Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlarrr heyecan artmaya başladı bende tevekkel olmam Lazım biliyorum ama elimde değil...
Yarın transferim olacak ve şu saatlerde hamile Olacağım kısmetse...
Lütfen dua edin benim için
Hepinize sevgiler,saygılar...

canım benim sakın panik yapma önemli bişey değildir inşallah, Kaan Hoca'ya da bi görünmüş olursun hem. mutlaka haber ver bize de canım benim stres yapma sakın
canım heyecan olacak tabii ki çok güzel heyecanlar bunlar:) yeter ki heyecanın strese dönmesin, güzel düşün güzel olsun her zaman:))

krc05 yok canım niye böyle oldu dedim..normalde olmaması gerek olsa bile 1 hafta temiz kalmışım adetim zaten başladığından bugüne 14-15.gün olmuş anlamadım tekrar desen değil çok erken bende bişey anlamadım bu işten ama ara ara oluyor her zaman değil...bakalım kaan hoca ne diyecek cuma gelsin demiş.. haber ederim..senden de haber bekliyordum ama yazmadın bebişin kız mı erkek mi annesi?

canım ara kanama gibi bişi mi acaba? bende de olmuştu bi kere dr. (o zaman başka bi dr.a gidiyodum tabii) 2. kez yumurtlamışsındır demişti. git canım bak bakalım neymiş.
ay canım ya unuttum yazmayı buraya ben nihayet öğrendik bebişin cinsiyetini, erkekmiş:) bu sefer Kaan Hoca'yı yormadan gösterdi:)

Ben de kaan Bey'le tedaviye başlıyorum. Pkos hastasıyım 3,5 Yıldır 3 aşılama olduk. Sorun da yok sonuç da yok. Tüp bebek tedavisi öncesi vitamin takviyesi veririm dedi. Cumartesi ilk muayenem var. Sonunun yine hüsran olmasından çok korkuyorum.

Canımm çok güzel bir haberoğluşun olacak öylemi hadi Hayırlısı tebrik ederim

Arkadaşlar acil size bişey sorcam transferden 1saat sonra su qbi akıntı geldi embrıyolar mı gitti

iyi akşamlar,embriyoların gitmez çünkü okuduğuma,anladığıma az çok tecrübeme göre bu mümkün değil.. zaten defalarca sormuştuk biz bu çıkar mı sorusunu merkezde..ancak aklıma ilk gelen transfer sonrası progestan fitil yapıldıysa gelebilecek şey odur..hakkında hayırlısı olsun. yüreğini ferah tut.

Ckck teşekkür ederim canım kaan beye sordum oda öyle dedi acaba hamile arkadaslar böyle bişey yaşadılarmı bide bu su gibiydi

selam canım nasılsın nasıl gidiyor hamileliğin ?? baya bir geçirdik zamanı artık sanki az kaldı diyebiliriz :)

canım yazını gördüm ve şimdi senin için dua ediyorum. yarın hayırlısıyla transferin güzel geçecek ve bebeğin yada bebeklerin sana sımsıkı tutunacaklar inşallah. güzel haberlerinide paylaşacaksın bizlerle heyecanını paylaştığın gibi

gözünaydın canım Allah bizlere de nasip eder inşallah.

yapma allah askina.sen nediye kendi kendine stres oluuosunki.degerlerinde hic bi sorun yok gayet iyi katlanmis.ayrica onemli olan hamile olman canim ha tek ha ikiz saglikli olsunda.gitmedinmi sen daha ultrasona kese gormeye o zaman belli olur

Arkadaşlar acil size bişey sorcam transferden 1saat sonra su qbi akıntı geldi embrıyolar mı gitti
transfer sonrası progestanını da koyuyorlar, progestan bende hep akıntı yaptı, su gibiydi, muhtemelen ondandır endişe etmeyin sakın.
Canımm çok güzel bir haberoğluşun olacak öylemi hadi Hayırlısı tebrik ederim
gözünaydın canım Allah bizlere de nasip eder inşallah.
çok teşekkür ederim kızlar, oğluş geliyormuş evet, salıkla gelsin, darısı başınıza olsun inşallahh

yapma allah askina.sen nediye kendi kendine stres oluuosunki.degerlerinde hic bi sorun yok gayet iyi katlanmis.ayrica onemli olan hamile olman canim ha tek ha ikiz saglikli olsunda.gitmedinmi sen daha ultrasona kese gormeye o zaman belli olur
Tabi ki öyle tek ikiz ne farkeder fakat değerler korkuttu beni dr bi ikiz diyo bi değil acaba ikiz öldü mü falan diye stres oldum ben. Dün kendi bulunduğum yerdeki dokturuma gittim veee kese ve kalp atışını gördüüüm :) ayın 16 sında da kaan bey görücek inşallah

hepinize merhaba kızlar. Uzun zamandır sizleri teker teker takip ediyorum. İlk defa yazmak buğüne kısmetmiş. 28 yaşındayım 6 yıldır bebek istiyoruz. 1 aşılama+bir tüp bebek denemem oldu. negatif smyrna tüp bebek merkezinde. Arada 1,5 yıl geçti çok araştırdım sonunda sizlerin de onayı ile KAAN BOZKURT 'da tedavime başladım. iyi aydır vitaminler kullandım. Salı günü iğnelere başladım. Buğün 3. günüm. bu sürede neler yaptınız önereceğiniz, yenilmesi, yenilmemesi neler varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Ayrıca irenbe de muhakkak dondurma ve histereskopi oluyor mu. Allahım bu yolda olan hepimize yardım etsin. eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin hepimize.

Krco5 çok teşekkür ederim çok korktum ama hiç böyle olmuyordu progestandan sonra biraz rahatladım verdiğiniz cevaplardan.böyle oldu yani sizlerdede

tedavin hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin.kaan bey dondurulmus transferi yapiyor genelde ve histereskopiyide kendi yapip gormek istiyor.bu donemde yumurtalarin kaliteli olmasi icin dogal beslen.transferden sonra maydanoz adacayi kullanma bana irenbedeki hemsire soylemisti.ben tansferden sonra hep kabak cekirdegi badem ve ceviz yedim.bir faydasi oldumu bilmem belki sans ama su an 14 haftalik ikiz hamileyim.en onemliside sigara kullaniyorsan kesinlikle icme ve stresten uzak dur.allah gonlune gore versin canim.

kabak çekirde3ği e vitamini birçok kişi yiyor bende duydum hatta ananasda diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…