Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

amin kızlar allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese

çok haklısın canım. bende stresle yatıp stresle kalktım..ilk denemem malesef olumsuz. ikincisinde embriyo gelişmedi.şimdi üçüncüsü için iğnelere başladım. yarında kontrolüm var. her stres yaptıımda allahım sen büyüksün deyip duaya sığınıyorum. farkettim ki herşey olacağına varıyor. ben elimden geleni yapayım da gerisi önce allahın sonra doktorumun bileceğği iş artık. en azından elimden geleni yaptım derim kendime

Canım bak en son tedavide ben Allahım onun ruhunu üflediyse zaten olucak dedim ve transfer olduğumu unuttum gitti. 1. Kalite embriyoların tutmayıp 2. Kalite embriyoların tutması garip değil mi ? Hem de irenbede ki diğer dr bu embriyolara çöp bunlar demişti. Aynen canım sen Allaha bırak gör bak nasıl olucak

Arkadaslar bişey sorcam bu 3.qün 6.qün embriyo ne demek
Canım embriyon az ise 3. Gün transfer ediyorlar eğer 4 tane falan 1. Kalite embriyon varsa 5. Ve ya 6. Güne bekletiyor. 5. Güne gelene kadar kötü olan embriyolar ölüyor böylelikle en iyi embriyoyu seçmiş oluyorlar. Ama 3 ten az embiyo varsa zaten seçicek embriyo olmadığından labratuar ortamında çok bekletmeden annenin rahmine transfer ediyorlar

Cok tesekkurler canım benim

Canımmm çok teşekkürler.
İnşallah hayırlısıyla mutlu sona yaklaşıyorum.Dua et benim için...
Senin bebişin nasıl,cinsiyeti belli oldumu miniğin?:)

canım etmez miyim hiç... senin güzel haberini bekliyordum artık çok şükür en güzel kısma geldin sen de...
canım transfer öncesi hiçbir şey yapmadım özel olarak. son dakkaya kadar çalıştığım için yapmaya da fırsatım olmadı:) t.sonrası da genelde ilk 3 gün ağır hareketlerle evde takıldım canım. devamlı yatmadım, arada kalkıp kan dolaşımı olsun embriyolara kan gitsin diye yürüdüm evin içinde. bol bol bebişlerle konuştum tutunun ananıza bakiim diye:)) ama 6-7 gün evdeydim işim hareketli olduğundan riske atmak istemedim. dut kurusu, kabak çekirdeği ve her gün 1 dilim ananas yedim. en önemlisi de hep pozitif oldum. yalnız bak şu çok önemli, belirti arama kendinde. ben belirtim yok diye 5. gün karalar bağladım, olmadı moduna girdim. ama 0 belirtiyle öğrendim güzel haberi. o yüzden zor biliyorum ama çok düşünmemeye çalış, kitap oku kafanı dağıt ve her zaman pozitif ol canım gerisi hikaye. olacağı varsa oluyor bu net. Allahım emeklerinin karşılığını versin inşallah
bizimki kordonunu bacak arasına alıp çıkarmadığı için göremedi Kaan Hoca, bugün kontrolümüz var ama inşallah gösterirse öğrenicez canım:)) haber veririm ilk fırsatta:)

canım ne güzel cinsiyetini öğrenecek aşamaya gelmişsiniz inşallah bu gün öğrenebilirsiniz allahım sağlıkla da kucagınıza almayı nasip eder inşallah!canım senin de tek gebelik heralde kaan bey bu iğne ve ilaçları ne zamana kadar devam ettirdi sana? bi de biz denizli de olduğumuz için test sonrası kontrolden sonra kaan beye gitmedik ama 12. hafta da kaan beye gidecez yine galiba testler istiyormuş hangi testler bunları siz yaptırmışsınızdır heralde???

çok şükür canım aminn darısı sizlerin başına olsun:) sen kaçıncı haftandaydın canım? tek gebelik evet canım, valla 10. haftada ilaçları, 11. haftada iğneleri kestirdi, progestan da 15. haftanın sonuna kadardı sanırım devam etti. tesler dediğin canım bizden toxoplasma, tsh, b12 gibi testler istedi. zaten bunları doğuma kadar her ay yaptırmanı istiyor mutlaka, tiroid ve toxoplasmanın takibi çok önemli. ha bir de tam kan sayımı yaptırdı 1 kez bize. onun dışında kastettiğin bir tahlil varsa bilgim yok canım. sen de güzel haberlerini yaz canım, cinsiyet belli olursa da haber ver mutlaka:)

canım biz de 10. haftanın içindeyiz ama burdaki doktorlar 1 hafta geri söylüyor o dediğin testleri gittiğimizde bizden de istedi yaptırdık sonucunu faksladık merkeze zaten önceden troid için hap kullanıyordum onun dozunu arttırdı test sonucuna göre ondan sonra da biz kontrollere burdan devam ettik ve o da testleri 1 ay sonra tekrarlayın falan demedi hemşirede aradıgında iğne ve ilaçlara aynen devam sadece troid hapını 50 mlg için dedi düzenli gitmeyince kopukluk oluyor biraz benim dediğim bebek için yapılan testlerdi canım sen demişsin ya 2li test falan diye onlar ne zaman yapılıyor onları merak ettim birşey kaçırmak istemiyorum da... yol uzun baya denizliden gelmek yorucu olur isterseniz kontrollere orda devam edebilirsiniz dedi kaan bey benim için 12. ve 24. haftalar önemli demişti o dönemlerde yapılacak testler var diye söylemişti onları sormuştum sana???

anladım canım tarama testleriymiş kastettiğin.
2'li test 12 ile 14. haftalar arasında yapılıyor, ben 12+2'de gitmiştim. olmadı sen sorarsın canım daha var zaten sana. 12'yi bitirince gidersin randevu alıp önceden.
4'lü testte 16. haftadan sonra yapılıyor. aynı ikili test gibi ölçüm+kan testi şeklinde.
bi de detaylı ultrason var o da sanırım 22-24 arası yapılıyor. detaylı bir organ taraması yapılıyor bildiğim kadarıyla. dediği testler bunlardır canım.

Kızlar ben yine çok endişeliyim. Benim beta hcg tahililerimde bi dengesizlik var sanırım. 10. 395 çıktı 14. Gün 1550 18. Gün 9950 dr istemediği halde bugün yine yaptırdım 22. Gün 44000 çıktı şimdi benim anlamadığım ilk değer çok yüksek başladı ikiz olabilir dedik 2 değer tam 2 katı arttı yani 4 günde 4 kat arttı tek o zaman dedik çünkü ikiz gebeliklerde daha çok artması gerekirmiş neyse tek galiba dedik falan 3. Test 6 katı artmış yine ikiz galiba dedik bugün yaptırdığım testte yine tam 4 günde 4 katı artmış. Bi düzensizlik var gibi geldi bana

Canım mrb bnde yazayım dedim ikili testi denizlide yaptırma imkânın varsa orda yaptır hiç boşuna o kadar yolu gelme.sonucu kaan beye faxlarsın.

evet canım benim merak ettklerim de bunlardı çok sağol bana söyledi ama ben biraz balık hafızalı olunca unutuyorum sonra da panikliyorum bunları kaydettim artık unuttukça bakarım :)))

Canım mrb bnde yazayım dedim ikili testi denizlide yaptırma imkânın varsa orda yaptır hiç boşuna o kadar yolu gelme.sonucu kaan beye faxlarsın.
canım sadece test için değil kaan beye arada bir de olsa kontrole gitmek birebir bilgi almak bizi de rahatlatacak,faks ya da mesajla ne kadar da olsa sağlıklı bi sonuç olmuyor gibi geliyor bana aklımızda hep bi acaba kalıyor o yüzden birebir gidip görüşüp hem de kontrolümüzü yaptırmak daha sağlıklı gibi sanki...iğne ve ilaçlar konusunda da hangisi devam edecek hangisi kesilecek bilgi almak iyi olacak hemşirelere soruyoruz telefonla ama ne yazıkki hemşirelerde şimdiye kadar doğru bir yönlendirme olmadı bunu birkaç defa yaşayınca güvenemiyorum...bi de burda tam içimize sinen bir doktor bulamadık hala arayış içerisindeyiz hatta sen denizlideysen önerin varsa söyleyebilirsin :)))

kızlar bana yardımcı olurmusunuz? 29 aralıkta kürtaj oldum. 27 ocakta adet oldum. adetim biteli 1 hafta oldu ve akşam kahverengi lekelenmem başladı. ara ara lekelenmem oluyor irenbeyi aradım kaan bey cuma gelsin demiş.. böyle bir durum yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…