- 5 Mayıs 2015
- 444
- 519
- 53
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.261
Canım çok teşekkür ederim.Evet bizler kader arkadaşlarıyız,Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.hemen hemen her akşam dua ediyorum allah hayırlı sağlıklı evlat versin diye.dualarımda kader arkadaşlarımı (sizleri) da anıyorum bu uğurda çabalayan bizlerin yüzünü güldürsün diye. Etmezmiyim tabiki senin için de dua ederim. Allah gönlüne göre versin bebeğine kavuştursun en kısa zamanda
Canım 19. Gün çağırdı beni pekii bişi sorucam kese ve kalp atışına aynı gün mü baklıyor?Hayirli olsun..sağlıkla devamı gelsin inşallah.kese kontrolüne yaklaşık olarak ilk kan tahlilinden 17 gün sonra gitmiştim ben.biraz daha sabretmen gerekecek taze anne:))tekrar hayırlı olsun..rabbim dileyen bekleyen herkese nasip etsin inşallah hayirlisiyla hayırlı vakitte..
Ayy canım nihayet mutlu sona yaklaşıyorsun sen de çok mücadele verdin bu yolda allahım gönlüne göre versin inşallahKızlar merhaba
Beni tanıyanlara haberim var;Perşembe kısmetse transferim olacak...
Hayırlısıyla inşallah hamile kalıp bebeklerimi ya da bebeğimi kucağıma alırım:)
Benim için dua edin kızlar...
Sevgiler,selamlar hepinize
Bende de çikolata kisti vardı ve ameliyat olmuştum ilk toplamada 2 si 1. Kalite 3 embriyomuz oldu ve biz kendi isteğimizle 2. Bir yumurta toplama yaptırdık doktor gerek yok demişti aslında ama benim yaşım 33 ve 4. Tüp bebek tedavimizdi ve neredeyse o zamana kadar hiç embriyo elde edememiştik o yüzden birkez daha yumurta toplama yaptıralım olumsuz bir sonuç alırsak tekrar deneme imkanımız olur başa dönmeden demiştik ama ikinci toplamada 1 tane 2. Kalite embriyo oldu oda cozduruldugunde devam etmedi diğer 3 embriyo transfer edildi ve çok şükür 9 haftalık hamileyim allahım sağlıkla kucağımıza almayı, isteyen herkese de bu duyguyu yaşamayı nasip etsin bazen diyorum aslında ikinci toplamaya gerek yokmuş diyorum ama demekki onu yaşamamız gerekiyormus mantıklı olanı yaptığımızı düşünüyorduk olumsuz olursa tekrar deneme imkanımız olacaktı olumlu olursada ikinci bebek imkanımız olacaktı allahım böyle kısmet etti ama şunu söylemek gerekir ki KAAN bey ikinci toplama yapalım diyorsa bir bildiği vardır mutlaka güvenin belki yumurta rezervi olarak birkaç yıl içinde daha fazla düşüş olacağını falan öngörüyordur maddi olarak 3- 5 bin lira sizi çok etkilemeyecekse ve birkaç ay sabredebileceksen tekrar toplama yaptırmak bana hala mantıklı geliyor ayrıca burda başka bir arkadaş ikinci bir toplama yaptırdı ve gayet güzel sonuç aldı allah size doğru kararlar almayı nasip etsin inşallahyaş problemin yoksa tekrar yumurta birikim yapın derim. bu 3 embriyo transfer edildiğinde tutmazsa en başa döneceksin çünkü. benim başıma gelen buydu. 3 embriyo transfer edildi ama malesef olmadı.geride de tekrar transfer yapmak için yumurtam yoktu en başa döndüm. yani ben kendi yaşadığıma göre söylüyorum da yine de son karar senin.
Âmin canım Âmin,inşallah arkadaşım..Ayy canım nihayet mutlu sona yaklaşıyorsun sen de çok mücadele verdin bu yolda allahım gönlüne göre versin inşallah
Biz gittigimizde hem kese hem kalp atışını duymuştuk gittiğimizde tam 6 haftalık olmuştuk ama kaç gün sonra gittiğimizi tam bilmiyorum sadece 6 haftalık olarak hesaplamistik oraya gittiğimizde hemşireye sormuştum duyarmiyiz diye büyük ihtimalle duyarsınız kontrol tarihinizi ona göre veriyoruz demişti banaKızlaar keseyle kalp atışını görmeye aynı anda mı çağırıyorlar? Yoksa önce keseyi görmeye daha sonra kalp atışını dinlemeye mi gidicem ? Pozitif sonuç aldıktan 19 gün sonra çağırdı kaan bey
Canım cevabın için teşekkür ederim. Hemşireler bana 12. Haftaya kadar iğne ve ilaçlara devam demişlerdiKızlar eskilerden pek kimse girmiyor ama bu iğne ilaçlar ne zamana kadar devam edecek 12. Haftada KAAN beye gidecez o zaman keser mi acaba iğnelerden her yerim morardı artık
Evet canım aynı gün ikisinide göreceksin ama muhtemelen kalp atışını dinletmeyecek kaan hoca henüz çok küçük olduğu için...yani bizim öyle olmuştu kalp atışını görmüştük ama dinlememistik 10 gun sonra gittiğimizde dinletmistik. İnşallah hayirlisiyla hepsini görüp duyarsin:))şimdi sana gün geçmek bilmezCanım 19. Gün çağırdı beni pekii bişi sorucam kese ve kalp atışına aynı gün mü baklıyor?
İnan stresten ölücem. Öyle korkuyorum ki kalp atışını alamazsan diye. Daha önce bir düşük bir de mol gebeliğim var o yüzden çok endişeliyim. Nasıl geçicek zaman ve ben o gün stresten ölmemeyi nasıl başarıcamEvet canım aynı gün ikisinide göreceksin ama muhtemelen kalp atışını dinletmeyecek kaan hoca henüz çok küçük olduğu için...yani bizim öyle olmuştu kalp atışını görmüştük ama dinlememistik 10 gun sonra gittiğimizde dinletmistik. İnşallah hayirlisiyla hepsini görüp duyarsin:))şimdi sana gün geçmek bilmezazicik sabretmen gerekecek güzel bi bekleyiş ama bu keyfini çıkar...bekleyen herkese nasip olsun insallahhh
Ne güzel canım yaa nasıl bir duygudur kim bilir sağ salim kucağına al inşallah. Ah bir de ben duysam şu pıt pıtlarıE eylulnazli merhaba, benim pozitif sonuc sonrasi 18. Gunumdu dun. Ve Kaan Bey dinletti kalp atisinida bize :) Cok mutlu oldum. Ben kalp atisini dinleticegini beklemiyordum, bir sonrakine diyordum. Surpriz oldu bize de :)
ilk kan tahlilinden 15 gun sonra gitmistim canim kese gormeyeAnladım canım. Bir dee kese kontrolüne ne zaman gidiliyor acaba ?
canim bugun dahil 34 gunluk hamilesinKızlar ben 18 ocakta transfer oldum 6. Gün embriyosu transfer ettiler. Ben şimdi kaç haftalık hamileyim? Anlayan biri var mı acaba? Bu arada dondurulmuş transfer oldum
Canım emin misin ? Ben 26 diye hesaplıyorum amacanim bugun dahil 34 gunluk hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?