- 26 Temmuz 2015
- 49
- 49
- 8
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.221
Günaydın kızlar dün test günümdü sonucum 6.36çıktı düşük gebelik var ama kaan bey iki gün sonra tekrar kan vermemi istedi böyle olup güzel sonuç alan varmı
Bilmez miyim meğer stres yeni başlıyormuş. Dur bakalım inşallah 2 gün sonra yükselicek. Benim yarın 3. Test var stresten kalbim durucak inan. Allahım yaşadıklarımız ne zor şeyler. İnşallah kucaklarımıza alalım da unutalım hepsiniİki gün sonra bir daha test dedi transfer oldugumuz günüde sayıyoruz 10içinde degilimm ay çok zor beklemek canım ya
Canım 2 3 embriyon oluştuysa 3. Gün de transfer ediyorlar fakat 3 ten fazla olursa 5. Güne kadar bekletiyorlar. 5. Gün embriyosuna blast adı veriliyor. 5 gün labratuar ortamında yaşadığı için rahime tutunma şansı daha çok oluyor. 3. Gün dondurulmayıp 5. Güne gidene kadar kötü kalitede olan embriyolar yaşamayıp ölüyor. Sağlıklı olanlar 5. Güne ulaşabiliyor bu şekilde başarı oranı arttırılıyor. Senin dondurulmuşların kaçıncı gündü ?kızlar 3. günü dondurma ile 5. günü embriyo dondurma arasında fark nedir? Benim embriyoların hepsi 3.gün dondurulmuştu transfer olumsuz oldu, dondurulanlar da çözdürüldüğünde yaşamamış.
Canım 2 3 embriyon oluştuysa 3. Gün de transfer ediyorlar fakat 3 ten fazla olursa 5. Güne kadar bekletiyorlar. 5. Gün embriyosuna blast adı veriliyor. 5 gün labratuar ortamında yaşadığı için rahime tutunma şansı daha çok oluyor. 3. Gün dondurulmayıp 5. Güne gidene kadar kötü kalitede olan embriyolar yaşamayıp ölüyor. Sağlıklı olanlar 5. Güne ulaşabiliyor bu şekilde başarı oranı arttırılıyor. Senin dondurulmuşların kaçıncı gündü ?kızlar 3. günü dondurma ile 5. günü embriyo dondurma arasında fark nedir? Benim embriyoların hepsi 3.gün dondurulmuştu transfer olumsuz oldu, dondurulanlar da çözdürüldüğünde yaşamamış.
gözünaydın :) transfere az zkalmış hayırlısıyla o güne kadar kendine iyi bak stres yapma şımart kendiniHistoroskopiyi yaptirdim geldim kizlar
amin cümlemize allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinTaze anne miiAllahım kulağa ne güzel geliyo hmm biraz daha sabredicem yanii. Seninle hayırlısı olsun. İnşallah Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. İsteyen herkese bu duyguyu yaşatsın. Her dua ettiğim de böyle ediyorum. Çok teşekkkür ederim cevabın için
canım stres yapıpta kendini germe benceGünaydın kızlar dün test günümdü sonucum 6.36çıktı düşük gebelik var ama kaan bey iki gün sonra tekrar kan vermemi istedi böyle olup güzel sonuç alan varmı
Amiiinnamin cümlemize allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Evettt cok az kaldi transfere insallah mutlu haberleride aliriz hayirlisiyla :)gözünaydın :) transfere az zkalmış hayırlısıyla o güne kadar kendine iyi bak stres yapma şımart kendini
4 hücreliydi hepsiHücre sayıları kaçtı canım?
Tatlım önemli olan taklanması. Gör bak yükselicek. Senin 3. Gün embriyosu değilmiydi ?Kızlar tekrar test yaptırdım 18.89çıktı katlanmış ama düşük 12.gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?