- 11 Şubat 2016
- 120
- 78
- 13
- 38
- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.341
tedavin hayirli olsun canim insallah guzel haberler alirsin.kaan bey dondurulmus transferi yapiyor genelde ve histereskopiyide kendi yapip gormek istiyor.bu donemde yumurtalarin kaliteli olmasi icin dogal beslen.transferden sonra maydanoz adacayi kullanma bana irenbedeki hemsire soylemisti.ben tansferden sonra hep kabak cekirdegi badem ve ceviz yedim.bir faydasi oldumu bilmem belki sans ama su an 14 haftalik ikiz hamileyim.en onemliside sigara kullaniyorsan kesinlikle icme ve stresten uzak dur.allah gonlune gore versin canim.
hemen hemen her akşam dua ediyorum allah hayırlı sağlıklı evlat versin diye.dualarımda kader arkadaşlarımı (sizleri) da anıyorum bu uğurda çabalayan bizlerin yüzünü güldürsün diye. Etmezmiyim tabiki senin için de dua ederim. Allah gönlüne göre versin bebeğine kavuştursun en kısa zamanda
ananas sakincali diye okudum canim.rahim kasilmasina sebep oldugu icin düşük olabiliyormuskabak çekirde3ği e vitamini birçok kişi yiyor bende duydum hatta ananasda diyebilirim
sadece 3 gün dikkat ettim.ama yatalak gibi surekli yaymadim.örgü örerek geceirdim bu sureyi.1 haftayi evde gecirdim yemek yapmak makinaya camasir bulasik koymak disinda is yapmamaya calistim.beslenmeme cok dikkat ediyorum o donemde kabak cekirdegi tukettim.ama en onemlisi transfer sonrasi oyalanacak bir uğras bul kendine dusunup durma.hic belirti arama canim buda stres yapiyor insani.benim hic bir belirtim yoktu hatta kesin olmadi diye inandirmistim kendimi.çok teşekkür ederim canım cevabın için..Allahım sağ sağlim evlatlarını kucağına almanı nasıp etsin. çalıştığım için stres olmadan olmuyor. sürekli ister istemez merak ediyorsun. Transver sonrası çok yattınız mı.. Ben ilk tedavimde 1 hafta yattım bir hafta sonra işe başladım ama çok dikkatli oldum ama sonuç negatifBu sefer bu kadar çok kasmak istemiyorum kendimi ama yinede acaba diyorum. hamile olan arkadaşlar transver sonrası neler yaptınız sürekli yattınız mı, neler yediniz paylaşırlar sa çok memnun olurum..
Ben canım. Kaan beyin ısrarıyla yapıldı transfer şimdi 6 haftalık hamileyim. Darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun inşallahSlm kızlar 3 embriyom var ama 5 hücreliymiş hepsi, yani 2. Kalite. Yine de transfer yapcaz diye karar verdik. Hiç 2. Kalite hamile kalan oldu mu?
Ben canım. Kaan beyin ısrarıyla yapıldı transfer şimdi 6 haftalık hamileyim. Darısı senin ve isteyen herkesin başına olsun inşallah
Canım ben bu kez nasılsa tutmaz bu diye dinlenmedim bile. Daha önce 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm 2 sinde de 1. Kalite embriyo koyuldu olmadı. Onlar tutmadıysa bu hayatta tutmaz diye düşündüm pek rahattım ama oldu. Bence işin sırrı takmamak, rahat ol gör bak gerisi gelicek zatenCanım çok sevindim, kafam biraz bulanıktı bana güzel bir umut oldun, çok teşekkür ederim. Önce histeroskopi sonra transfer :) Allah hepimize nasip eder inşallah, ta Ankara'dan geliyorum ben:)
Merak ettim ankaradan geliyorum demizsin kaan hoca için mi geliyorsunCanım ben bu kez nasılsa tutmaz bu diye dinlenmedim bile. Daha önce 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm 2 sinde de 1. Kalite embriyo koyuldu olmadı. Onlar tutmadıysa bu hayatta tutmaz diye düşündüm pek rahattım ama oldu. Bence işin sırrı takmamak, rahat ol gör bak gerisi gelicek zaten
Canım evet transferim oldu,o Mucizevi anı yaşadım hayırlısıyla...bebitom02 canım transferin oldu mu hayırlısıyla? hadi bakalım bu 10 günü kafan rahat atlatmaya çalış, belirti falan arama sakın kendinde, dualarım seninle inşallah güzel haberlerle döneceksin bize
Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruzCanım evet transferim oldu,o Mucizevi anı yaşadım hayırlısıyla...
Aynen öyle yapıyorum,kendimi dinlemiyorum,dua ediyorum canım
Allah'ım hayırlısıyla insallahhhhh güzel hamile haberimi paylaşacağım sizinle...
Çok teşekkür ederim dualarımız karşılıklı canım benim...
Merak ettim ankaradan geliyorum demizsin kaan hoca için mi geliyorsun
Canım ben bu kez nasılsa tutmaz bu diye dinlenmedim bile. Daha önce 2 kere tüp bebek tedavisi gördüm 2 sinde de 1. Kalite embriyo koyuldu olmadı. Onlar tutmadıysa bu hayatta tutmaz diye düşündüm pek rahattım ama oldu. Bence işin sırrı takmamak, rahat ol gör bak gerisi gelicek zaten
Âmin inşallah canım,çok teşekkür ederim.Hayırlısı olsun canım. Güzel haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım benim. Bu olmasa da illa ki olucak bir gün. Daha bu ilkmiş inşallah çok uğraşmazsın ama olmasa da üzülmek yok şimdi düşünüyorum da keşke o kadar üzmeseymişim kendimi yazık o döktüğüm göz yaşlarınaEvet Ankara'da bi kaç yerde tedavi oldum ama hiç tüp bebek tedavisi olmamıştım, izmirde kaan hocanın ününü duyup geldim, iyi gidiyo gibi inşallah ilk denememde Allah yüzüme güler
canım benim geçmiş olsun. Kaan Hoca panik yapma dediyse tamamdır, inşallah adetle beraber atar vücut canım kafana takma nolur. canım çıkar mı hiç akıldan, çok normal, ama bebişin bir dahaki tedavini bekliyor sana kavuşmak için öyle düşün... daha da iyi olacaksın, daha da iyi görecek seni doktorumuz canım, kocaman karnınla toparlak vaziyette gideceğin günler de gelecek inşallahhh...:)krc05 cnm dün kontrolüm vardı. Maşallah sağ tarafta 15 mm kistim olmuş. Ara ara kanama yada lekelenme olur panik yapma dedi vitamin ve iğneye (saizen) başlayalım adette görücem dedi cnm. Kist için de adet söktürücü verdi inşallah adette gider..onun haricinde seni çok iyi gördüm, toparlanmışsın dedi..tam 1 ay önce kürtaj sonrası kontrolüm vardı eee tabi o zaman ağlama krizi geçirmiştim şükür çok şükür iyiyim daha da iyi olucam..unutulmuyor içimden çıkmıyor ama hayat devam ediyor aklıma geldikçe bi hüzün kaplar hep...
Ayyyy inşallah cnmmm ağzından bal damlıyor bal..sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah darısı bize...Kist orda dursa da kaan bey bi şekilde çaresine bakar o yüzden takmiyorum o benden korksuncanım benim geçmiş olsun. Kaan Hoca panik yapma dediyse tamamdır, inşallah adetle beraber atar vücut canım kafana takma nolur. canım çıkar mı hiç akıldan, çok normal, ama bebişin bir dahaki tedavini bekliyor sana kavuşmak için öyle düşün... daha da iyi olacaksın, daha da iyi görecek seni doktorumuz canım, kocaman karnınla toparlak vaziyette gideceğin günler de gelecek inşallahhh...:)
Canim ben de irenbeye gidiyorum muhakkak derken ne dedigini anlamadim benim donduruldu ve histeroskopi de oldum ! Sormak istedigin bisey olursa ozelden yaz canimhepinize merhaba kızlar. Uzun zamandır sizleri teker teker takip ediyorum. İlk defa yazmak buğüne kısmetmiş. 28 yaşındayım 6 yıldır bebek istiyoruz. 1 aşılama+bir tüp bebek denemem oldu. negatif smyrna tüp bebek merkezinde. Arada 1,5 yıl geçti çok araştırdım sonunda sizlerin de onayı ile KAAN BOZKURT 'da tedavime başladım. iyi aydır vitaminler kullandım. Salı günü iğnelere başladım. Buğün 3. günüm. bu sürede neler yaptınız önereceğiniz, yenilmesi, yenilmemesi neler varsa paylaşmanızı rica ediyorum. Ayrıca irenbe de muhakkak dondurma ve histereskopi oluyor mu. Allahım bu yolda olan hepimize yardım etsin. eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?