395 14. Gün 1560 değer ikiz olsa daha çok artmaz mıydı ? Bir dee dr yine tahlil istedi tahlil. 4 gün bir daha istedi niye istedi yine anlamadım
Canım çok teşekkür ederim, inşallah ben de bir an önce görürüm meleklerimiBendende tahlil 3 kez istemişti düzenli katlanıyor mu diye bakıyolar sadece değere bakılıP ikiz olduğu tam belli olmaz tabi ultrason lazım ama benım değerlerim 186 , 1116 , 5056 diye arttı sonrada ultrasonda küçük meleklerimi gördüm hakkında hayırlısı olsun inşlh.
Cok teşekkür ederim canımBizim toplamda 8.5 tuttu arkadasim transferden sonra ne kadar harcariz bilmiyorum.ilac+merkez+vitamin hepsi 8.500tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?