Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

selamm canim yasin kac bilmiyorum ama ben 38 yasindayim 5. denemede ama kaan beyle ilk deneme 3 aylik ikiz hamileyim.kafana takma nasipse hic bisey engel degil.allahim sanada nasip etsin insallah

ne kadar sevindim anlatamam ,benim yaş 42..allaha şükür yumurta var sperm var tutunma olmuyor..bir dr.endometriozis dedi, diğeri anemiyom dedi..şimdide Kaan Beyde deneyeceğiz, geçen sene hata ettim başka bir yere gittim, olsun bunada şükür,heryerde bişeyler öğrendim :))Kaan beyin verdiği vitaminlere başladım.Kendim ayrıca eğriçayırın arı sütünü aldım hergün almaya başladım..Dediğin gibi kısmet, ama içimden bir ses hep olacağını söylüyor bu kadar negatifden sonra içimde hep bi heycan belkide bunun adı umuttur ,hep kalbim kıpır kıpır ..umarım, elbette hayırlısıyla olur..Çok tebrik ederim, sevindim senin adına ,inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım...

yanıt için teşekkür ederim arkadaşım, tüp bebek için fiyatlar aşağı yukarı aynı, biz kent hast. sadece transfer için rakam söylemiyim bayağı ödeme yapmıştık.tekrar teşekkürler.

Arkadaslar bnde Persembe qnü kontrole gitcem dua edin nolur benimde cikolata kistim var bu ikinci denemem olcak bakalım artık hayırlısı

Arkadaslar bnde Persembe qnü kontrole gitcem dua edin nolur benimde cikolata kistim var bu ikinci denemem olcak bakalım artık hayırlısı
canım iyi düşün iyi olsun herşey. Benimde 1 olumsuz deneme 1 transfer olmadan iptalim var. şimdi 3.deneme için hazırlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun canım

canım benim Kaan beyin verdiği vitaminleri mutlaka kullan derim.bende malesef ileri yaş anne adayıyım(malum yaştan dolayı yumurta rezerv azlığı var) Ve gariptir bende o kadar olumsuzluğa rağmen bu kez garip bi şekilde mutluyum umutluyum dediğin gibi içim kıpır kıpır. Kimbilir çok istediğimdenmidir. Kaan beye çok güvendiğimdenmidir bilemiyorum. İnşallah Allah yüzümüzü güldürür de daha da geç olmadan hayırlısıyla nasip eder

Benim de 3. De tuttu. Kaan bey de ilk denememdi. Diğer doktlarla olan tedavimde hep 1. Kalite embriyo koyulmuştu tutmadı. Benim de tutunma olmuyordu kaan beyle 2. Kalite embriyo tuttu. O kadar umutsuzdum ki artık hamile kalamıycam diye düşünüyordum. Kaan beye güven gerisi oluyor zaten hiç merak etme. Daha önceki transferim de istanbula çok iyi bir prof yaptı transferimi ve yine çok ünlü bir hastanede. Dr güven canım gerisi çorap söküğü gibi gelicek inan

inşallah canım.

Sağol canım , inşallah ben 2 kere İzmirde denedim 4 transfer tutmadı..Hatta İst.Memorial Semra Hanıma gitmeyi düşünüyorudum.Ama burda o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki birde Kaan beye gittim görüştüm, zaten kendisi çok ilgili.Bende hemen aldım vitaminleri başladım.Diğer gittiğim dr.lar vitamin falan vermediler.Tebrik ederim, hamişsin sanırım sağlıkla 9 ay geçirmeni dilerim.Teşekkür ederim cevap için, umarım bende sizlere güzel haberler veririm.

Evet canım hamişim:)) daha öğreneli 5 gün oldu ç

Yaa ilk bana da öyle geldi ama 10. Gün 395 14. Gün 1560 değer ikiz olsa daha çok artmaz mıydı ? Bir dee dr yine tahlil istedi tahlil. 4 gün bir daha istedi niye istedi yine anlamadım
canim oncelikle hayirli olsun.endiselenme 3 defa kan tahlili istiyor degerlerin artisini takip etmek amacli

Anladım canım. Bir dee kese kontrolüne ne zaman gidiliyor acaba ?
Hayirli olsun..sağlıkla devamı gelsin inşallah.kese kontrolüne yaklaşık olarak ilk kan tahlilinden 17 gün sonra gitmiştim ben.biraz daha sabretmen gerekecek taze anne:))tekrar hayırlı olsun..rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah hayirlisiyla hayırlı vakitte..

Taze anne mii Allahım kulağa ne güzel geliyo hmm biraz daha sabredicem yanii. Seninle hayırlısı olsun. İnşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Her dua ettiğim de böyle ediyorum. Çok teşekkkür ederim cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…