- Konu Sahibi mavinehir17
-
- #17.361
ananas sakincali diye okudum canim.rahim kasilmasina sebep oldugu icin düşük olabiliyormus
Canım transferden önce 4 5 gün yiyip transfer olur olmaz bırakıyorsun. Yurtdışında test edilmiş hamile kadınlara düzenli ananas yedirip düşük yaptırmışlar. Transferden sonra yemeyin.ben 40 yaşüstü topiğinde okumuştum, orada kızlar nerdeyse hep ananas yiyorlardı ilk defa duydum.
Kızlar kalp atışı paniklerim geçti şimdi de 5 gündür hassas olan midem bugün hiç birşey yok gibi. Bütün bulantım geçti. Nette okudum bebeğin kalbi durduğunda belirtiler ortadan kalkıyormuş nasıl evhamlandım anlatamam. Böyle bişi olmuş olabilir mi ? Kaan beyde ilk randevum 16 şubatta nasıl geçiricem ben bu 9 ayı yaaa
ay yapmayin ne olur yaa.evet zor elde ettigimizden hep korku var icimizde ama herseyde bi belirti aramayin allah askina.benim hic bulantim yok eee sorunmu bu simdi.senin stresin direk bebegini etkiliyor.pozitif dusun ne olur bebegin orada seninle allahin izniyleKızlar kalp atışı paniklerim geçti şimdide 5 günden hassas olan midem bugün hiç birşey yok gibi. Bütün bulantım geçti. Nette okudum bebeğin kalbi durduğunda belirtiler ortadan kalkıyormuş nasıl evhamlandım anlatamam. Böyle bişi olmuş olabilir mi ? Kaan beyde ilk randevum 16 şubatta nasıl geçiricem ben bu 9 ayı yaaa
hayıRlısıyla güzel geçir bu süreci bizlere ve yakınlarına müjdeli haberi vereceksin allahın izniylebebitom02 .!.:Canım evet transferim oldu,o Mucizevi anı yaşadım hayırlısıyla...
Aynen öyle yapıyorum,kendimi dinlemiyorum,dua ediyorum canım
Allah'ım hayırlısıyla insallahhhhh güzel hamile haberimi paylaşacağım sizinle...
Çok teşekkür ederim dualarımız karşılıklı canım benim...
Dr 2 gün sonra alabilirsin diyo ama ben 4 gün sonra aldım. Embriyolar sıcaktan hoşlanmıyorlarmış, ılık olsun mutlaka su canımKızlar selam
Transferden kaç gün sonra duş aldınız?
Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini alırız hayırlısıyla ben 3-4 gün sonra ılık ve ayakta yapmıştımKızlar selam
Transferden kaç gün sonra duş aldınız?
Canım çok teşekkür ederim.Amin amin inşallah...Hayı
hayıRlısıyla güzel geçir bu süreci bizlere ve yakınlarına müjdeli haberi vereceksin allahın izniyle
Teşekkür ederim Can'ım.Amin amin inşallah...Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini alırız hayırlısıyla ben 3-4 gün sonra ılık ve ayakta yapmıştım
Can'ım teşekkür ederim.transfer günü dahil 4.gün bugün dediğin şekilde yaptım.Dr 2 gün sonra alabilirsin diyo ama ben 4 gün sonra aldım. Embriyolar sıcaktan hoşlanmıyorlarmış, ılık olsun mutlaka su canım
Canım ben ilk 2 gün dinlendim o da dediğin gibi yatmadım oturdum sonra gezdim tozdum pek rahattım oldu. Diğer 2 tedavimde de neredeyse 12 gün yattım sadece wc hatta şöyle söyliyim benim evim dublex yatmak için üst kata çıkmıyım diye salonda yatmıştım. Ama bu tedavimde ilk günden itibaren yukarıya çıktım. Rahat ol bütün püf nokta buCan'ım teşekkür ederim.transfer günü dahil 4.gün bugün dediğin şekilde yaptım.
Evet Canım aynen dediğin gibi rahatım bendeCanım ben ilk 2 gün dinlendim o da dediğin gibi yatmadım oturdum sonra gezdim tozdum pek rahattım oldu. Diğer 2 tedavimde de neredeyse 12 gün yattım sadece wc hatta şöyle söyliyim benim evim dublex yatmak için üst kata çıkmıyım diye salonda yatmıştım. Ama bu tedavimde ilk günden itibaren yukarıya çıktım. Rahat ol bütün püf nokta bu
Alıcaz tabii. Yeter ki rahat ol. 8 günün kaldı sonucu almayaEvet Canım aynen dediğin gibi rahatım bende
Eğer yatarak olsaydı İrenbe bizi 20gün yatırırdı mantık olarak:))
Hayırlısıyla inşallah bizde bebeğimi zi kucağımıza alacağız...
Evetttt...İnşallah Canım...Alıcaz tabii. Yeter ki rahat ol. 8 günün kaldı sonucu almaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?