- 26 Temmuz 2015
- 49
- 49
- 8
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.241
İnşallah canım. Stres hiç bitmiyo. Bencede çok iyi çünkü katlamış. Hiç merak etme yükselicek o. Ben eminim nedenseEvet canım insallah ama gercekten insan baya sitrese giriyo kaan bey artiş iyi pazartesi tekrar test insallah sende kalp atışını hayırlısıyla duyarsın canım
canım çok tesekkürler ben vatsaptan ulasıyorum geç cvp geliyo ama cvp veriyo canımİnşallah canım. Stres hiç bitmiyo. Bencede çok iyi çünkü katlamış. Hiç merak etme yükselicek o. Ben eminim nedensesen görüştün mü kaan beyle biz ne yazık ki araıyoruz ama görüşemiyoruz. Eşim arıyor tel e cevap vermiyor. Sürekli hemşirelerle muhattap oluyoruz
Olmadı ben de öyle yapayım. Tel e cevap vermiyor çünkü sanırım yoğunluktan. Hadi bakalım sen sıkma canını. Sen hamilesin şu an tahlillerde bunu gösteriyor bebişin stresi hissediyor unutmaCano
canım çok tesekkürler ben vatsaptan ulasıyorum geç cvp geliyo ama cvp veriyo canım
Insallah guzel haberlerini aliriz hayirlisi olsun saglikli hayirli akilli bi cocugun olsun insallahhhhh :)Kızlar merhaba
Beni tanıyanlara haberim var;Perşembe kısmetse transferim olacak...
Hayırlısıyla inşallah hamile kalıp bebeklerimi ya da bebeğimi kucağıma alırım:)
Benim için dua edin kızlar...
Sevgiler,selamlar hepinize
Kac yasindasiniz birde embriyolar kacinci kalite?kızlar çok kararsızım yarıdm edin lütfen
benim şimdi 3 tane embriyo donduruldu, ben transfer olsun istiyorum ama dr yumurta tekrar toplasak mı diye konuşalım diyor. yumurta biriktirmek istiyor anlayacağınız, bu durumda olan hiç oldu mu? içimden hemen transfer olup şansımı denemek geliyor??
Âmin canım Âmin çooookkkkk teşekkür ederim...:)Insallah guzel haberlerini aliriz hayirlisi olsun saglikli hayirli akilli bi cocugun olsun insallahhhhh :)
Evet canım ayakta Yaptım...Şişkinlik oldu sanırım ama kilo almadım canımKizlarrr historoskopi isleminden sonra transfere kadar olan surede kullandiginiz ilaclar cok siskinlik kilo yaptimi? Bide vagifem tableti ayaktami yaptiniz?
Kac yasindasiniz birde embriyolar kacinci kalite?
çok sevindim canım değerlerin çok güzel artmışKızlar 3. Ve son testimi yaptırıdım 16 şubatta keseyi görmeye gidicez inşallah. Değerlerimi yazıyorum 10. Gün 395 14. Gün 1567 18. Gün 9967 hayırlısıyla keseyi ve kalp atışınıda alaydım :)
yaş problemin yoksa tekrar yumurta birikim yapın derim. bu 3 embriyo transfer edildiğinde tutmazsa en başa döneceksin çünkü. benim başıma gelen buydu. 3 embriyo transfer edildi ama malesef olmadı.geride de tekrar transfer yapmak için yumurtam yoktu en başa döndüm. yani ben kendi yaşadığıma göre söylüyorum da yine de son karar senin.kızlar çok kararsızım yarıdm edin lütfen
benim şimdi 3 tane embriyo donduruldu, ben transfer olsun istiyorum ama dr yumurta tekrar toplasak mı diye konuşalım diyor. yumurta biriktirmek istiyor anlayacağınız, bu durumda olan hiç oldu mu? içimden hemen transfer olup şansımı denemek geliyor??
hemen hemen her akşam dua ediyorum allah hayırlı sağlıklı evlat versin diye.dualarımda kader arkadaşlarımı (sizleri) da anıyorum bu uğurda çabalayan bizlerin yüzünü güldürsün diye. Etmezmiyim tabiki senin için de dua ederim. Allah gönlüne göre versin bebeğine kavuştursun en kısa zamandaKızlar merhaba
Beni tanıyanlara haberim var;Perşembe kısmetse transferim olacak...
Hayırlısıyla inşallah hamile kalıp bebeklerimi ya da bebeğimi kucağıma alırım:)
Benim için dua edin kızlar...
Sevgiler,selamlar hepinize
Cevaplar için teşekkür ederim. Allah sağlıkla Hayırlısıyla kucağına almayi nasibetsin sana ve tüm isteyenlere de inşallah3. Günde 4 hücreliyse hücre bölünmeleri az diye tranfer olmuştur. Hepsi 3. Gün de 6 ile 8 hücreli olsaydı 5. Güne bekletirlerdi
hadi bakalım dualarım sizlerleArkadaşlar carsamba günü saat 3de transfer yapılacak dualarınızı beklıyorum simdiden herkesten Allh razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?