Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

ben 40 yaşüstü topiğinde okumuştum, orada kızlar nerdeyse hep ananas yiyorlardı ilk defa duydum.
Canım transferden önce 4 5 gün yiyip transfer olur olmaz bırakıyorsun. Yurtdışında test edilmiş hamile kadınlara düzenli ananas yedirip düşük yaptırmışlar. Transferden sonra yemeyin.

Kızlar kalp atışı paniklerim geçti şimdide 5 günden hassas olan midem bugün hiç birşey yok gibi. Bütün bulantım geçti. Nette okudum bebeğin kalbi durduğunda belirtiler ortadan kalkıyormuş nasıl evhamlandım anlatamam. Böyle bişi olmuş olabilir mi ? Kaan beyde ilk randevum 16 şubatta nasıl geçiricem ben bu 9 ayı yaaa

ay yapmayin ne olur yaa.evet zor elde ettigimizden hep korku var icimizde ama herseyde bi belirti aramayin allah askina.benim hic bulantim yok eee sorunmu bu simdi.senin stresin direk bebegini etkiliyor.pozitif dusun ne olur bebegin orada seninle allahin izniyle

Hayı
hayıRlısıyla güzel geçir bu süreci bizlere ve yakınlarına müjdeli haberi vereceksin allahın izniyle

Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini alırız hayırlısıyla ben 3-4 gün sonra ılık ve ayakta yapmıştım
Teşekkür ederim Can'ım.Amin amin inşallah...
Hayırlısı olsun diye hep dua ediyorum Allahım yardımcımız olsun...
Perşembe transferim oldu,bugün duş aldım.Erken değil dimi?
Genel olarak rahatım ama bugün biraz stres yapıp ağladım Birde öyle uzun uzun yatmadım hep uzun oturdum hiç iş yapmıyorum,sadece wc ve yemek için kalkıyorum.

Can'ım teşekkür ederim.transfer günü dahil 4.gün bugün dediğin şekilde yaptım.
Canım ben ilk 2 gün dinlendim o da dediğin gibi yatmadım oturdum sonra gezdim tozdum pek rahattım oldu. Diğer 2 tedavimde de neredeyse 12 gün yattım sadece wc hatta şöyle söyliyim benim evim dublex yatmak için üst kata çıkmıyım diye salonda yatmıştım. Ama bu tedavimde ilk günden itibaren yukarıya çıktım. Rahat ol bütün püf nokta bu

Evet Canım aynen dediğin gibi rahatım bende
Eğer yatarak olsaydı İrenbe bizi 20gün yatırırdı mantık olarak:))
Hayırlısıyla inşallah bizde bebeğimi zi kucağımıza alacağız...

kızlar günaydın buğün iğnelerimin 6. günü ancak dün biraz yumurta akı gibi akıntı geldi. Acaba yumurtalar çatlama aşamasına mı geldi. çarşamba kontrol var. ama korkuyorum

6+3 bugün canım daha küçücük. Yarın kaan bey de kontrolümüz var bizim de. Sana rahat ol diyorum da ben hop oturup hop kalkıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…