Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İki gün sonra bir daha test dedi transfer oldugumuz günüde sayıyoruz 10içinde degilimm ay çok zor beklemek canım ya
Bilmez miyim meğer stres yeni başlıyormuş. Dur bakalım inşallah 2 gün sonra yükselicek. Benim yarın 3. Test var stresten kalbim durucak inan. Allahım yaşadıklarımız ne zor şeyler. İnşallah kucaklarımıza alalım da unutalım hepsini

kızlar 3. günü dondurma ile 5. günü embriyo dondurma arasında fark nedir? Benim embriyoların hepsi 3.gün dondurulmuştu transfer olumsuz oldu, dondurulanlar da çözdürüldüğünde yaşamamış.

kızlar 3. günü dondurma ile 5. günü embriyo dondurma arasında fark nedir? Benim embriyoların hepsi 3.gün dondurulmuştu transfer olumsuz oldu, dondurulanlar da çözdürüldüğünde yaşamamış.
Canım 2 3 embriyon oluştuysa 3. Gün de transfer ediyorlar fakat 3 ten fazla olursa 5. Güne kadar bekletiyorlar. 5. Gün embriyosuna blast adı veriliyor. 5 gün labratuar ortamında yaşadığı için rahime tutunma şansı daha çok oluyor. 3. Gün dondurulmayıp 5. Güne gidene kadar kötü kalitede olan embriyolar yaşamayıp ölüyor. Sağlıklı olanlar 5. Güne ulaşabiliyor bu şekilde başarı oranı arttırılıyor. Senin dondurulmuşların kaçıncı gündü ?

Canım 2 3 embriyon oluştuysa 3. Gün de transfer ediyorlar fakat 3 ten fazla olursa 5. Güne kadar bekletiyorlar. 5. Gün embriyosuna blast adı veriliyor. 5 gün labratuar ortamında yaşadığı için rahime tutunma şansı daha çok oluyor. 3. Gün dondurulmayıp 5. Güne gidene kadar kötü kalitede olan embriyolar yaşamayıp ölüyor. Sağlıklı olanlar 5. Güne ulaşabiliyor bu şekilde başarı oranı arttırılıyor. Senin dondurulmuşların kaçıncı gündü ?

amin cümlemize allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Günaydın kızlar dün test günümdü sonucum 6.36çıktı düşük gebelik var ama kaan bey iki gün sonra tekrar kan vermemi istedi böyle olup güzel sonuç alan varmı
canım stres yapıpta kendini germe bence İnşallah değerin katlanır da güzel haberini alırız burdan. buraya kadar zaten elinden geleni fazlasıyla yaptın inan gerisi artık allahın takdiri.

3. Günde 4 hücreliyse hücre bölünmeleri az diye tranfer olmuştur. Hepsi 3. Gün de 6 ile 8 hücreli olsaydı 5. Güne bekletirlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…