Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

amin bizlere de nasip olsun bööyle heyecanlar:::::)

İnşallah canım yaa. Bilmiyorum herkes mi yaşadı yoksa sadece ben mi bu kadar geriliyorum? Çok teşekkür ederim cevap veediğin için

Canlarım napıyorsunuz?hamilelere de gebelik için gününü bekleyenlerede allahtan sabır diliyorum zor bir süreç

Canım hikayeni okudum, ne zor şeyler yaşamışsın Allah sabır versin ama en azından hamile kalabiliyorsun biliyorsun bu bizim için çok büyük bir umut. Benim de tekrarlayan düşünlerim oldu. Tedavisiz bir gebelik oldu 6. Haftada kanamayla düşük yaptım. Sonrasında bir gebelik daha ve o da mol gebelik yani bebeğe değil de tümör e hamile kaldım çok zor günler yaşadım dr 1 sene bebek yasak dedi. 1 sene sonra yasak kalktı diye dr gittim rütin kontrol olmaya bu kez de polikistik over olduğumu öğrendim. 2 sene hamile kalamadım 3 kez tüp bebek tedavisi gördüm ve 3. De hamile olduğumu öğrendim. Endişelerimi ve korkularımı düşünebiliyor musun? İlk başka çok iyiydim ama şu an kalp atışını alabilecek miyim, yoksa bu da düşük mü olıcak diye aklımı yitiricek gibiyim ama ne yapalım bu da bizim sınavımız. İnşallah biz de bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza. Sen yeni bir tedaviye ne zaman başlıycaksın canım ? D derinmasalim

Merhaba, benim transfer günümden 17 gün geriye gidip o şekilde hesapladılar hamilelik haftamı. Sende bu şekilde yapabilirsin. :)

İnşallah canım yaa. Bilmiyorum herkes mi yaşadı yoksa sadece ben mi bu kadar geriliyorum? Çok teşekkür ederim cevap veediğin için
canım yaşadıkların kolay değilmiş, hissettiklerinde ve korkularında haklısın. ama ben bile inan öyle çok stres yaşadım ki, eski mesajlarımda vardır, keseyi görebilecek miyim? kalp atışını duyabilecek miyim? sağlıklı olacak mı? ikili test, dörtlü test derken zaman geçiyor. o stresler hep bir sonraki adımı düşünmekten insanı bırakmıyor:) Allah sağlıklı hamilelikler, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize.. kendini çok strese sokmadan geçirmeye çalış günlerini, daha önünde çok uzun bir gebelik yolu var
bi de 3. gün embriyosuysa, transfer tarihinden önce 17 gün sayıyorsun, yani tr. olduğunda 17 günlük hamile sayılıyorsun, üstüne de transfer tarihinden bugüne kadar ekledin mi kaçıncı gününde olduğunu hesaplıyorsun:)

Canım hesapladım 38. Gün bugün. Yani 5 buçuk haftalık hamileyim öyle mi :)
canım inan rahatladım. İnşallah sen de ben de ve isteyen herkes sağ salim alsın bebeğini kucağına. Canım 3. Gün embriyosu olarak hesaplarsam bugün 38. Gün oluyor ama bana 6. Gün embriyosu koyuldu. Bu etkiler mi acaba ?

Benimde 5.gün transferiydi, hemşire 17 gün sayıyoruz dedi ama benim 5.gün dedim farketmiyor dedi, farketmesi gerekiyor bence ama asıl bilen onlar tabii
Sen yine de gidince bir sor, bana da haber verirsen çok sevinirim.

Canımmm çok teşekkürler.
İnşallah hayırlısıyla mutlu sona yaklaşıyorum.Dua et benim için...
Senin bebişin nasıl,cinsiyeti belli oldumu miniğin?:)

Benimde 5.gün transferiydi, hemşire 17 gün sayıyoruz dedi ama benim 5.gün dedim farketmiyor dedi, farketmesi gerekiyor bence ama asıl bilen onlar tabii
Sen yine de gidince bir sor, bana da haber verirsen çok sevinirim.
Bugün aradım canım irenbeyi hemşirelere sordum ısrarla belirttim 6. Gün embriyosu diye 17 gün geri say dedi demek ki farketmiyor gerçekten :) gittiğimde tekrar sorar sana haber veririm

krc05 canım birde transfer öncesi yani şu 3gün ve sonrası nasıl geçirdin kısaca anlatırmısın?
Çok yatmayı önermiyorlar hep araştırdım ama yinede sen bilirkişi olarak tecrübeni paylaşırsan sevinirim:)
Ne yiyeyim ne içeyim gibi??

bebitom02 canım ben de cevap vereyim sana defalarca tedavi olan biri olarak:) ben ilk tedavim de 12 gün yattım, 2. Tedavide 6 gün 3. Tedavim de 2 gün yattım ama öylee bütün gün değil kalktım evin içinde gezindim falan sadece ev işi yapmadım. Nasılsa bu da tutmuycak diye hiç dikkat etmedim. Diğer 2 tedavide cevizler, fındıklar, kivi ve duyduğum ne varsa yedim sonuç hüsran. Bu tedavim de beslenmeme hiç dikkak etmedim ve hamileyim. Şimdi anlıyorum ki stres en büyük düşmanmış meğer. Günlük hayatına dön. Sadece 2 gün dikkat et zaten kaan beyde öyle öneriyor yeter ki stres yapma, belirti arama sanki transfer olmamışsın gibi yap başarının anahtarı bu canım

Canım çok teşekkür ederim bilgin için.
Çok doğru söylüyorsun bende ilk opum da çok dikkat etmiştim çay kahve hiçbirşey içmemiştim duyduğum ne Kür varsa yapmıştım ama stresliydim takıktım sonuç embriyom oluşmamıştı.Sonra daha esnek davrandım stresi elimden geldiğince attım ve çok şükür embriyoların oluştu.
Bu Yüzden çok doğru söylüyorsun aynen bende o şekilde yapmayı planlıyorum,Allah alnıma yazdıysa olacaktır...Allah'ım hayırlısını versin inşallah hepimize...

Amin canım inşallah güzel haberlerini alıcaz burdan. Benim ilk 2 tedavimde de 1. Kalite embriyo koyuldu 2 tane ama olmadı. Bu tedavimde mayıs ayında topladığımız 2. Kalite embriyoları koyduk, bunlar aradan çıksın da yeni tedaviye başlayalım diye transfer yaptırdık. 6. Gün embriyosuydu benim ha öldü ha ölecek diye 6. Güne kadar beklettik ama bebişlerim direndi gelişimleri devam etti ben hiç istemedim bunların transferinin olmasını kaan beye atalım yeni tedavi olayım dedim. 1. Kalite embriyolarım tutmadı bunlar nasıl tutucak dedim kaan bey biz sadece dışardan görebiliyoruz içlerini bilemiyoruz ki dedi insanlarda öyle değil mi dışarda bakıldığın çok iyi ama içi kötü ya da kılık kıyafeti çok kötü ama içi iyi dedi bunları da öyle düşün dedi ve zoraki yaptı tedavimi. Allahım yeter ki istesin bak neler oluyor. Sakın stres yapma canım olmasa benim olmayacaktı. İnşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunacak!

Âmin canım âmin çok teşekkür ederim.
Allah istedikten sonra alnımıza ne yazıldıysa o oluyor,sabretmek Lazım ama bu Sürecin her aşaması stres heyecan...
Bir ayetde okumuştum.Yüce Allah buyurmuş"benim ilmim olmadan hiçbir Dişi hamile kalamaz hamile kalsada doğurmaz" diye ve ben bu ayetten çok etkilendim.Allahım en kısa en hayırlı zamanda bizi de bu yüce mertebeye ulaştırır inşallah...

embriuonun kacinci gun oldugu onemli degil canim.nete tup bebekde gebelik hesaplama diye yaz ilk cikan sitede nasil yapilacagi anlatiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…