Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

herkese hayırlı günler. iğnelere başladıktan ne kadar süre sonra yumurta toplama oldu, kaan hoca histeroskopi muhakkak yapıyor mu ? yapıyorsa ne zaman yapılıyor yumurtalar toplandıktan sonra mı ? iğnelerin 6. günündeyim çok meraktayım..

6+3 bugün canım daha küçücük. Yarın kaan bey de kontrolümüz var bizim de. Sana rahat ol diyorum da ben hop oturup hop kalkıyorum :)
Oyyy maşallah:) Rahat ol canım sende kendin bizzat yaşamışsın,ne kadar panik olursak o kadar olumsuz oluyor..
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...

Merhaba,tedavin hayırlı olsun canım.
herkesin farklılık gösteriyor kesin bir gün söylemek yanlış olur.Kişiden kişiye her aşama değişiyor inan.
Kaan Bey yumurta gelişimini takip ediyor,istenilen büyüklüğe ulaştığında toplama yapıyor.
Histo yu da en son transfere yakın yapıyor.

kizlar merhabaa bende kaan beyin hastasiyim .2.asilamam bugün test gunumdu aldim sonucu 4.47 sizce varmıdır ignelerin etkisimidir tecrubeli olanlar ne olur yorum

cuma günü transferim var kızlarrr çok heyecanlıyım :)
Ayyy sanki benim transferim yapılacak gibi heyecanlandım Hadi bakalım hayırlısıyla güzel ve sorunsuz geçsin. Heyecanımız bir. Daha az evvel namaz kılıp dua etttim kader arkadaşlarım sizler için. allah yar ve yardımcımız olsun

kızlar günaydın buğün iğnelerimin 6. günü ancak dün biraz yumurta akı gibi akıntı geldi. Acaba yumurtalar çatlama aşamasına mı geldi. çarşamba kontrol var. ama korkuyorum

Canım öncelikle rahat ol. Kaan bey ilaç dozunu senin durumuna göre ayarlamıştır. Sanmıyorum sana verilen ilaçları söylendiği gibi kullandıktan sonra sıkıntı olacağını. Sen gönlünü ferah tut. Ilaçlarını saatinde kullan. Doktoruna güven

Kizlar kaan beyi aradim toplantidaymos hemsireler 4.47 gebelik yoktur dedi. 2asilamada olumsuz allahım zor tutuyorum kendimi aglamamk icin bu sefer aglamayacagim... byda olmazsa kaan bey tüp bebek baslocaz demişti. İnşallah bunda nasip olur.hepimz bir sinavdan geciyoruz allahım nasip etsin hepimize.

Canım t

Canım tabiki ağlamıycaksın. Aşılamada başarı oranı zaten çok düşük hepimiz aşılama olduk hiç birimizin ki tutmadı. Rahat ol tüp bebekte başarı şansı çok daha yüksek. Kaan hoca gibi bir doktorun elindesin hiiç merak etme olucak :)

UOTE="eylulnazli, post: 45192544, member: 670638"]Canım tabiki ağlamıycaksın. Aşılamada başarı oranı zaten çok düşük hepimiz aşılama olduk hiç birimizin ki tutmadı. Rahat ol tüp bebekte başarı şansı çok daha yüksek. Kaan hoca gibi bir doktorun elindesin hiiç merak etme olucak :)[/QUOTE]
İnşallah cnm sizleri gördükçe umudum artiyor allahim banada nasip edecek diyorum.hayirlisi simdi daha güçlü daha saglam bi şekilde onume bakicam .benim esimde hareketlilik düşüklüğü var kaan bey nu degerlerle normal bile kalabilorsin dedi ben ikinci asilamayi istememistim direk tup bebek dedim. Bu degerlerle heronune gelene yapiyomus derler dedi ikinciyi yapalım dedi.sans kadar artık .

Kızlar birşey soracağım;transferimin 6.günü komşularım sitenin kamelyasına iniyorlar sende gel kafan dağılır dediler bilemedim.Dışarı çıkanınız oldumu bu süreçte?

Kızlar birşey soracağım;transfinşallah h kafani dagittirsin6.günü komşularım sitenin kamelyasına iniyorlar sende gel kafan dağılır dediler bilemedim.Dışarı çıkanınız oldumu bu süreçte?
Bence gitmellisin cnm okadar kisitlama kendini. Olduysa tutunmistur bile bebegin insalla

Kızlar birşey soracağım;transferimin 6.günü komşularım sitenin kamelyasına iniyorlar sende gel kafan dağılır dediler bilemedim.Dışarı çıkanınız oldumu bu süreçte?
bence gitmelisin canım.. ben sinemaya gitmiştim inan o kadar iyi gelmişti ki eminim sana da iyi gelecektir dikkat et..üşütmemeye çalış yorulduğunda müsade ister çıkar uzanırsın kendini dinleme kafan dağılır..

İnşallah cnm sizleri gördükçe umudum artiyor allahim banada nasip edecek diyorum.hayirlisi simdi daha güçlü daha saglam bi şekilde onume bakicam .benim esimde hareketlilik düşüklüğü var kaan bey nu degerlerle normal bile kalabilorsin dedi ben ikinci asilamayi istememistim direk tup bebek dedim. Bu degerlerle heronune gelene yapiyomus derler dedi ikinciyi yapalım dedi.sans kadar artık .[/QUOTE]
Kaan bey şansın yüksek diyorsa kesin öyledir. Bana da çok demişti çünkü bak şimdi hamileyim. Ne zaman olucağını bilemeyiz ama olucak inşallah. Çok şükür sperm var yumurta var olmayan arkadaşlarımız ne yapsın. Hadi rahatla artık seneye bebişinle bakıcaksın bu forumlara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…