Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Evet canım insallah ama gercekten insan baya sitrese giriyo kaan bey artiş iyi pazartesi tekrar test insallah sende kalp atışını hayırlısıyla duyarsın canım
İnşallah canım. Stres hiç bitmiyo. Bencede çok iyi çünkü katlamış. Hiç merak etme yükselicek o. Ben eminim nedense sen görüştün mü kaan beyle biz ne yazık ki araıyoruz ama görüşemiyoruz. Eşim arıyor tel e cevap vermiyor. Sürekli hemşirelerle muhattap oluyoruz

Cano
canım çok tesekkürler ben vatsaptan ulasıyorum geç cvp geliyo ama cvp veriyo canım

Kızlar ben 18 ocakta transfer oldum 6. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim? Anlayan biri var mı acaba? Bu arada dondurulmuş transfer oldum

kızlar çok kararsızım yarıdm edin lütfen

benim şimdi 3 tane embriyo donduruldu, ben transfer olsun istiyorum ama dr yumurta tekrar toplasak mı diye konuşalım diyor. yumurta biriktirmek istiyor anlayacağınız, bu durumda olan hiç oldu mu? içimden hemen transfer olup şansımı denemek geliyor??

Insallah guzel haberlerini aliriz hayirlisi olsun saglikli hayirli akilli bi cocugun olsun insallahhhhh :)

Kac yasindasiniz birde embriyolar kacinci kalite?

Kizlarrr historoskopi isleminden sonra transfere kadar olan surede kullandiginiz ilaclar cok siskinlik kilo yaptimi? Bide vagifem tableti ayaktami yaptiniz?

Kızlar 3. Ve son testimi yaptırıdım 16 şubatta keseyi görmeye gidicez inşallah. Değerlerimi yazıyorum 10. Gün 395 14. Gün 1567 18. Gün 9967 hayırlısıyla keseyi ve kalp atışınıda alaydım :)
çok sevindim canım değerlerin çok güzel artmış Hadi bakalım 9 aylık maraton başladı senin için.Güzel ve sorunsuz bir hamilelik yaşarsın inşallah Allahım bizlere de bu mutluluğu nasip et yarabbim

yaş problemin yoksa tekrar yumurta birikim yapın derim. bu 3 embriyo transfer edildiğinde tutmazsa en başa döneceksin çünkü. benim başıma gelen buydu. 3 embriyo transfer edildi ama malesef olmadı.geride de tekrar transfer yapmak için yumurtam yoktu en başa döndüm. yani ben kendi yaşadığıma göre söylüyorum da yine de son karar senin.

hemen hemen her akşam dua ediyorum allah hayırlı sağlıklı evlat versin diye.dualarımda kader arkadaşlarımı (sizleri) da anıyorum bu uğurda çabalayan bizlerin yüzünü güldürsün diye. Etmezmiyim tabiki senin için de dua ederim. Allah gönlüne göre versin bebeğine kavuştursun en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…